Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim de bu ay hsg sonrası erken geldi ve böyle oldu. Tuvalette geliyordu, temizlerken de geliyordu ama ped dolmuyordu. Bir sorun görmediler

kızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin
Allah im ne güzel olur ya ağlamak geliyor içimden böyle yazılar okuyunca sanirim iyice hassas oldum bu konuda . Bir ara nötr olmuştum hiç hiç şey hissetmiyordum olmayacak diyordum kafamda hep bosvermislik kabullenmislik vardi ama yeniden umut kapladı içimi inşallah yine yüzüme tokat gibi kabullenme vazgeçme hissizligi çökmez içime.. rabbim duysun sesimizi şu mübarek günlerin hatırına sesimizi duysun kizlar ❤ benim bir yanım da buruk çünkü ramazan geldi ama oruç tutamıyorum aslında bana kalsa tutarım ama doktor sadece seker hastası olmanı hizlandirirsin tutma demem ama insülin salgısı varken daha ilerler dedi korktum tut mamaya karar verdim önce bir evladım olsun hayırlısı ile de sonra insülin vurulması halini göze alıp tutarım belki ama şuan seker hastası olmam extra gebelikte riskli. Üzülüyor insan keşke sağlıklı olsam diye su genç yaşımda seker çıktı ve işin kötüsü ilerde %100 seker hastası olacağını biliyorsun..

kızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin
Amin inşallah. Allah layığıyla bakabilecek durumda olan, isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla versin Hayırlı Ramazanlar herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de bu ay hsg sonrası erken geldi ve böyle oldu. Tuvalette geliyordu, temizlerken de geliyordu ama ped dolmuyordu. Bir sorun görmediler
anladım canım bende bu ay çatlatma iğnesi oldum ilaç kullandım ondan kaynaklı olabilirmi ayımı kaçırmakda istemiyorum hastahaneyi arayıp randevu alsammı acaba ya bu ay aşılama olucam nasipse

anladım canım bende bu ay çatlatma iğnesi oldum ilaç kullandım ondan kaynaklı olabilirmi ayımı kaçırmakda istemiyorum hastahaneyi arayıp randevu alsammı acaba ya bu ay aşılama olucam nasipse
Aşılama olacaksan bilgilendir derim mutlaka. Beni de tüp için takip ediyorlardı. Başlangıcı da bayağı tuhaf oldu benim. O yüzden epey sorguladılar ama sonra muayene edince sıkıntı yok dediler. Genelde miktarına takılmıyorlar, düzeni önemli diyorlar ama sen tedbiren git konuş. Belki görmek isterler

İnşallah canım takipteyiz seni, merakla bekliyoruz :)))

Kuzum nasılsın, iğneler bitti mi, herşey yolunda mı?

Doktorun haklı canım, senin şeker baya sıkıntılı uzun süreli açlık her şeyi daha kötü yapabilir. Önce sağlık Üzülme içini ferah tut, umut hep var mucizelerimizi bize gelecek inşallah

Bu ay herkesin regli saçmaladı resmen plasebo etkisi gibi bizim grup, birine bişi oldu mu diğerlerine de oluyo
Yaa evet olabilir. Eskiden ev arkadaşımla regl zamanlarımız denk gelmiyordu, bir süre sonra aynı günlerde regl olmaya başlamıştık.. :)

Kızın adı ne olacak? Yeterince tartıştınız mı? Bir karara vardınız mı?
Haha yok kuzu yaa, o sayıyo isimleri ben beğenmiyom, ben sayıyom o beğenmiyo küsüp konuşmuyoruz sonra
reglının 34,günü. :S gelen giiden yok bugünde olcak gibi değilim hiç. genemi yumurtlamadım anlamadım ya of aşırı canım sıkkın
Kız hadi yap şu testi meraktayız

Kızım terelelli ismini hiç birakmaman gerekiyordu yaaaa valla ciddi ciddi okudum ortalara kadar sonra da gülmekten karnım agridibir geliyorsun pir geliyorsun vallahi hosgeldin kuşum neşe getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…