Test nezamana yapçan canımMerhaba cnm, hayır bulamadım bel ağrım 2 gündür yok çok değişik bi ağrıydı sızlama şeklinde döllenme ağrısıdır inşallahGöğüs hassasiyeti devam ediyor ara ara da sol yumurtalık bat 24 nisan bekliyorum inşallah çift çizgiyi görürüz canım Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin
Aaa bakim canımCanım @Random33 iki hamileliğinde de göğüs ağrısı yoktu mesela. Bizim soru cevaplara bak göğüs ağrısı olmayan var baya sadece bel ağrısı olan hiç anlamayan bile çok var
güzel haberlerini bekliyorum ben bi umutlandım senin adınaAaa bakim canım
Bel ağrım çok kötü ya ayakta biraz durmaya gör ağrımaya başlıyor
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haber veririmgüzel haberlerini bekliyorum ben bi umutlandım senin adına
Canım kac yumurtan vardi unuttum??Kızlarr işlem bitti şimdi geri sayım başladıgüzel habere son 14 gün
Bugün regl in gelirse bana haber verir misin canım sen igne klomen falan kullandın mi bugün???Yarın yapmayi düşünüyorum. Kaset testte çıkar değil mi? Hafif bel kasık ağrım var bat da olabilir.
İyiyim bende canımsağol tatlımmm iyiyim sen nasılsın
iyi yapmışsın canım beklentiyi yüksek tutmamak en sağlıklısı diğer türlü işler karışıyor :)İyiyim bende canımBiraz gebelik topiklerinden uzaklaştım sanki. Bekliyorum anca hiçbişey yapmıyorum reglide düzensiz olunca bi beklediğim batta yok. Valla artık düşünceyi atmaya başladım kafamdan. Bi lh yapıyorum oda hemen hemen hep aynı çıkıyo
Amin canım inşallahGeçmiş olsun. Sağlıkla birleşip tutunurlar inşallah
2 canımCanım kac yumurtan vardi unuttum??
Tabi ki de haber veririm. Hiç birsey kullanmadım. Tedavi olma aşamasındayım. Üniversitede tedavi olmak için çeşitli testleri yaptırıyorum.Bugün regl in gelirse bana haber verir misin canım sen igne klomen falan kullandın mi bugün???
Hangi tedaviye başlayacaksın canım??Tabi ki de haber veririm. Hiç birsey kullanmadım. Tedavi olma aşamasındayım. Üniversitede tedavi olmak için çeşitli testleri yaptırıyorum.
ayy inşallaah canımmEvet hatırlıyorumİnşallah aynı gün de mutluluğumuzu paylaşırız burada
selam canım iyiyim sağol, evet haberim var olaydan bi arkadaşa mesaj attım özelde görüşüyorlarsa haberi vardır diye ona soracağım haber alırsam yazarım sanaminseo canım merhaba nasılsın? Bu sohrab in konusunda takiliyorduk kürtaj sonrası birbirimize destek oluyorduk ama sohrab tüp bebek yaptırdıktan sonra aniden üyeliğini dondurma kararı aldı.senin grupta sohrabi tanıyan durumundan haberdar olan var mıdır acaba diye sormak istedim.insallah iyidir çok merak ediyorum bugün kanda gebelik baktiracakti ne yaptı acaba iyi mi
Tamam canım çok sağol.Sen nasılsın tedavi falan ne yapıyorsun hangi aşamada son?.Ben kürtaj sonrası 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bu ay sonunda ilaç bitiyor bakalım ne diyecek doktorum.insallah pkos baskilanmistir da klomen verir diye bekliyorum.selam canım iyiyim sağol, evet haberim var olaydan bi arkadaşa mesaj attım özelde görüşüyorlarsa haberi vardır diye ona soracağım haber alırsam yazarım sana
Aynen öyle vallaiyi yapmışsın canım beklentiyi yüksek tutmamak en sağlıklısı diğer türlü işler karışıyor :)