Tur bindirdiler diyorsun humm ama senin toparlanma süreci vardı. Normaldir bence. Biz de güzel günler göreceğiz inşallah. BeklemedeyizBenden sonra regl olanlar ikinciye oldu ben anca ayın 5 inde yumurtlama akıntısı gibi şeyler gördüm
sus sus deme öyle şeylerBirde bahar kampanyası vardı buralarda sanki öyle şeyler hatırlıyorum??
Günaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalımregl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
An itibari ile gebe sayımız 42gebe kalmayı bekleyen sayımız 42
Bu ay gebe sayısını yükseltmeye var mısınız
hiç bilmiyom ki kuzum ne farkı var ikisinin birbirinden aynen ilk klomendi sonra çatlatma iğnesi yaptım sadece aşılama ücretini konuştuk diğerlerini bilmiyorum canım benimAşılama normal mi çipli mi olacak canım bu senin ilk klomendi di mi ?
Peki neden ilk klomen den sonra hemen aşılama? En az 2 3 defa deniyorlar normalde hap tedavisini biraz hızlı gibi geldi de o yüzden sordumhiç bilmiyom ki kuzum ne farkı var ikisinin birbirinden aynen ilk klomendi sonra çatlatma iğnesi yaptım sadece aşılama ücretini konuştuk diğerlerini bilmiyorum canım benim
An itibari ile gebe sayımız 42gebe kalmayı bekleyen sayımız 42
Bu ay gebe sayısını yükseltmeye var mısınııııız ?
1.5 yıl denedik olmuyo deyince zaman kaybı olmaması için kuzumPeki neden ilk klomen den sonra hemen aşılama? En az 2 3 defa deniyorlar normalde hap tedavisini biraz hızlı gibi geldi de o yüzden sordum
Daha belli degil canimAnlıyorum canım, toplama ne zaman tahmini?
kuzenede öyle yapmışlar aynı doktora gidiyoruz para içinmi yapıyolar dersin kuzumPeki neden ilk klomen den sonra hemen aşılama? En az 2 3 defa deniyorlar normalde hap tedavisini biraz hızlı gibi geldi de o yüzden sordum
1.5 yıl denedik olmuyo deyince zaman kaybı olmaması için kuzum
canım yalnız şöyle bişey var sen zaten 1,5 yıldır düzensiz bir tiroid ile uğraşıyorsun ve bu yumurtlamanı etkiliyordu reglde falan yumurtluyordun. şuan bunun tedavisini oluyorsun düzene yeni girdi sayılır yumurtlaman. sebepsiz infertelite olarak 1,5 yıldır uğraşıyor olsan bi nebze mantıklı gelebilirdi ama bakkuzenede öyle yapmışlar aynı doktora gidiyoruz para içinmi yapıyolar dersin kuzum
valla inan hiç bilmiyorum kuzum zzaten olmazsa tüpü deneme için maddiyatım çok elverişli değil kısa süre aşılamayı deneyeceğiz olmazsa zaten bekleyeceğim ne bileyim çok süründüm doktor doktor artık insan sonuca ulaşmak istiyor olmazsa muhtemeln doktor değiştircem ama çok yoruldum artık yacanım yalnız şöyle bişey var sen zaten 1,5 yıldır düzensiz bir tiroid ile uğraşıyorsun ve bu yumurtlamanı etkiliyordu reglde falan yumurtluyordun. şuan bunun tedavisini oluyorsun düzene yeni girdi sayılır yumurtlaman. sebepsiz infertelite olarak 1,5 yıldır uğraşıyor olsan bi nebze mantıklı gelebilirdi ama bakfiona13 2,5 yıldır istemesine rağmen bu ay 2. femarayı kullanıyor. 1 aşılamadan sonra da muhtemelen tüp diyecek doktorun bana fazla aceleci geldi bilmiyorum ama en azından 1 2 ay daha hapla devam edilip o şekilde aşılamaya geçilebilirdi. benim gittiğim doktor mesela hap tedavisi 3 defada olumsuzsa 3 ay da iğne tedavisi sonra aşılama öneriyordu
Tamı tamına öyle gerçekten, hep öyle gerçi alışmıştım ama şimdi bir buçuk ayda bir umutlanmak iyi olmuyor.Tur bindirdiler diyorsun humm ama senin toparlanma süreci vardı. Normaldir bence. Biz de güzel günler göreceğiz inşallah. Beklemedeyiz
Aşılama ne kadar dediler, oda baya fiyatlı gelmişti bana merak ettim.valla inan hiç bilmiyorum kuzum zzaten olmazsa tüpü deneme için maddiyatım çok elverişli değil kısa süre aşılamayı deneyeceğiz olmazsa zaten bekleyeceğim ne bileyim çok süründüm doktor doktor artık insan sonuca ulaşmak istiyor olmazsa muhtemeln doktor değiştircem ama çok yoruldum artık yabenim iş yerindeki iki arkadaşada önce çatlatma denediler sonra aşılama birinin tuttu aşılama diğeri tutmadı şimdi tüp bebeğe gidiyor oda 2 senedir istiyor anlamadım ben kimi öyle kimi böyle
Mikroçip ben araştırdığımda İstanbul'da ortalama 5000-6000'a geliyordu ilaçlarlaAşılama ne kadar dediler, oda baya fiyatlı gelmişti bana merak ettim.
Ohaaaa yüksek baş anomalisi yüzünden bize de mikrocip önerdiler ama ankara ya dönünce o zaman direk tüp e başvururum aşılamanin ihtimali daha düşük.Mikroçip ben araştırdığımda İstanbul'da ortalama 5000-6000'a geliyordu ilaçlarla
Aşılama ne kadar dediler, oda baya fiyatlı gelmişti bana merak ettim.
Kuzum 1800-2300 arası değişiyo dediler ilaçlar hepsi dahil dedi dozuna göre 2300 bulmayabilir dediAşılama ne kadar dediler, oda baya fiyatlı gelmişti bana merak ettim.
Benim gittiğim yer 1800-2300 arası dedi ilaçlar dahil ordan temin edicez sanırım çatlatmayı ordan almıştıkMikroçip ben araştırdığımda İstanbul'da ortalama 5000-6000'a geliyordu ilaçlarla
Sen yine fiyat araştır canım öyle hop diye karar verilmez. Hem her yerde farklıdırOhaaaa yüksek baş anomalisi yüzünden bize de mikrocip önerdiler ama ankara ya dönünce o zaman direk tüp e başvururum aşılamanin ihtimali daha düşük.