Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba cnm, hayır bulamadım bel ağrım 2 gündür yok çok değişik bi ağrıydı sızlama şeklinde döllenme ağrısıdır inşallah 🤲🏻 Göğüs hassasiyeti devam ediyor ara ara da sol yumurtalık bat 24 nisan bekliyorum inşallah çift çizgiyi görürüz canım 🤲🏻 Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin 🤲🏻🍀
Test nezamana yapçan canım

sağol tatlımmm iyiyim sen nasılsın :KK16:
İyiyim bende canım ☺️ Biraz gebelik topiklerinden uzaklaştım sanki. Bekliyorum anca hiçbişey yapmıyorum reglide düzensiz olunca bi beklediğim batta yok. Valla artık düşünceyi atmaya başladım kafamdan. Bi lh yapıyorum oda hemen hemen hep aynı çıkıyo 😂😂

İyiyim bende canım ☺️ Biraz gebelik topiklerinden uzaklaştım sanki. Bekliyorum anca hiçbişey yapmıyorum reglide düzensiz olunca bi beklediğim batta yok. Valla artık düşünceyi atmaya başladım kafamdan. Bi lh yapıyorum oda hemen hemen hep aynı çıkıyo 😂😂
iyi yapmışsın canım beklentiyi yüksek tutmamak en sağlıklısı diğer türlü işler karışıyor :)

Şuan belli değil. Seamer testim. Rahim filmi birde adetin ikinci günü testlerin kaldı ondan sonra infertilite kliniğine sevk edeceğiz dediler. Pko yok hormonlar normal dendi.

minseo minseo canım merhaba nasılsın? Bu sohrab in konusunda takiliyorduk kürtaj sonrası birbirimize destek oluyorduk ama sohrab tüp bebek yaptırdıktan sonra aniden üyeliğini dondurma kararı aldı.senin grupta sohrabi tanıyan durumundan haberdar olan var mıdır acaba diye sormak istedim.insallah iyidir çok merak ediyorum bugün kanda gebelik baktiracakti ne yaptı acaba iyi mi

minseo minseo canım merhaba nasılsın? Bu sohrab in konusunda takiliyorduk kürtaj sonrası birbirimize destek oluyorduk ama sohrab tüp bebek yaptırdıktan sonra aniden üyeliğini dondurma kararı aldı.senin grupta sohrabi tanıyan durumundan haberdar olan var mıdır acaba diye sormak istedim.insallah iyidir çok merak ediyorum bugün kanda gebelik baktiracakti ne yaptı acaba iyi mi
selam canım iyiyim sağol, evet haberim var olaydan bi arkadaşa mesaj attım özelde görüşüyorlarsa haberi vardır diye ona soracağım haber alırsam yazarım sana

selam canım iyiyim sağol, evet haberim var olaydan bi arkadaşa mesaj attım özelde görüşüyorlarsa haberi vardır diye ona soracağım haber alırsam yazarım sana
Tamam canım çok sağol.Sen nasılsın tedavi falan ne yapıyorsun hangi aşamada son?.Ben kürtaj sonrası 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bu ay sonunda ilaç bitiyor bakalım ne diyecek doktorum.insallah pkos baskilanmistir da klomen verir diye bekliyorum.

X