• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum artık 😭

Bende 75 kiloydum evlendikten sonra daha çok aldım sonra 56 kiloya düştüm diyet yürüyüş yaparak bide insülin sekerim olduğu için matofin verdi doktor 7 kilo o verdirdi zaten 😊 Rabbim bize de nasip eder insAllah
Verir verir sırası geldimi emin ol kucağında bile mis kokusuyla🤗bana imkonsız dediler tek tüp tek yumurtalık inat değil mi bendeki azim ettim hiç yormadım kendimi sağlıklı beslendim her hafta 2 kere balık sebze ağır iş yapmadım sonuç aldım şükür.2side Allahın bana emaneti🥰

Verir verir sırası geldimi emin ol kucağında bile mis kokusuyla🤗bana imkonsız dediler tek tüp tek yumurtalık inat değil mi bendeki azim ettim hiç yormadım kendimi sağlıklı beslendim her hafta 2 kere balık sebze ağır iş yapmadım sonuç aldım şükür.2side Allahın bana emaneti🥰
Ay gerçekten çok sevindim imkansız denilince böyle mucizeler duyunca çok mutlu oluyorum ovulasyon falan yaptıniz mi hiç yumurtalama gününü takip etmek için 😊😊🤲🏻

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime 😭
Bende iki yıllık evliyim banada polikistik over var dediler adet düzensizliğim çok insülin direncim yüksek çıktı diyet yapmamı önerdi doktor bol bol egsersiz yap dedi hepsini yaptım ama yine olmadı bir son çare hsg rahim filmi yaptırdım bugün bende hsg yapanların çoğu hemen hamile kalıyor muş tüpler açıksa eğer çok dua ediyorum rabbiö isteyen herkese nasip ettsin 🤲🏻

Çatlatma iğnesi yaparken doktorunuz sizi sık sık muayene edecek.ozaman zaten söylüyor aaa sizin yumurtanız çoktan çatlamış diye.adetten 10 günmüş 15 günmüş değil yani benim ki mesala adetten hemen sonraymış

Bende iki yıllık evliyim banada polikistik over var dediler adet düzensizliğim çok insülin direncim yüksek çıktı diyet yapmamı önerdi doktor bol bol egsersiz yap dedi hepsini yaptım ama yine olmadı bir son çare hsg rahim filmi yaptırdım bugün bende hsg yapanların çoğu hemen hamile kalıyor muş tüpler açıksa eğer çok dua ediyorum rabbiö isteyen herkese nasip ettsin 🤲🏻
Size tavsiyem süt hormonunuza baktırmanız.hamile kalmaya engel bir hormon adet düzensizliğide yapar

Ay gerçekten çok sevindim imkansız denilince böyle mucizeler duyunca çok mutlu oluyorum ovulasyon falan yaptıniz mi hiç yumurtalama gününü takip etmek için 😊😊🤲🏻
kasıkta hafif ağrı beyez akıntı sümüksüde olabilir.ayağa kalkılca karnın altında batma hissi.sıkıntı basma eyilimi.ayaklarda üşüme yada sıcaklık bunların hepsi birer etken.kendinizde adetten hariç değişiklik gördüğünüz gün muhtemelen yumurtlama gününüzdür.

kasıkta hafif ağrı beyez akıntı sümüksüde olabilir.ayağa kalkılca karnın altında batma hissi.sıkıntı basma eyilimi.ayaklarda üşüme yada sıcaklık bunların hepsi birer etken.kendinizde adetten hariç değişiklik gördüğünüz gün muhtemelen yumurtlama gününüzdür.
Ay bu ay takip edicem belirtileri inşallah yumurtlama günümü tuttururum😊🤲🏻

Hormon degerleriylede anlasilirmi pcos bende doktora gttgm hormon değerime baktılar ama temiz dediler bazen bazı doktrlarada attgmdada pcos diyorlar ama emin değilim

Bi hormon değeri bi değerden yüksek olduğunda Pko tanısı için yeterli oluyor. Zaten usg görüntüsü çok net belli ediyor. İbrahim saraçoğlunun vardı nette videosu anlatıyordu hangi hormon hangi değer

Bi hormon değeri bi değerden yüksek olduğunda Pko tanısı için yeterli oluyor. Zaten usg görüntüsü çok net belli ediyor. İbrahim saraçoğlunun vardı nette videosu anlatıyordu hangi hormon hangi değer
Lh13 progesteron 9 tsh 3.54 fsh 7.2

