• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum artık 😭

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime 😭
Ben ama klomen kullanmadım polikistik over teşhisi koydu doktor sadece yumurtlama düzene girsin diye 3-6 ay dogum kontrol hapı kullan bıraktıgın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım sonraki ay hamile kaldım oglum oldu 3.5 aylık endişe etme nasibinde varsa olur hamile kaldıgım ay dogru düzgün ilişki bile yaşamamıştık ben ilacı içmeyi unutmuştum

Ben ama klomen kullanmadım polikistik over teşhisi koydu doktor sadece yumurtlama düzene girsin diye 3-6 ay dogum kontrol hapı kullan bıraktıgın ayı degerlendir dedi 4 ay kullandım sonraki ay hamile kaldım oglum oldu 3.5 aylık endişe etme nasibinde varsa olur hamile kaldıgım ay dogru düzgün ilişki bile yaşamamıştık ben ilacı içmeyi unutmuştum

Yanlış anlamadiysam banada doğum kontrol hapı vericek olmazsa klomen vericek çünkü hiç kullandın mu doğum kontrol hapı dedi bende yok dedim bugün tahlil falan verdim pazartesi cikicak sonuçlar şeker yüklemesi yaptım

Inş benmde aklımda o var çektirmek istiyorum için rahat etsin sonrasında ne yol izlenir bilmm ama hayırlısı olsun hakkimzda
Amin inşallah cnm hepimizin hakkında hayırlısı inşallah böyle derdimizi birbirimize paylaşınca insan rahatlıyor birbirimizi anlıyoruz

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime 😭
Oldum canım iki çocuğum var.çok yıpratıcı süreç psikolojik yardım almayı unutmayın daraldıkça gidin süper iyi geliyor.ikiside tedaviyle oldu.birinde 5 yıl bekledim.birinde 6 yıl

Klomen başlangıç en az 3 ay kullandıracek yumurtalığın kalitesine göre ondan sonra yumurtlama gününe bakıcak.herkesin aynı değil bunu sakın unutma.sonra çatlatma iğneleri sohra yerleştirme ve tüp bebek hepsi adım adım sabırla olucak çok ağlıcaksın bu yolda 1000den fazla test yapmışımdır.eşin sana süper destek olsun.üzülmek işi dahada zora sokar

Benim yumurtlama günam yani hamile kalma günüm adetimden hemen sonra idi biz buna göre plan yapardık uzanacaksın ayağını duvara uzatarak havada olacak şekilde dayaman lazım 15 dk bekliceksin doktorun herşeyi adım adım anlatır

Canım inanır mısın bilmiyorum. Fakat bende de yumurtalıklarimin tembel olması durumu vardı. Çocuk için baya bir zaman geçmesi lazım dedi. İnternete yaz lütfen Nisan yağmurlarının faydaları diye. Kime dediysem inanarak yaptı ve çocukları oldu bende dahil. Şu an 2. Çocuğum 3 yaşına geldi 🙏 Nisan ayında belirli olan günleri var. Peygamber efendimizin hadisi var bu Nisan yağmurları ile ilgili. Ölümden başka her şeye devadır diye. Bu sudan topluyorsun bir kaba üstüne okunacak dualar var. 1 hafta boyunca eşinle birlikte bu sudan iciyorsunuz. Lütfen araştır ve dene 🤲 kime dediysem çok dua aldım umarım Allah'ın izniyle senden de dua almak nasip olur. Konuya rastgele denk geldim ve yazmadan geçemedim. Rabbim annelik duygusunu tattirmayi nasip eder inşallah ❤️

Clife macunu var bir deneyin sifa nerden gelir bilinmez ama cok üzülmeyin tup bebek var pko hastalari icin sans daha yüksek oluyor

Clife macunu var bir deneyin sifa nerden gelir bilinmez ama cok üzülmeyin tup bebek var pko hastalari icin sans daha yüksek oluyor
Macunu ilaç kullanmadığı zaman yemeli doktorum beni uyarmıştı.eşin yemeli sakın sen yeme dedi.eşin içinde doktora gitmesi gerekecek onunda kalitesine bakılacak.

Sana yazmak istediğim çok şey var tek klomen olmıyacak iki tane daha hormon ilacı vericek muhtemelen spora başlamalısın.düzenli yemek yemelisin.hormon ilaçları dengeni bozabilir.çok su içmelisin.ağır temizliği unut.ailen gelsin yardım etsin.ağır kaldırma hepsinin etkisi var.dikkat edersen inan bu süreç kısa sürer.

Ilk öncelikle stres yapmayın biraz akışına bırakın stres yapınca inan ki olmuyor banada pko denildi aynı şekilde klomen çatlama iğnesi kullandım bana faydası olmadı ama olanda çok kişi var çokça dua edin Rabbim ol derse olur

Clife kadınlar yemiyor mu ki esin yemeli niye dedi
Yumurtalığın kalitesini artırmak için verilen ilaçların etken maddeleri ağır.bazı ürünlerle kullanıldığı zaman etkisi azalıyormuş.doktorum bana danışmadan asla başka ürün kullanmamı söyledi illaki macunf biri yiyecıkse kocan yesin siperm kalitesi artar bişey olmaz dedi 😛

Ilk öncelikle stres yapmayın biraz akışına bırakın stres yapınca inan ki olmuyor banada pko denildi aynı şekilde klomen çatlama iğnesi kullandım bana faydası olmadı ama olanda çok kişi var çokça dua edin Rabbim ol derse olur
Aynen katılıyorum çanım ben çok üzülüyordum az değil 5 sene bir yumurtalığım ve tüpüm yoktu az burda dertleşmedim bana önerilen doktorum sağolsun çok iyi baktı bana

Yumurtalığın kalitesini artırmak için verilen ilaçların etken maddeleri ağır.bazı ürünlerle kullanıldığı zaman etkisi azalıyormuş.doktorum bana danışmadan asla başka ürün kullanmamı söyledi illaki macunf biri yiyecıkse kocan yesin siperm kalitesi artar bişey olmaz dedi 😛
Simdi anladım kusura bakma canım:)

Bende pkoluyum ve insülin direncim var kan pihtilasmasi daha çok şey 15 kilo verdim kilo çok önemli sonra hamile kaldım 3 aylikti kürtaj oldum malesef 6 ay oldu nisanda doktora gidicem bakalım

Bende pkoluyum ve insülin direncim var kan pihtilasmasi daha çok şey 15 kilo verdim kilo çok önemli sonra hamile kaldım 3 aylikti kürtaj oldum malesef 6 ay oldu nisanda doktora gidicem bakalım
Zayıftım bana teşhiş konulduğunda.hormon ilaçlarıyla iğnelerle bacaklarım şişti de şişti herkeste farklı işliyor demekki.55 kilolardan 101 kiloya kadar çıktım hep.artık bitirdim ilıçları 2 evlat yeter şükür.79 kiloyum 59 kiloya düşsem yeter.Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤗

Zayıftım bana teşhiş konulduğunda.hormon ilaçlarıyla iğnelerle bacaklarım şişti de şişti herkeste farklı işliyor demekki.55 kilolardan 101 kiloya kadar çıktım hep.artık bitirdim ilıçları 2 evlat yeter şükür.79 kiloyum 59 kiloya düşsem yeter.Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤗
Bende 75 kiloydum evlendikten sonra daha çok aldım sonra 56 kiloya düştüm diyet yürüyüş yaparak bide insülin sekerim olduğu için matofin verdi doktor 7 kilo o verdirdi zaten 😊 Rabbim bize de nasip eder insAllah

Back