- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Günaydın kizlar tek kaldığım için evde dun biraz korktum nedense uyuyamadım geç uyudum yeni uyandım
Günaydın canım ya sagolasin nedense tedirgin oldum sürekli bir tıkır tıkır ses geldi sanki zırt pırt kalkıp kapi pencereleri kontrol ettimKıyamam yanasılsın iyi misin şimdi Günaydın bu arada
canım ben de çok takıyorum ama yumurtlamadan sonra göğüs ağrım yoksa aha bu ay da olmadı diyorum ama ağrı yaşamadan hamilelik öğrenen de çok varEvet sayınca çıkıyor
Baktım netten göğüs ağrısı 4-7 hafta arası diyor. Umarım kist değildir güzel haberdir
bence de ben çok olumlu hissettim senle ilgiliAh parem ya anma şu kisti. Yoktur öyle bir şey, çağırma kötüyü. İnşallah bebiş gelir, gelmezse de umut devam. Ne kisti, kist mist yok. Deme öyle şeyler. Her belirti her gebelikte olmaz ki. Bazısı sıfır belirtiyle. Hem aynı kişinin farklı gebelikleri bile farklı oluyor.minseo 'den de öyle bir şey bekliyorum. Sıfır belirtiyle olacak onunki de sanki
günaydın canım geçmiş olsun çokGünaydın kizlaaaar hayırlısıyla mutlu haberler alacağımız güzel bir hafta olsun inşallahbizim burada da yağmur var galiba ah şu romatizma bulutlar toplanırken benim de kaslar toplanıyor birbirine geçiyor sanki iki büklüm oldum pc başında arka arkaya 6 canlı dersim var
günaydın canım, korkma kız bişi olmazGünaydın kizlar tek kaldığım için evde dun biraz korktum nedense uyuyamadım geç uyudum yeni uyandım
ben de aynı şekilde hiç denemedim o yüzdenTeşekkür ederim canım ama soğan suyunu düşününce bile midem bulanıyor sanmıyorum içebileceğimi
test yapacak mısın ?Günaydın kizlar. Bugün bat günüm. Bakalım bat mi cikacak civciv mi
Yarın yapmayi düşünüyorum. Kaset testte çıkar değil mi? Hafif bel kasık ağrım var bat da olabilir.test yapacak mısın ?
bat geçince çıkar tatlımYarın yapmayi düşünüyorum. Kaset testte çıkar değil mi? Hafif bel kasık ağrım var bat da olabilir.
GünaayyydııınnGünaydın canlaaaar!
@mell_in_shell @Miss Bride @GeminiWoman @ipek_annesigoldies16 @Jane Jetgil @cukulatam Yusra-61 @pcoscuk @fiona13 @Uzaygemisi35 @NealStreet Ha-ri @sleepy05 P Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa merakligzm @olcaaay @niw @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 Nm88326
Ayy ne güzel görünüyoruz hepimiz :)))Günaydın canlaaaar!
@mell_in_shell @Miss Bride @GeminiWoman @ipek_annesigoldies16 @Jane Jetgil @cukulatam Yusra-61 @pcoscuk @fiona13 @Uzaygemisi35 @NealStreet Ha-ri @sleepy05 P Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa merakligzm @olcaaay @niw @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 Nm88326
GunaydiiiiinnnnGünaydın canlaaaar!
Hadi test yap :)))))Yarın yapmayi düşünüyorum. Kaset testte çıkar değil mi? Hafif bel kasık ağrım var bat da olabilir.
Benim de bugün bat ama akşama kadar yolu var tabi bekliyorum. Ancak gelmezse ben test yapmıcam iki gun önce yaptim tertemizdi yani pko kaynaklı gecikme olabilir benim. Ama inşallah sen hamilesindirYarın yapmayi düşünüyorum. Kaset testte çıkar değil mi? Hafif bel kasık ağrım var bat da olabilir.
17 mayısKızlar durum güncellemesi rica edicemmm.
(Regl olanlardan yeni tarih bekliyorum.)
@Jane Jetgil 09.04.2021 10 AY GECİKME @Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME @cukulatam 14.04.2021 21 AY Yusra-61 14.04.2021 30 AY @Uzaygemisi35 16.04.2021 10 AY @sleepy05 16.04.2021 10 AY Ha-ri 17.04.2021 2 AY Paresilaaa 18.04.2021 10 AY P Pungar35 19.04.2021 5 AY
Günaydın kızlar bata son 3 gün dün test yaptım negatif çıktı ama saatler sonra kahverengi ikinci cizgi belirdi. O kadar test yaparım hic saatler sonra beliren cizgim olmamıştıGünaydın canlaaaar!
Su damlatıp baksana test duruyorsa. Siliniyorsa kuruma çizgisidir deniyorGünaydın kızlar bata son 3 gün dün test yaptım negatif çıktı ama saatler sonra kahverengi ikinci cizgi belirdi. O kadar test yaparım hic saatler sonra beliren cizgim olmamıştıkuruma cizgidir ama heyecan yarattı
Aa eve gidince deniyim ozaman. Kuruma cizgisi değilse saatler sonra çıkabilir mi?Su damlatıp baksana test duruyorsa. Siliniyorsa kuruma çizgisidir deniyor
Günaydın canım ya sagolasin nedense tedirgin oldum sürekli bir tıkır tıkır ses geldi sanki zırt pırt kalkıp kapi pencereleri kontrol ettim