Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yaa bana da oluyor bazen otur oturduğun yerde kendine eziyet edecek yer arama diyorm.
Sen nerede duruyorsun canım birde adın ney öğrenebilir miyim hitap için?
Suan Tunceli deyim canım ama geçici geldik asıl evim ankara da kış gibi döneceğiz nasipse burada biraz ondan korkuyorum tek kalmaktan. Ay adımı söylemeyim kiz yıldız de sen

Aa eve gidince deniyim ozaman. Kuruma cizgisi değilse saatler sonra çıkabilir mi?
Onu ben de bilmiyorum. Testlerin üstünde şu kadar süreyi geçince çıkan sonucu dikkate almayon diyorlar ama çok geç çıkıp sonra gebelik öğrenen var. Tesadüf mü oluyor bilmiyorum

Günaydın kızlar yumurtlama anıymış görmüş müydünüz

Kızlar, gelecek ay tüp yaptıracağız ya, eşim 2. doz aşıyı da mayısta vurduracak. Öncesinde aşı olması Ejekülasyon örneği vermede sıkıntı yaratır mı?

Ama ben hiç duymadım göğsü acımayan tüm belirtiler var evet ama biliyorsun geçen ay kimyasal oldu
Korkuyorum tek çizgi görmekten bir yandan diyorum kaçışın yok olumsuzsa da öğrenmek zorundasın ki ona göre önlemini al karmakarışık düşünceler

Ayyyy ilk kez gördüm yaa ne kadar değişik

Canım R Random3 iki hamileliğinde de göğüs ağrısı yoktu mesela. Bizim soru cevaplara bak göğüs ağrısı olmayan var baya sadece bel ağrısı olan hiç anlamayan bile çok var

Evet gördüm ben daha önce cidden çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…