- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Suan Tunceli deyim canım ama geçici geldik asıl evim ankara da kış gibi döneceğiz nasipseYaa bana da oluyor bazen otur oturduğun yerde kendine eziyet edecek yer arama diyorm.
Sen nerede duruyorsun canım birde adın ney öğrenebilir miyim hitap için?
Suan Tunceli deyim canım ama geçici geldik asıl evim ankara da kış gibi döneceğiz nasipseburada biraz ondan korkuyorum tek kalmaktan. Ay adımı söylemeyim kiz yıldız de sen
Onu ben de bilmiyorum. Testlerin üstünde şu kadar süreyi geçince çıkan sonucu dikkate almayon diyorlar ama çok geç çıkıp sonra gebelik öğrenen var. Tesadüf mü oluyor bilmiyorumAa eve gidince deniyim ozaman. Kuruma cizgisi değilse saatler sonra çıkabilir mi?
Aşılama olacaktı değil mi, hadi hayırlısı :)))kızlaaarr ben geldimmm çok şükür iki tane yumurtacığım olmuş gayet güzel dedi ikiside 10.2 ve10.8 ilaca devam çarşambaya kadar iğneye yani perşembe günü yine gidicem kontrole nasipse cumartesi günü işlemi yaparız dedi
Ama ben hiç duymadım göğsü acımayancanım ben de çok takıyorum ama yumurtlamadan sonra göğüs ağrım yoksa aha bu ay da olmadı diyorum ama ağrı yaşamadan hamilelik öğrenen de çok var
bence de ben çok olumlu hissettim senle ilgiliParesilaaa neal in dediği gibi bi önceki gebelik bile diğerinden farklı olabiliyormuş yaşamadan öğrenemicez. hahahah ben de kendimden değişik performanslar bekliyorum ya hiç bişeyim normal olmadığı için
günaydın canım geçmiş olsun çok
Ayyyy ilk kez gördüm yaa ne kadar değişikGünaydın kızlar yumurtlama anıymış görmüş müydünüzMudgal Biology on Instagram: "Moment of ovulation The release of oocyte (eggs) from the ovary Ovulation is the release of egg from the ovaries in women this event occurs when the ovarian follicles ruptured and release the secondry oocyte
1,751 likes, 17 comments - mudgalbiology on April 18, 2021: "Moment of ovulation The release of oocyte (eggs) from the ovary Ovulation is the release of egg from the ovaries in women this event occurs when the ovarian follicles ruptured and release the secondry oocyte ovarian cells...www.instagram.com
Canım R Random3 iki hamileliğinde de göğüs ağrısı yoktu mesela. Bizim soru cevaplara bak göğüs ağrısı olmayan var baya sadece bel ağrısı olan hiç anlamayan bile çok varAma ben hiç duymadım göğsü acımayantüm belirtiler var evet ama biliyorsun geçen ay kimyasal oldu
Korkuyorum tek çizgi görmekten bir yandan diyorum kaçışın yok olumsuzsa da öğrenmek zorundasın ki ona göre önlemini al karmakarışık düşünceler
Günaydın canımm, nasılsınnGünaydın canlaaaar!
@mell_in_shell @Miss Bride @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @cukulatamYusra-61 @pcoscuk @fiona13 @Uzaygemisi35 @NealStreet @Sosyalsosyalci @sleepy05 @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @merakligzm @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326
Evet gördüm ben daha önce cidden çok tuhafGünaydın kızlar yumurtlama anıymış görmüş müydünüzMudgal Biology on Instagram: "Moment of ovulation The release of oocyte (eggs) from the ovary Ovulation is the release of egg from the ovaries in women this event occurs when the ovarian follicles ruptured and release the secondry oocyte
1,751 likes, 17 comments - mudgalbiology on April 18, 2021: "Moment of ovulation The release of oocyte (eggs) from the ovary Ovulation is the release of egg from the ovaries in women this event occurs when the ovarian follicles ruptured and release the secondry oocyte ovarian cells...www.instagram.com
Geçmiş olsun. Sağlıkla birleşip tutunurlar inşallahKızlarr işlem bitti şimdi geri sayım başladıgüzel habere son 14 gün
Ayyy çok heyecanlıKızlarr işlem bitti şimdi geri sayım başladıgüzel habere son 14 gün
sağol tatlımmm iyiyim sen nasılsınGünaydın canımm, nasılsınn
ay hadi inşallaaah güzel haberler alalımKızlarr işlem bitti şimdi geri sayım başladıgüzel habere son 14 gün
TünaydınGünaydın canlaaaar!
@mell_in_shell @Miss Bride @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @cukulatamYusra-61 @pcoscuk @fiona13 @Uzaygemisi35 @NealStreet @Sosyalsosyalci @sleepy05 @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @merakligzm @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326
evet canım aşılama olacak :) inşallah hayırlı olurAşılama olacaktı değil mi, hadi hayırlısı :)))