Rabbim nasio etsin inşallah cnm benimde aynı şekil çok düzensiz ve büyük ihtimal şekerimde var şeker yüklemesi yaptım bugün rahim filmi nasıl oluyor çok acıyor mu

Bende pkoluyum ve insülin direncim var kan pihtilasmasi daha çok şey 15 kilo verdim kilo çok önemli sonra hamile kaldım 3 aylikti kürtaj oldum malesef 6 ay oldu nisanda doktora gidicem bakalım
O zamn ilk isim hemen kilo vermek olucak kilomda var yani yok değil ahh bu kilolar başa bela

Oldum canım iki çocuğum var.çok yıpratıcı süreç psikolojik yardım almayı unutmayın daraldıkça gidin süper iyi geliyor.ikiside tedaviyle oldu.birinde 5 yıl bekledim.birinde 6 yıl
Rabbim size bağışlasın inşallah bizede nasip etsin çok istiyorum

Sana yazmak istediğim çok şey var tek klomen olmıyacak iki tane daha hormon ilacı vericek muhtemelen spora başlamalısın.düzenli yemek yemelisin.hormon ilaçları dengeni bozabilir.çok su içmelisin.ağır temizliği unut.ailen gelsin yardım etsin.ağır kaldırma hepsinin etkisi var.dikkat edersen inan bu süreç kısa sürer.
İnşallah cnm Allah razı olsun çok dikkatszdim ama bundan sonra çok önem vericem herşeye

Kaç kilosun şuan?
Pko varsa muhtemelen kilo da vardır. Ve o işi bozar. Hemen bi diyetisyene git o seni yönlendirir. Ve Pko nun çözümü hareket. Yürüyüş olmazsa olmazın olsun. Rabbim şifa versin korkma gebeliğe engel değil. Bu sürede eşinde gitsin ama doktora.
Ben Pkoluyum 2 çocuğum var
Eşim gitti bı sıkıntı yok onda eşimin bundan haberi bile çok yok söylemedim çok aşırı üzülüyor ben şuan 26 yasindaym 90 kiloyum kilom çok fazla

Canim sakin ol, ovulasyon testi mutlaka kullan yumurtlamani tespit et bir de inositol olan icinde vitamin kullanmani tavsiye ederim pcoslar icin cok cok iyi yorumlar var . Arastirirken hep görüyorum.
Ovulasyon testi denicem hiç yapmadım şuana kadar

Canım inanır mısın bilmiyorum. Fakat bende de yumurtalıklarimin tembel olması durumu vardı. Çocuk için baya bir zaman geçmesi lazım dedi. İnternete yaz lütfen Nisan yağmurlarının faydaları diye. Kime dediysem inanarak yaptı ve çocukları oldu bende dahil. Şu an 2. Çocuğum 3 yaşına geldi 🙏 Nisan ayında belirli olan günleri var. Peygamber efendimizin hadisi var bu Nisan yağmurları ile ilgili. Ölümden başka her şeye devadır diye. Bu sudan topluyorsun bir kaba üstüne okunacak dualar var. 1 hafta boyunca eşinle birlikte bu sudan iciyorsunuz. Lütfen araştır ve dene 🤲 kime dediysem çok dua aldım umarım Allah'ın izniyle senden de dua almak nasip olur. Konuya rastgele denk geldim ve yazmadan geçemedim. Rabbim annelik duygusunu tattirmayi nasip eder inşallah ❤️
Amin inşallah cnm herşeyi denemekte fayda var nasıl yapıldığını araştırım yapicam Allah razı olsun

Ben buraya hsg(rahim filmi) ile ilgili bilgi vermek için yazıyorum, hsg her iki tüpe ilaçla basınç uygulayıp, varsa tıkanıklığı açmaya ve rahmi şeffaf şekilde görüntülemeye yarayan işlemdir. Lütfen çok basit yada kolay demeyin, çünkü basit değil. Hamile kalamayan her kadın yaptırmalı evet, ama ben anestezili yaptırdım ve öyle üç-beş dakika değil, odaya alınma süresi ile 1 saati bulabilen bi işlem. Sonrasında ilaçla basınç uygulandığı için az miktarda bi kanama oluyor, doktor zaten enfeksiyonu önlemek için antibiyotik yazıyor, bir hafta kadar ilişkiyi yasaklıyor.

Back