Kızım terelelli ismini hiç birakmaman gerekiyordu yaaaa valla ciddi ciddi okudum ortalara kadar sonra da gülmekten karnım agridibir geliyorsun pir geliyorsun vallahi hosgeldin kuşum neşe getirdin
Biraz yavas ama ilerliyo gibi canimm. Son ana kadar bilemicem galiba. Su an yarisindayizTeşekkürler canım aklımda bulunsun. Bu arada sen nasılsın, ilaçların kaçıncı günündesin, herşey yolunda mı?
yapıcam sabah bari yalandan da olsa bıraz heyecanlanıyım DHaha yok kuzu yaa, o sayıyo isimleri ben beğenmiyom, ben sayıyom o beğenmiyo küsüp konuşmuyoruz sonra
Kız hadi yap şu testi meraktayız
Canım ben o tarihi biraz öylesine söylemiştim bilmiyorum ne zaman olurum düzensiz zaten, belki 20 nisan olabilir, hsg histeroskopi filan önümü göremiyorumGünaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalımregl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
Bitirdiler biziCanım ben o tarihi biraz öylesine söylemiştim bilmiyorum ne zaman olurum düzensiz zaten, belki 20 nisan olabilir, hsg histeroskopi filan önümü göremiyorum
sen beni kandırıyor musunCanım ben o tarihi biraz öylesine söylemiştim bilmiyorum ne zaman olurum düzensiz zaten, belki 20 nisan olabilir, hsg histeroskopi filan önümü göremiyorum
Ya sen kampanya mı başlatmaya çalışıyorsun acaba? Biz yer miyiz bunu? Biz bunu yer miyiz? Yer miyiz bunu biz? Bak bakalım var mı bizde o göz, hı, var mı? Baktın mı?An itibari ile gebe sayımız 42gebe kalmayı bekleyen sayımız 42
Bu ay gebe sayısını yükseltmeye var mısınııııız ?
sen bana güven o iş bendeYa sen kampanya mı başlatmaya çalışıyorsun acaba? Biz yer miyiz bunu? Biz bunu yer miyiz? Yer miyiz bunu biz? Bak bakalım var mı bizde o göz, hı, var mı? Baktın mı?
Canım 8 mayıs benim:)Günaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalımregl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
Benden sonra regl olanlar ikinciye oldu ben anca ayın 5 inde yumurtlama akıntısı gibi şeyler gördümBitirdiler bizi
Öyle yapmak istememiştim aslında kem kümsen beni kandırıyor musun
Yaz kampanyasına geçiş yaptıkBirde bahar kampanyası vardı buralarda sanki öyle şeyler hatırlıyorum??
Anlıyorum canım, toplama ne zaman tahmini?Biraz yavas ama ilerliyo gibi canimm. Son ana kadar bilemicem galiba. Su an yarisindayiz
İdrar da test yaptınmı sonradan yine.. Eğer bişey çıkmıyorsa ve Geçen ay doktor bişey vermediyse gitme ozaman canım.. bu ayda kullacakmısın çatlatmayı.?kızlar merhaba benim adetim afedersiniz kırmızı ama leke şeklinde geliyor ve yıkanırken geliyor pede tam anlamıyla gelmiyor kararsız kaldım doktora da gitmem gerekiyor napcamı bilemedim geçen ayda böyle oldu gitmiştim napayım ben şimdi
Canım amininşallah... ramazanda vücudumuz sağlıkla dolsun, yenilensin, dualarımızda kabul olsun inşallah..kızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin
yapmadım canım kanda çıkmayınca yapmadım aynen bu ay aşılama olacak öyle planlamıştık doktorla kuzumİdrar da test yaptınmı sonradan yine.. Eğer bişey çıkmıyorsa ve Geçen ay doktor bişey vermediyse gitme ozaman canım.. bu ayda kullacakmısın çatlatmayı.?
geçen ayda benim böyle olmuştu ilaçların etkisi yada stres diye düşünüyorum kuzumhus3545 canım, benim de böyle halen sökülmedi, anlamadım neden. 2 Nisandan beridir bekliyorum. Normalde dolardı ped ama şuan yok denecek kadar az...
aynen canım bugün arayacağım alacağım yarına randevu inşallah bu ay güzel haberler alırımAşılama olacaksan bilgilendir derim mutlaka. Beni de tüp için takip ediyorlardı. Başlangıcı da bayağı tuhaf oldu benim. O yüzden epey sorguladılar ama sonra muayene edince sıkıntı yok dediler. Genelde miktarına takılmıyorlar, düzeni önemli diyorlar ama sen tedbiren git konuş. Belki görmek isterler
Aşılama normal mi çipli mi olacak canım bu senin ilk klomendi di mi ?yapmadım canım kanda çıkmayınca yapmadım aynen bu ay aşılama olacak öyle planlamıştık doktorla kuzum