• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum artık 😭

Ilk öncelikle stres yapmayın biraz akışına bırakın stres yapınca inan ki olmuyor banada pko denildi aynı şekilde klomen çatlama iğnesi kullandım bana faydası olmadı ama olanda çok kişi var çokça dua edin Rabbim ol derse olur
Aynn öyle cnm stres yapmamak lazım başta korktum biraz ama siiznle konuşmak iyi geldi

Ben buraya hsg(rahim filmi) ile ilgili bilgi vermek için yazıyorum, hsg her iki tüpe ilaçla basınç uygulayıp, varsa tıkanıklığı açmaya ve rahmi şeffaf şekilde görüntülemeye yarayan işlemdir. Lütfen çok basit yada kolay demeyin, çünkü basit değil. Hamile kalamayan her kadın yaptırmalı evet, ama ben anestezili yaptırdım ve öyle üç-beş dakika değil, odaya alınma süresi ile 1 saati bulabilen bi işlem. Sonrasında ilaçla basınç uygulandığı için az miktarda bi kanama oluyor, doktor zaten enfeksiyonu önlemek için antibiyotik yazıyor, bir hafta kadar ilişkiyi yasaklıyor.
Peki ise yarıyor mu pazartesi sonuçlarım cikicak doktor çekelim derse çektiricem

Peki ise yarıyor mu pazartesi sonuçlarım cikicak doktor çekelim derse çektiricem
Şöyle ki, ben hamile kalamadım. Genelde hsg çektirdikten sonra 3-6 ay içinde hamile kalma ihtimali yüksek, doktorum bana da gebelik olabilir dedi olmadı. Orası nasip kısmet meselesi biraz da. Ama 2 yılı aşkın süredir hamilelik olmadıysa hsg çektirmek şart bence.

Şöyle ki, ben hamile kalamadım. Genelde hsg çektirdikten sonra 3-6 ay içinde hamile kalma ihtimali yüksek, doktorum bana da gebelik olabilir dedi olmadı. Orası nasip kısmet meselesi biraz da. Ama 2 yılı aşkın süredir hamilelik olmadıysa hsg çektirmek şart bence.
Kaç senedir evlisin

Kaç senedir evlisin
Ben 4 yıllık evliyim, üçüncü yılımda biri özelde biri devlette 2 kere çektirdim, iki tüpümde açık ve temiz çıktı. Yine de gebe kalamadım. Zaten tüp bebek yaptık o da tutmadı. Benim durumum sebepsiz infertilite.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olursunuz

Ben 4 yıllık evliyim, üçüncü yılımda biri özelde biri devlette 2 kere çektirdim, iki tüpümde açık ve temiz çıktı. Yine de gebe kalamadım. Zaten tüp bebek yaptık o da tutmadı. Benim durumum sebepsiz infertilite.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olursunuz
Amin inşallah cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Ben buraya hsg(rahim filmi) ile ilgili bilgi vermek için yazıyorum, hsg her iki tüpe ilaçla basınç uygulayıp, varsa tıkanıklığı açmaya ve rahmi şeffaf şekilde görüntülemeye yarayan işlemdir. Lütfen çok basit yada kolay demeyin, çünkü basit değil. Hamile kalamayan her kadın yaptırmalı evet, ama ben anestezili yaptırdım ve öyle üç-beş dakika değil, odaya alınma süresi ile 1 saati bulabilen bi işlem. Sonrasında ilaçla basınç uygulandığı için az miktarda bi kanama oluyor, doktor zaten enfeksiyonu önlemek için antibiyotik yazıyor, bir hafta kadar ilişkiyi yasaklıyor.
Sanirim kisiden kisiye veya yaptirdiginiz hastaneye gore degisiyor 🤔 ben pazartesi yaptirdim 10dakikada ciktim islemden sonrasinda hicbirsey olmamis gibi yasantima devam ettim benimle beraber yaptiran 5 kadinda ayni sekildeydi 🤔

O zamn ilk isim hemen kilo vermek olucak kilomda var yani yok değil ahh bu kilolar başa bela
Evet kilo çok sıkıntı başa bela hep hayatin boyunca kontrollü olmak zorundayiz insAllah gebe kaldığımız zaman o zaman düşünmeden yeriz acısını çıkarırız 😊 ovulosyon testi al yumurtlamani takip et ben oyle yapıyordum

Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye gittim neden çocuğum olmuyor diye doktor bende polikistik over olduğunu söyledi yarın bı kaç tahlil yapicam ondan sonra klomen vericekmis bu şekilde hamile kalan oldu mu çok sıkıntı yaptım kendime 😭
Yeni evliydim 2018 derken bebek istedik üç ay sonra gibi denedik denedik yok neyse Dr gittim git tarlusal iç dedi adet olmam için bazen çok düzenli bazen aylarca duzensizdi.Ve acele etme dedi olmazsa da yine klomen başlarız dedi.
Tesadüf yine bı kaç ay sonra reglim olmadı bozuldu.Aman dedim Dr yolu gözüktü tarlusal yazdıriyim rahatlayım dedim .Bı baksak ki kendiliğinden hamile kalmışim.ikinhaftalik dedi.Cok sevindik.Ama ben hiç spor diyet vs yapmadim.Yumurta pekmez biber yeşillik kahvaltıyı iyi yaptım ceviz badem bol yedim .kiloluda değildim zayifta.60filandim.Ve oğlum oldu 9ayligiz işin garip tarafı ise pko mko dinlemiyor hicbirsey çünkü şu an o kdr dikkat etmeme rağmen ikinci hamile olduğumu öğrendim dün.Saskinim soktayim henüz oğlum yaşına bile girmedi.Degilse hayırlısı olsun diyoruz.Hersey nasip.
Allah gönlünüze göre versin inşaallah cümleye.🤲

Yeni evliydim 2018 derken bebek istedik üç ay sonra gibi denedik denedik yok neyse Dr gittim git tarlusal iç dedi adet olmam için bazen çok düzenli bazen aylarca duzensizdi.Ve acele etme dedi olmazsa da yine klomen başlarız dedi.
Tesadüf yine bı kaç ay sonra reglim olmadı bozuldu.Aman dedim Dr yolu gözüktü tarlusal yazdıriyim rahatlayım dedim .Bı baksak ki kendiliğinden hamile kalmışim.ikinhaftalik dedi.Cok sevindik.Ama ben hiç spor diyet vs yapmadim.Yumurta pekmez biber yeşillik kahvaltıyı iyi yaptım ceviz badem bol yedim .kiloluda değildim zayifta.60filandim.Ve oğlum oldu 9ayligiz işin garip tarafı ise pko mko dinlemiyor hicbirsey çünkü şu an o kdr dikkat etmeme rağmen ikinci hamile olduğumu öğrendim dün.Saskinim soktayim henüz oğlum yaşına bile girmedi.Degilse hayırlısı olsun diyoruz.Hersey nasip.
Allah gönlünüze göre versin inşaallah cümleye.🤲
Amin inşallah canm rabbim sana bağışlasın çocuklarını çok sevindim adına darısı bizim başımıza inşallah

Evet kilo çok sıkıntı başa bela hep hayatin boyunca kontrollü olmak zorundayiz insAllah gebe kaldığımız zaman o zaman düşünmeden yeriz acısını çıkarırız 😊 ovulosyon testi al yumurtlamani takip et ben oyle yapıyordum
Aynn cnm kilo vericem inşallah o testtende alıp yapicam

Pko olunduğu nasıl anlaşılıyor. Ben ilişki yaşamadım ama muayeneye gitmiştim enfeksiyon var dedi ultrasonla bakıp. Pko olsa ultrasonda gözükür müydü? Enfeksiyon için antibiyotik verdi ama geçmedi. Enfeksiyona ne iyi gelir bitkisel kürlerden:(

Pko olunduğu nasıl anlaşılıyor. Ben ilişki yaşamadım ama muayeneye gitmiştim enfeksiyon var dedi ultrasonla bakıp. Pko olsa ultrasonda gözükür müydü? Enfeksiyon için antibiyotik verdi ama geçmedi. Enfeksiyona ne iyi gelir bitkisel kürlerden:KK43:
Hormon testleriniz yapıldı mı bana 18 yaşında teşhis konuldu.

Hormon testleriniz yapıldı mı bana 18 yaşında teşhis konuldu.
Hormon testi istemedi. Kültür falan da almadı. Sadece ultrasondan baktı. Temiz dedi ve küçük bir enfeksiyon var dedi. Ama enfeksiyon malesef geçmedi. Verdiği ilaçlarda mantar yaptı. Pko adet düzensizliği yapıyor mu öyle bir sıkıntım yok ama adet döneminde kahverengi akıntım oluyor adetin son 4 5 gün

Pko olunduğu nasıl anlaşılıyor. Ben ilişki yaşamadım ama muayeneye gitmiştim enfeksiyon var dedi ultrasonla bakıp. Pko olsa ultrasonda gözükür müydü? Enfeksiyon için antibiyotik verdi ama geçmedi. Enfeksiyona ne iyi gelir bitkisel kürlerden:KK43:
Bende daha önce hep hastaneye gittiğimde ultrasyon çekip bir şeyin yok deyip gönderiyorlardı ama bu sefer alttan muayene olunca pko olduğunu öğrendim

Pko olunduğu nasıl anlaşılıyor. Ben ilişki yaşamadım ama muayeneye gitmiştim enfeksiyon var dedi ultrasonla bakıp. Pko olsa ultrasonda gözükür müydü? Enfeksiyon için antibiyotik verdi ama geçmedi. Enfeksiyona ne iyi gelir bitkisel kürl

Back