Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalım :anneadayı: regl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.

@niw 02.04.20217 AYGECİKME
Nm88326 Nm88326 05.04.20219 AYGECİKME
MEMUR54 MEMUR54 08.04.202128 AY
@Tuanna_09.04.202122 AY
Jane Jetgil Jane Jetgil 09.04.202110 AY
sleepy05 sleepy05 10.04.202110 AY
@Angell77 12.04.20213 AY
@Punk3 12.04.202111 AY
Canım ben o tarihi biraz öylesine söylemiştim bilmiyorum ne zaman olurum düzensiz zaten, belki 20 nisan olabilir, hsg histeroskopi filan önümü göremiyorum 🙈

kızlar merhaba benim adetim afedersiniz kırmızı ama leke şeklinde geliyor ve yıkanırken geliyor pede tam anlamıyla gelmiyor kararsız kaldım doktora da gitmem gerekiyor napcamı bilemedim geçen ayda böyle oldu gitmiştim napayım ben şimdi
İdrar da test yaptınmı sonradan yine.. Eğer bişey çıkmıyorsa ve Geçen ay doktor bişey vermediyse gitme ozaman canım.. bu ayda kullacakmısın çatlatmayı.?

kızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin :dua:
Canım amininşallah... ramazanda vücudumuz sağlıkla dolsun, yenilensin, dualarımızda kabul olsun inşallah..

İdrar da test yaptınmı sonradan yine.. Eğer bişey çıkmıyorsa ve Geçen ay doktor bişey vermediyse gitme ozaman canım.. bu ayda kullacakmısın çatlatmayı.?
yapmadım canım kanda çıkmayınca yapmadım aynen bu ay aşılama olacak öyle planlamıştık doktorla kuzum

Aşılama olacaksan bilgilendir derim mutlaka. Beni de tüp için takip ediyorlardı. Başlangıcı da bayağı tuhaf oldu benim. O yüzden epey sorguladılar ama sonra muayene edince sıkıntı yok dediler. Genelde miktarına takılmıyorlar, düzeni önemli diyorlar ama sen tedbiren git konuş. Belki görmek isterler
aynen canım bugün arayacağım alacağım yarına randevu inşallah bu ay güzel haberler alırım

X