Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Mikroçip ben araştırdığımda İstanbul'da ortalama 5000-6000'a geliyordu ilaçlarla
Ohaaaa yüksek baş anomalisi yüzünden bize de mikrocip önerdiler ama ankara ya dönünce o zaman direk tüp e başvururum aşılamanin ihtimali daha düşük.
Zaten sperm sorunlarınla önermiyorlar pek aşılama en iyisi direk tüp.

Kuzum 1800-2300 arası değişiyo dediler ilaçlar hepsi dahil dedi dozuna göre 2300 bulmayabilir dedi
Bu fiyat iyiymiş normal aşılama sanırım, sebepsiz olmama durumlarında denenebilir bence.

Ya kizlar ben tüp yaptırırım diyorum ama inşallah ona gerek kalmaz .. çünkü biz çoğu şeyi karşılamiyoruz devlet karsilsmaz galiba
Bi dur ya sıra oraya gelirse devlete gider bi başvurursun önce. Belki çıkar rapor ne bildin? Ben de kriterleri karşılamıyorum ve zaman yok diye hiç gitmedim bile başvuru için ama burda yazılanlara göre yıl şartı dolmadan alan da var. Erkek faktörüyle alan da var

Deterjan kutuları bende, ben anca inci olurum çok anlamam temizlikten
O kadar temizlik yapmama rağmen ev ne kadar pis diyen kocam bence Safiye'nin ta kendisi.
Hergün ev süpürülüyor ama neden halıların altı da süpürülmüyor? Bunu dert edinmiş kendine.

sleepy05 ama tabii şu da var. O kadar masrafı daha düşük bir ihtimal için yapacağıma direkt tüpe yatırırım daha yüksek ihtimal olur, tek seferde olur diyen de var
Mikroçipli aşılama olduğunu söylemedi sizden duydum burda. Ama yinede tercih etmem düşük yinede ihtimal. He sorunsuz olsaydı evet denerdim o zaman.

O kadar temizlik yapmama rağmen ev ne kadar pis diyen kocam bence Safiye'nin ta kendisi.
Hergün ev süpürülüyor ama neden halıların altı da süpürülmüyor? Bunu dert edinmiş kendine.
Kocam halıların altının her gün süpürülmesini dert ediyorsa kendisi süpürebilir valla beni alakadar etmez

Gelince süpürüyo, halıları kaldırıp.

Robot süpürgeyle süpürüyo ya
hey allahım ya eşim 5 te evde oluyor, alışveriş yaptırdım eve git makineyi boşalt ben gelene kadar çamaşırları topla, seni arayınca yemekleri ısıtırsın dedim. ben ne mi yapacağım kuaföre gideceğim ben de gidince süpürge açarım işte (uygulamadan robotu çalıştırdı)

kıskanıyim diye mi anlattın bunu şimdi

kıskanıyim diye mi anlattın bunu şimdi
Kiz bas yaygarayi valla sustukça kaynanadan beter olur bu erkek milleti hiç taviz verme ben hizmetçi değil eşinim teşekkür edeceğin yere de bi de ağlamaklı ol tamamdır bu iş

aaa nasıl sinir oldum bak şimdi benim esim de hiç iş yapmaz yalan yok ama en azından laf da etmez

Ağlayan insanlara sinir olur, ters etki yapar onda. Yapacağı varsa da yapmaz, artık nedense. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…