Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım ben o tarihi biraz öylesine söylemiştim bilmiyorum ne zaman olurum düzensiz zaten, belki 20 nisan olabilir, hsg histeroskopi filan önümü göremiyorum

İdrar da test yaptınmı sonradan yine.. Eğer bişey çıkmıyorsa ve Geçen ay doktor bişey vermediyse gitme ozaman canım.. bu ayda kullacakmısın çatlatmayı.?

kızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin
Canım amininşallah... ramazanda vücudumuz sağlıkla dolsun, yenilensin, dualarımızda kabul olsun inşallah..

İdrar da test yaptınmı sonradan yine.. Eğer bişey çıkmıyorsa ve Geçen ay doktor bişey vermediyse gitme ozaman canım.. bu ayda kullacakmısın çatlatmayı.?
yapmadım canım kanda çıkmayınca yapmadım aynen bu ay aşılama olacak öyle planlamıştık doktorla kuzum

aynen canım bugün arayacağım alacağım yarına randevu inşallah bu ay güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…