• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum artık 😭

Pko olunduğu nasıl anlaşılıyor. Ben ilişki yaşamadım ama muayeneye gitmiştim enfeksiyon var dedi ultrasonla bakıp. Pko olsa ultrasonda gözükür müydü? Enfeksiyon için antibiyotik verdi ama geçmedi. Enfeksiyona ne iyi gelir bitkisel kürlerden:KK43:
Enfeksiyona kullanmadığım bir tencerede süt ve maydanoz kaynattım üstüne oturdum 1 saate yakın öyle yapa yapa geçti benim

Enfeksiyona kullanmadığım bir tencerede süt ve maydanoz kaynattım üstüne oturdum 1 saate yakın öyle yapa yapa geçti benim
Alttan muayeneyi evlenince yaptırırım o zaman. Başka türlü anlaşılmıyor galiba süt ve maydonuzu ne kadar kaynattınız kaç gün kullandınız

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime 😭
Eğer eşinizde bir problem yoksa kısa zamanda hamile kalacağınızı düşünüyorum. Bence hiç boş yere kendinizi üzüpte strese girmeyin, güzel düşünün ☺️

Alttan muayeneyi evlenince yaptırırım o zaman. Başka türlü anlaşılmıyor galiba süt ve maydonuzu ne kadar kaynattınız kaç gün kullandınız
Aynn evlendikten sonra yap bazıları ultrasonda gözüküyor bazıları gözükmüyor benim alttan muayene olunca gözüktü maydanozla sütü kaynadiktan 15 dk sonra kapatın ben 5gun falan yaptım bekarkende yaptım

Eşim gitti bı sıkıntı yok onda eşimin bundan haberi bile çok yok söylemedim çok aşırı üzülüyor ben şuan 26 yasindaym 90 kiloyum kilom çok fazla

Kilo verdiğinde pko devre dışı kalır.
Pkoyu yenmek isteyenler içeri diye sabit başlık var. Oraya gir detaylı bütün bilgiler yazıyor. Rabbim kolaylaştırsın inşallah hemen kavuş bebeğine

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime 😭
Bende aynı durumdayım ama sonradan oluştu benim pko ilk çocuğumu doğurdum böyle bir şey yoktu.. Bebeğimi doğduktan üç ay sonra kaybettim uykusunda melek oldu yavrum süt boğazına kaçmıştı 7 ay olacak hala ciğerim yanıyor ikinci çocuğu istiyorum bebeğimi meleğimi kaybettikten sonra yeni toparladım ama şimdi ikincisi olmuyor pko var klomen kullandım bu ay adetime iki gün kala kan testi verdim negatif çıktı şimdi de 4 gün geçti hala olmadım adet acaba geç mi döllendi bilmiyorum tekrar yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum zaten psikolojik olarak çok kötü durumdayım rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bana tekrar anne olmayı nasip etsin sana da evlat nasip etsin inşallah 😢🤲🏻

Bende aynı durumdayım ama sonradan oluştu benim pko ilk çocuğumu doğurdum böyle bir şey yoktu.. Bebeğimi doğduktan üç ay sonra kaybettim uykusunda melek oldu yavrum süt boğazına kaçmıştı 7 ay olacak hala ciğerim yanıyor ikinci çocuğu istiyorum bebeğimi meleğimi kaybettikten sonra yeni toparladım ama şimdi ikincisi olmuyor pko var klomen kullandım bu ay adetime iki gün kala kan testi verdim negatif çıktı şimdi de 4 gün geçti hala olmadım adet acaba geç mi döllendi bilmiyorum tekrar yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum zaten psikolojik olarak çok kötü durumdayım rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bana tekrar anne olmayı nasip etsin sana da evlat nasip etsin inşallah 😢🤲🏻
Başın sağolsun cnm çok üzüldüm vala rabbim bu acıyı tekrar göster miisn bence geç döllenme olabilir gene test yap çıkmaz bı doktora görün derim

Kilo verdiğinde pko devre dışı kalır.
Pkoyu yenmek isteyenler içeri diye sabit başlık var. Oraya gir detaylı bütün bilgiler yazıyor. Rabbim kolaylaştırsın inşallah hemen kavuş bebeğine
Allah razı inşallah bende bir gün bu mutluluğu yaşarım kilo vermek için de herşeyi yapicam

Olur canım her şerde bir hayr vardır.Rabbim hayırlı sağlıcaklı huzurlu bir evlet nasip etsin.kısa zamanda mutlu haberi alırsın inşallah canım.bol bol yürüyüş sebze kiloya dikkat spora devam.ağır kaldırma eğilecek iş yapma.

