Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet sayınca çıkıyor🙄🙄
Baktım netten göğüs ağrısı 4-7 hafta arası diyor. Umarım kist değildir güzel haberdir
canım ben de çok takıyorum ama yumurtlamadan sonra göğüs ağrım yoksa aha bu ay da olmadı diyorum ama ağrı yaşamadan hamilelik öğrenen de çok var :dondurma:
Ah parem ya anma şu kisti. Yoktur öyle bir şey, çağırma kötüyü. İnşallah bebiş gelir, gelmezse de umut devam. Ne kisti, kist mist yok. Deme öyle şeyler. Her belirti her gebelikte olmaz ki. Bazısı sıfır belirtiyle. Hem aynı kişinin farklı gebelikleri bile farklı oluyor. minseo minseo 'den de öyle bir şey bekliyorum. Sıfır belirtiyle olacak onunki de sanki
bence de ben çok olumlu hissettim senle ilgili Paresilaaa Paresilaaa neal in dediği gibi bi önceki gebelik bile diğerinden farklı olabiliyormuş yaşamadan öğrenemicez. hahahah ben de kendimden değişik performanslar bekliyorum ya hiç bişeyim normal olmadığı için :KK70:
Günaydın kizlaaaar hayırlısıyla mutlu haberler alacağımız güzel bir hafta olsun inşallah 🥰🥰🥰😘😘😘bizim burada da yağmur var galiba ah şu romatizma bulutlar toplanırken benim de kaslar toplanıyor birbirine geçiyor sanki iki büklüm oldum pc başında arka arkaya 6 canlı dersim var😪😪
günaydın canım geçmiş olsun çok :KK43:

Günaydın kızlar bata son 3 gün dün test yaptım negatif çıktı ama saatler sonra kahverengi ikinci cizgi belirdi. O kadar test yaparım hic saatler sonra beliren cizgim olmamıştı😂😂 kuruma cizgidir ama heyecan yarattı😂😂

Günaydın kızlar bata son 3 gün dün test yaptım negatif çıktı ama saatler sonra kahverengi ikinci cizgi belirdi. O kadar test yaparım hic saatler sonra beliren cizgim olmamıştı😂😂 kuruma cizgidir ama heyecan yarattı😂😂
Su damlatıp baksana test duruyorsa. Siliniyorsa kuruma çizgisidir deniyor

Günaydın canım ya sagolasin nedense tedirgin oldum sürekli bir tıkır tıkır ses geldi sanki zırt pırt kalkıp kapi pencereleri kontrol ettim 🤭

Yaa bana da oluyor bazen otur oturduğun yerde kendine eziyet edecek yer arama diyorm. 🙈
Sen nerede duruyorsun canım birde adın ney öğrenebilir miyim hitap için?

X