Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
var mı belirti bişi
İstersem belirtim çokkkkk canım
Bir haftadır kulak çınlaması
3-4 gündür baş ağrısı
Mide bulantısı
Ayaklarımın ağrıması
Feci derecede bir haftadır bel ağrısı
Kasığımın gerilmesi
Ama göğüs ağrısı çok çok az
O yüzden ya kist ya bebek ya da İnofolic etkisi

Günaydın günaydın günaydın
İyi haftalar, bol bereketli kazançlar. Allah şu mübarek günlerde en içten dualarımızı duysun kabul etsin inşallah

Bana gelecek olursak günlerimi değerlendirdik . Şurada sessizce pusuya yatıp iki hafta sonra neler olacağını bekliyorum

Günaydın herkese inşallah mutlu bir hafta olsun.

minseo Kuzum ben hala regl olmadım bir iki güne olurum inşallah yeter artık valla yıldım

Ha birde banttan 3 4 gün önce kahverengi leke geldi iki gün falan
ayy maşallah kız baya belirti var inşallah gebeliğe bağlıdır göğüs ağrısına ben de çok takığım ama ağrı olmadan öğrenen de çok var
amiiiin, hadi 2 haftaya minik bir bezelye haberi alalım inşallah
Günaydın herkese inşallah mutlu bir hafta olsun.

minseo Kuzum ben hala regl olmadım bir iki güne olurum inşallah yeter artık valla yıldım
canım soğan suyu söktürüyor diyorlar istersen bi kaç gün dene

Evet sayınca çıkıyor
Baktım netten göğüs ağrısı 4-7 hafta arası diyor. Umarım kist değildir güzel haberdir

Evet sayınca çıkıyor
Baktım netten göğüs ağrısı 4-7 hafta arası diyor. Umarım kist değildir güzel haberdir
Ah parem ya anma şu kisti. Yoktur öyle bir şey, çağırma kötüyü. İnşallah bebiş gelir, gelmezse de umut devam. Ne kisti, kist mist yok. Deme öyle şeyler. Her belirti her gebelikte olmaz ki. Bazısı sıfır belirtiyle. Hem aynı kişinin farklı gebelikleri bile farklı oluyor. minseo 'den de öyle bir şey bekliyorum. Sıfır belirtiyle olacak onunki de sanki

Günaydın kizlaaaar hayırlısıyla mutlu haberler alacağımız güzel bir hafta olsun inşallah bizim burada da yağmur var galiba ah şu romatizma bulutlar toplanırken benim de kaslar toplanıyor birbirine geçiyor sanki iki büklüm oldum pc başında arka arkaya 6 canlı dersim var

Ne bilim canım
şu göğüs ağrısı yok ya onu taktım kafayı
minseo sen ben isteyen herkes hepiciğimiz bebişlerimize kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…