Polikistik olmayan kadin parmakla sayilacak kadar az. Sevin çunki ilaçla çok iyi yumurtalar gelişe biliyor. Ben de pkoyum. Hamile kalmayi Allah nasib etti. Sen de sakın olumsuz düşünme. Klomenle de hamilr kalan o kadar çok varkiii. O olamzsa femara diye bir ilaç var onu doktoruna soyle klomenden daha etkili ve daha az yan etkili bir ilaç. Gunde 4 km kadar yuruyuş yap. Şekeri minimuma indir. Su takviyesini artir. E vitamini vere bilir doktorun yumurtalar uzerine etkili. En esasi çok çok inan. Şimdiden olumsuzluğa yukleme. Yani içi ben karişik tanidiğim tüm pkolular hamile kalmayi başardi 🤲

Ve en esasi her ay bu ay olsun diye bekleme. Sabret her ayin kendi hukmu var. Allah hayirli zamanda meleyini nasib edicekdir sana

Ve en esasi her ay bu ay olsun diye bekleme. Sabret her ayin kendi hukmu var. Allah hayirli zamanda meleyini nasib edicekdir sana
Benim bebek işi yattı maalesef hem şekerim çok yüksek çıktı hemde karacigerimde bı sıkıntı çıktı sağlıkli olmazmış şuan bebek düşüncem

Polikistik olmayan kadin parmakla sayilacak kadar az. Sevin çunki ilaçla çok iyi yumurtalar gelişe biliyor. Ben de pkoyum. Hamile kalmayi Allah nasib etti. Sen de sakın olumsuz düşünme. Klomenle de hamilr kalan o kadar çok varkiii. O olamzsa femara diye bir ilaç var onu doktoruna soyle klomenden daha etkili ve daha az yan etkili bir ilaç. Gunde 4 km kadar yuruyuş yap. Şekeri minimuma indir. Su takviyesini artir. E vitamini vere bilir doktorun yumurtalar uzerine etkili. En esasi çok çok inan. Şimdiden olumsuzluğa yukleme. Yani içi ben karişik tanidiğim tüm pkolular hamile kalmayi başardi 🤲
İnşallah cnm bu hastalığı atlatirsam Bebek için herşeyi yapicam

Benim arkadasim var pkolu 2 ay denedi şuan oğlu olcak ve aşırı kiloluydu değişebiliyor pkoludan pkoya
Cnm benim tüm sonuçlarım çıktı pekte iyi çıkmadı hem şekerim çok yüksek çıktı hemde karaciğer enzimlerim aşırı yüksekmiş bı sıkıntı olabilir dedi doktr cuma günü ultrason çekilicek ona göre önce onu tedavi etmemiz lazım dedi

Cnm benim tüm sonuçlarım çıktı pekte iyi çıkmadı hem şekerim çok yüksek çıktı hemde karaciğer enzimlerim aşırı yüksekmiş bı sıkıntı olabilir dedi doktr cuma günü ultrason çekilicek ona göre önce onu tedavi etmemiz lazım dedi
Ay canım çok geçmiş olsun insAllah düzelir ilaclarini düzenli kullaninca iyi düşün her zaman 💙

Karaciğer değerin ne çıktı canım benimde ona baktırmam gerekmiş önemsemedim pek gideyim bende madem😔 işaretleri senin kaç değerler ?

Eklentiler

• 8AB9124B-55C8-48D1-979A-250492EFEF17.jpeg
    8AB9124B-55C8-48D1-979A-250492EFEF17.jpeg
    191,9 KB · Görüntüleme: 29
Karaciğer değerin ne çıktı canım benimde ona baktırmam gerekmiş önemsemedim pek gideyim bende madem😔 işaretleri senin kaç değerler ?
Cnm seninki benimkinin yanında hiç ama zaman kaybetme vaktin varken tedavi ol benim 6 yıl önce böyleydi umursamadım şuan çok yüksek ve Allah korusun kanser kalp yetmezliği falan olabilir şuan bı sıkıntı var bende ama doktor ultrasona bakıp anlamamız lazım dedi

Eklentiler

• 1616627367461664768174476655752.jpg
    1616627367461664768174476655752.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1616627439647145082704623367126.jpg
    1616627439647145082704623367126.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 27
Back