Lh ve prolaktin yüksekliği

Merhabalar ben adetimin 2. Günü hormon testi yaptırdım. Sonuçları sizce nasıl hiç bilgim yok
FSH U/L 4.52
LH U/L 1.83
Prolaktin 9.89
Diğerleri normal çıkmış kolesterol troid vs normal. (Not: adetim aşırı lekeli geliyor 10 gün lekeden sonra söküldü ve ben de sökulünce test yaptirdim) doktorun istediği gün haftasonuna denk geldi diye olmayacağını düşündüm)
Şuan bende aynı problemi yaşıyorum sonuçlarınız güzel aslında niye böyle oluyoruz anlamadım

Sadece prolaktin yüksek olsa bu kadar korkmazdım aslında AMH ın bu kadar düşük çıkması en çok canımı sıkan... Ama daha düşük değerlerle hamile kalanlar da varmış tabi. Bilemiyorum önümüzdeki cuma doktor randevum var bakalım ne diyecek. Bu arada Sanssız2020 senin AMH değerin kaçtı? Bir de çok teşekkür ederim kızlar moral verdiğiniz için🙏🏻
Amh değerini ben e nabizdan göremiyorum ne diye bakiiliyor ki ona

Kızlar ben hormon testi defalarca verdim ama ama dediğiniz şey ile ilgili kimse bisey demedi bana nerden bakacağım

niye bakmıyorlar ki ben hormon testi verdim alttan da baktı bi test verdim 1 ayda çıktı sonucu negatif endokrine verdim onu ne testi bilmiyorum ama

Bana iste haftada 1 yarım dedi oda cok az düşmüş şimdi günlük yutuyorum baska
Bi ilacı inş düşmüştür benle de paylaş sonucunu

X