Mikroçip miBenim gittiğim yer 1800-2300 arası dedi ilaçlar dahil ordan temin edicez sanırım çatlatmayı ordan almıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mikroçip miBenim gittiğim yer 1800-2300 arası dedi ilaçlar dahil ordan temin edicez sanırım çatlatmayı ordan almıştık
Mikroçip ben araştırdığımda İstanbul'da ortalama 5000-6000'a geliyordu ilaçlarla
Zaten sperm sorunlarınla önermiyorlar pek aşılama en iyisi direk tüp.Ohaaaa yüksek baş anomalisi yüzünden bize de mikrocip önerdiler ama ankara ya dönünce o zaman direk tüp e başvururum aşılamanin ihtimali daha düşük.
Bu fiyat iyiymiş normal aşılama sanırım, sebepsiz olmama durumlarında denenebilir bence.Kuzum 1800-2300 arası değişiyo dediler ilaçlar hepsi dahil dedi dozuna göre 2300 bulmayabilir dedi
Bi dur ya sıra oraya gelirse devlete gider bi başvurursun önce. Belki çıkar rapor ne bildin? Ben de kriterleri karşılamıyorum ve zaman yok diye hiç gitmedim bile başvuru için ama burda yazılanlara göre yıl şartı dolmadan alan da var. Erkek faktörüyle alan da varYa kizlar ben tüp yaptırırım diyorum ama inşallah ona gerek kalmaz .. çünkü biz çoğu şeyi karşılamiyoruz devlet karsilsmaz galiba
Değerler düzelseydi bize önerecek gibi konuşmuşlardı ama sıra oraya gelemedi. Değerler düşünce tüpçüye gönderildik direktZaten sperm sorunlarınla önermiyorlar pek aşılama en iyisi direk tüp.
sleepy05 ama tabii şu da var. O kadar masrafı daha düşük bir ihtimal için yapacağıma direkt tüpe yatırırım daha yüksek ihtimal olur, tek seferde olur diyen de varDeğerler düzelseydi bize önerecek gibi konuşmuşlardı ama sıra oraya gelemedi. Değerler düşünce tüpçüye gönderildik direkt
O kadar temizlik yapmama rağmen ev ne kadar pis diyen kocam bence Safiye'nin ta kendisi.Deterjan kutuları bende, ben anca inci olurum çok anlamam temizlikten
Mikroçipli aşılama olduğunu söylemedi sizden duydum burda. Ama yinede tercih etmem düşük yinede ihtimal. He sorunsuz olsaydı evet denerdim o zaman.sleepy05 ama tabii şu da var. O kadar masrafı daha düşük bir ihtimal için yapacağıma direkt tüpe yatırırım daha yüksek ihtimal olur, tek seferde olur diyen de var
Kocam halıların altının her gün süpürülmesini dert ediyorsa kendisi süpürebilir valla beni alakadar etmezO kadar temizlik yapmama rağmen ev ne kadar pis diyen kocam bence Safiye'nin ta kendisi.
Hergün ev süpürülüyor ama neden halıların altı da süpürülmüyor? Bunu dert edinmiş kendine.
Süpürgeyi ver eline eksalansları süpürsünO kadar temizlik yapmama rağmen ev ne kadar pis diyen kocam bence Safiye'nin ta kendisi.
Hergün ev süpürülüyor ama neden halıların altı da süpürülmüyor? Bunu dert edinmiş kendine.
Gelince süpürüyo, halıları kaldırıp.Kocam halıların altının her gün süpürülmesini dert ediyorsa kendisi süpürebilir valla beni alakadar etmez
Robot süpürgeyle süpürüyo yaSüpürgeyi ver eline eksalansları süpürsün
hey allahım ya eşim 5 te evde oluyor, alışveriş yaptırdım eve git makineyi boşalt ben gelene kadar çamaşırları topla, seni arayınca yemekleri ısıtırsın dedim. ben ne mi yapacağım kuaföre gideceğim ben de gidince süpürge açarım işte (uygulamadan robotu çalıştırdı)Gelince süpürüyo, halıları kaldırıp.
Robot süpürgeyle süpürüyo ya
kıskanıyim diye mi anlattın bunu şimdihey allahım ya eşim 5 te evde oluyor, alışveriş yaptırdım eve git makineyi boşalt ben gelene kadar çamaşırları topla, seni arayınca yemekleri ısıtırsın dedim. ben ne mi yapacağım kuaföre gideceğim ben de gidince süpürge açarım işte (uygulamadan robotu çalıştırdı)
yılanın başı küçükken ezilir demiş atalarımızkıskanıyim diye mi anlattın bunu şimdi
Kiz bas yaygarayi valla sustukça kaynanadan beter olur bu erkek milleti hiç taviz verme ben hizmetçi değil eşinim teşekkür edeceğin yere de bi de ağlamaklı ol tamamdır bu işkıskanıyim diye mi anlattın bunu şimdi
Ağlayan insanlara sinir olur, ters etki yapar onda. Yapacağı varsa da yapmaz, artık nedense. :)Kiz bas yaygarayi valla sustukça kaynanadan beter olur bu erkek milleti hiç taviz verme ben hizmetçi değil eşinim teşekkür edeceğin yere de bi de ağlamaklı ol tamamdır bu iş
aaa nasıl sinir oldum bak şimdi benim esim de hiç iş yapmaz yalan yok ama en azından laf da etmez
Herhangi bi kronik rahatsızlığın yoksa bence sıkıntı olmaz gün içinde hormonlu ve paketli ürün tüketmektense tüketmemek daha sağlıklı geliyor bana. Ama iftar ve sahur arası bol su iç.Kizlar bizler bebek için uğraşıyoruz ya bu süreçte oruç tutmamiz yanlış mı olur?
Canım benim sağol iyiyim. Ağrım yok yaa ilginç bi şekilde. Olsa da şiddetli olmuyor. Kontrolüm perşembe günü
Eveet teşekkür ederim beni unutmamış ilk topiğim darısı isteyen herkese kızlarr çok uzun zaman oldu ve zafer bizim sonunda oldu keramet rahim filminde diyorumZenna Hamile misiiiin ? hayırlı olsun çok sevindim