evet canım filmden sonraki 2. ayım sağ tüpümde yapışıklık varmış açmış doktor baya bakalım 3-4 ay korunmasız denicem sonrası allah kerimAynen öyle vallaSende durumlar nasıl en son film çektirdiğini okumuştum ama
Hepimizi tek tek etiketlemene ne demeliGünaydın canlaaaar!
@mell_in_shell @Miss Bride @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @cukulatam @Yusra30 @pcoscukfiona13 @Uzaygemisi35 @NealStreet @Sosyalsosyalci @sleepy05 @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @merakligzm @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina Cookiie MEMUR54 @Nm88326
Yerim seniHepimizi tek tek etiketlemene ne demeliparmaklarını sevsinler senin
canımsın çiçek kızBütün çiçekler sana
Cok sagol canim ama ben regl si böyle düzenli olaba pko demiyorum benim ki pko çünkü ben ilaçsız 8 ay regl olmadığımı biliyorum yumurtlamiyor olsa da büyümüyor catlamiyor o yüzden hamilelik olmuyor işte
Ay şansın yüksek o zaman inşallah olucak bu önümüzdeki aylardaaevet canım filmden sonraki 2. ayım sağ tüpümde yapışıklık varmış açmış doktor baya bakalım 3-4 ay korunmasız denicem sonrası allah kerim
İnşallah canım inşallahAy şansın yüksek o zaman inşallah olucak bu önümüzdeki aylardaa
en azından gecikmemesi güzel canımPembe lekelenmeler başladı..
Ne yapcam bilmiyorum gidip koca bi kavanoz Nutella aldım ona abandim pko var insülin var diye yediğime içtiğime dikkat ediyorum da ne oluyor alla alla.. bu ay bıraksam mı acaba tedaviyi bilmiyorumen azından gecikmemesi güzel canım
Yaaaa üzüldümminseo canım teste gerek kalmadan kırmızı kartı yedim tahmini bat 18.05
Demek neymiş göğüs ağrısı önemliymiş
%20 ihtimaldi canımYaaaa üzüldüm
iğnenin içindekiArkadaslar sizlere bisey danismak istiyorum catlatma ignesini cumartesi gunu vurdum bugun 3.gunu ve yunurtlaman cunartesi aksamindan beri koyu cikiyor yumurtlama 3 gun syrermi yoksa catlatma ignesi bana etki etmedi mi..
Hadi inşallah kuşum%20 ihtimaldi canım
en belirgin özellik olan göğüs ağrısı yoktu diğer belirtiler herkeste olmayabilir ama göğüs ağrısı çoğunlukta var
Üzülme mayısta kısmetse
Kova burcu olsun benim minnakım
İğne de lh hormonu var o yüzden pik çıkar ovülasyon yapma o yüzdenArkadaslar sizlere bisey danismak istiyorum catlatma ignesini cumartesi gunu vurdum bugun 3.gunu ve yunurtlaman cunartesi aksamindan beri koyu cikiyor yumurtlama 3 gun syrermi yoksa catlatma ignesi bana etki etmedi mi..