Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet sayınca çıkıyor
Baktım netten göğüs ağrısı 4-7 hafta arası diyor. Umarım kist değildir güzel haberdir
canım ben de çok takıyorum ama yumurtlamadan sonra göğüs ağrım yoksa aha bu ay da olmadı diyorum ama ağrı yaşamadan hamilelik öğrenen de çok var
bence de ben çok olumlu hissettim senle ilgili Paresilaaa neal in dediği gibi bi önceki gebelik bile diğerinden farklı olabiliyormuş yaşamadan öğrenemicez. hahahah ben de kendimden değişik performanslar bekliyorum ya hiç bişeyim normal olmadığı için
günaydın canım geçmiş olsun çok

Günaydın kızlar bata son 3 gün dün test yaptım negatif çıktı ama saatler sonra kahverengi ikinci cizgi belirdi. O kadar test yaparım hic saatler sonra beliren cizgim olmamıştı kuruma cizgidir ama heyecan yarattı

Su damlatıp baksana test duruyorsa. Siliniyorsa kuruma çizgisidir deniyor

Günaydın canım ya sagolasin nedense tedirgin oldum sürekli bir tıkır tıkır ses geldi sanki zırt pırt kalkıp kapi pencereleri kontrol ettim

Yaa bana da oluyor bazen otur oturduğun yerde kendine eziyet edecek yer arama diyorm.
Sen nerede duruyorsun canım birde adın ney öğrenebilir miyim hitap için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…