Sonraki ay mı kaldın canım film temiz miydi? Hadi gözün aydın tekrardanEveet teşekkür ederim beni unutmamış ilk topiğimdarısı isteyen herkese kızlarr çok uzun zaman oldu ve zafer bizim sonunda oldu keramet rahim filminde diyorum
Sağol canım darısı isteyen herrrkeseSonraki ay mı kaldın canım film temiz miydi? Hadi gözün aydın tekrardan
Ne güzel yaSağol canım darısı isteyen herrrkeseYok çekildiğim ay oldu geri hasta olmadım ve hiç beklemediğim bi aydı. Doktor bişe görünmediğini söyledi ama şans artacak 2 ay içinde olabilir temizleniyor cünkü filan demişti direk o ay oldu yani şaka gibi
Allah seni hajshsjshjshsjsjs ben suçsuzum hakim beyy...Arkadaşlar herkese merhaba. Önemli bir konuya parmak basmak için geldim. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şey var. Mart kampanyası adı altında birtakım duygu sömürüsü marifetiylecukulatam kod adlı kişi tarafından dolandırılmış olabilir miyiz? Kendisi her ne kadar kendi duygularıyla da oynamış olsa da bunun farkında olmayabilir ya da "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyerek kendisini feda etmiş olabilir. Bu kişinin emellerini tek başına yürütmüyor olabileceğini de ihtimal dahilinde tutuyorum. ipek_annesi kod adlı kişi, bu kampanyayla hamile kalabilen tek kişi olduğu için kendisinden de şüpheleniyorum. Diğer şer odakları, bizi hsg batağına sürükleyenler. Bakınız, burada çok büyük paralar dönüyor. Hepimizi gaza getirip sıraya girmek suretiyle hsg çekilip o sıralardan elimiz boş dönmemize sebep olan kişiler işbirliği içinde olabilir. Üstelik bu hsg lobisi regl düzenimizin de bozulmasına sebebiyet vermiştir. Dikkat ettiyseniz konu hamile kalamamış olmamızdan da öteye gidiyor. Kampanyanın en mağduları arasında şahsım @NealStreet ve R Random3 kardeşim olmak üzere çok büyük mağduriyetler yaşanmaktadır. Konu sahibi minseo ve teknik ekibinin önderliğinde hepinizi bu durumun incelenmesi, araştırılması ve neticelendirilmesi hususunda sağduyuya davet ediyorum. @fiona13 ve @Uzaygemisi35 'nin kurulacak komisyonda gönüllü olarak yer alacaklarından ümitliyim. Jane Jetgil 'nun yazman olarak iştirak edip görüşmeleri
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli
Hııııııııı yemezler canım. Bir kere düştük o tuzağaAllah seni hajshsjshjshsjsjs ben suçsuzum hakim beyy...
Ya dedim tutarsa dedim.. olmadı..
Ama az kaldı geliyorlar. İnşallah hahshhshs
Doğrusu bu zatenhey allahım yaeşim 5 te evde oluyor, alışveriş yaptırdım eve git makineyi boşalt ben gelene kadar çamaşırları topla, seni arayınca yemekleri ısıtırsın dedim. ben ne mi yapacağım kuaföre gideceğim ben de gidince süpürge açarım işte (uygulamadan robotu çalıştırdı)
Canım ,çok çok gecmis olsunCanım benim sağol iyiyim. Ağrım yok yaa ilginç bi şekilde. Olsa da şiddetli olmuyor. Kontrolüm perşembe günü
Oh çok şükür canım ya, iyi olmana sevindim :)Canım benim sağol iyiyim. Ağrım yok yaa ilginç bi şekilde. Olsa da şiddetli olmuyor. Kontrolüm perşembe günü
Hadi hayirlisi olsun canim bilikte sayariz gunleri.. buranin en guzel yanida bu heyecana ortak olmakyapmadım canım kanda çıkmayınca yapmadım aynen bu ay aşılama olacak öyle planlamıştık doktorla kuzum
Canim asilama tutma ihtimali ne peki..Kuzum 1800-2300 arası değişiyo dediler ilaçlar hepsi dahil dedi dozuna göre 2300 bulmayabilir dedi
günaydın canım üzüldüm senin için, 3. yü deneyecek misin ?Günaydın kızlar. Benim bat yarın ama adet ağrılarım olduğu için test yaptım sabah tabi ki beklenen üzere net bir tek çizgi.. Okula gitmem gerek ama ben sadece yatağa girip bütün gün yatakta kalmak istiyorum. Yine tükendiğim noktaya geldim galiba olmadı ilk femara denemem sonuçsuz kaldı.. Hayırlısı..
Çok sağol kuzum inşallah.. Uzunca bi süre dinlenicez zaten, en çok da psikolojik olarak.. Hepimiz için önce sağlıkCanım ,çok çok gecmis olsunUmarım sağlıcakla atlatırsın ,ve tekrar dilediginde Rabbim saglıcakla yuvanıza nasip eder Allah büyük , kolaylıklar diliyorum
Teşekkür ederim kuzumOh çok şükür canım ya, iyi olmana sevindim :)
P Punk3 | 12.04.2021 | 11 AY | |
| 13.04.2021 | 6 AY | |
| 13.04.2021 | 29 AY |
İlk femaraydi canım bu doktor 3 kere deneyeceğiz dedi devam ederim sanırım denemeye. Çok da inancım kalmadı ya öylesine deneyeceğim bakalım..günaydın canım üzüldüm senin için, 3. yü deneyecek misin ?
o zaman dur bakalım canım enseyi karatma allahın hakkı 3 tür demişler :) yumurtaların güzel tepki verdiyse devam et. sende eş faktörü var mıydı ?İlk femaraydi canım bu doktor 3 kere deneyeceğiz dedi devam ederim sanırım denemeye. Çok da inancım kalmadı ya öylesine deneyeceğim bakalım..
Baya bi temizleme etkisi varmış bişe olsa da olmasa da açarak ilerliyormuş ilaç zaten. Hayırlısı olsun ama yakında olacak benceNe güzel yaben de çekildim film geçen ay benim sağda yapışıklık çıktı doktor açıldığını söylüyor ama ne kadar açıldı bilmiyorum bu ay regl oldum bakalım önümüzdeki ay 2. Denemem olacak