Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Eveet teşekkür ederim beni unutmamış ilk topiğim darısı isteyen herkese kızlarr çok uzun zaman oldu ve zafer bizim sonunda oldu keramet rahim filminde diyorum
Sonraki ay mı kaldın canım film temiz miydi? Hadi gözün aydın tekrardan

Sonraki ay mı kaldın canım film temiz miydi? Hadi gözün aydın tekrardan
Sağol canım darısı isteyen herrrkese Yok çekildiğim ay oldu geri hasta olmadım ve hiç beklemediğim bi aydı. Doktor bişe görünmediğini söyledi ama şans artacak 2 ay içinde olabilir temizleniyor cünkü filan demişti direk o ay oldu yani şaka gibi

Ne güzel ya ben de çekildim film geçen ay benim sağda yapışıklık çıktı doktor açıldığını söylüyor ama ne kadar açıldı bilmiyorum bu ay regl oldum bakalım önümüzdeki ay 2. Denemem olacak

Allah seni hajshsjshjshsjsjs ben suçsuzum hakim beyy...
Ya dedim tutarsa dedim.. olmadı..
Ama az kaldı geliyorlar. İnşallah hahshhshs

Doğrusu bu zaten

Günaydın kızlar. Benim bat yarın ama adet ağrılarım olduğu için test yaptım sabah tabi ki beklenen üzere net bir tek çizgi.. Okula gitmem gerek ama ben sadece yatağa girip bütün gün yatakta kalmak istiyorum. Yine tükendiğim noktaya geldim galiba olmadı ilk femara denemem sonuçsuz kaldı.. Hayırlısı..

günaydın canım üzüldüm senin için, 3. yü deneyecek misin ?

Canım ,çok çok gecmis olsun Umarım sağlıcakla atlatırsın ,ve tekrar dilediginde Rabbim saglıcakla yuvanıza nasip eder Allah büyük , kolaylıklar diliyorum
Çok sağol kuzum inşallah.. Uzunca bi süre dinlenicez zaten, en çok da psikolojik olarak.. Hepimiz için önce sağlık

Oh çok şükür canım ya, iyi olmana sevindim :)
Teşekkür ederim kuzum

İlk femaraydi canım bu doktor 3 kere deneyeceğiz dedi devam ederim sanırım denemeye. Çok da inancım kalmadı ya öylesine deneyeceğim bakalım..
o zaman dur bakalım canım enseyi karatma allahın hakkı 3 tür demişler :) yumurtaların güzel tepki verdiyse devam et. sende eş faktörü var mıydı ?

Baya bi temizleme etkisi varmış bişe olsa da olmasa da açarak ilerliyormuş ilaç zaten. Hayırlısı olsun ama yakında olacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…