Benim de bu ay hsg sonrası erken geldi ve böyle oldu. Tuvalette geliyordu, temizlerken de geliyordu ama ped dolmuyordu. Bir sorun görmedilerkızlar merhaba benim adetim afedersiniz kırmızı ama leke şeklinde geliyor ve yıkanırken geliyor pede tam anlamıyla gelmiyor kararsız kaldım doktora da gitmem gerekiyor napcamı bilemedim geçen ayda böyle oldu gitmiştim napayım ben şimdi
umudum yok ama yapıcam tabı canım yarın sabah kısmet artıkBence sen yarın bi test yap
Allah im ne güzel olur ya ağlamak geliyor içimden böyle yazılar okuyunca sanirim iyice hassas oldum bu konuda . Bir ara nötr olmuştum hiç hiç şey hissetmiyordum olmayacak diyordum kafamda hep bosvermislik kabullenmislik vardi ama yeniden umut kapladı içimi inşallah yine yüzüme tokat gibi kabullenme vazgeçme hissizligi çökmez içime.. rabbim duysun sesimizi şu mübarek günlerin hatırına sesimizi duysun kizlarkızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin
Amin inşallah. Allah layığıyla bakabilecek durumda olan, isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla versinkızlar herkese hayırlı ramazanlar şimdiden, ettiğimiz duaların karşılığını bulacağımız bir ay olsun inşallah bayramda karnımızda bebemiz olsun amiiin
anladım canım bende bu ay çatlatma iğnesi oldum ilaç kullandım ondan kaynaklı olabilirmi ayımı kaçırmakda istemiyorum hastahaneyi arayıp randevu alsammı acaba ya bu ay aşılama olucam nasipseBenim de bu ay hsg sonrası erken geldi ve böyle oldu. Tuvalette geliyordu, temizlerken de geliyordu ama ped dolmuyordu. Bir sorun görmediler
Aşılama olacaksan bilgilendir derim mutlaka. Beni de tüp için takip ediyorlardı. Başlangıcı da bayağı tuhaf oldu benim. O yüzden epey sorguladılar ama sonra muayene edince sıkıntı yok dediler. Genelde miktarına takılmıyorlar, düzeni önemli diyorlar ama sen tedbiren git konuş. Belki görmek isterleranladım canım bende bu ay çatlatma iğnesi oldum ilaç kullandım ondan kaynaklı olabilirmi ayımı kaçırmakda istemiyorum hastahaneyi arayıp randevu alsammı acaba ya bu ay aşılama olucam nasipse
Insallahhhhhkuzummmmİnşallah canım gerek kalmaz güzel haberi alırsın :)))) haberdar et beni olur mu :))
Ayyy Edirneyi gezmiştim, küçük ama çok modern bir yer... o söylediklerinin hepsini yapmıştım, anılarım depreşti :))) Meriç nehri karaağaç çok güzeldi..Ah ah keşke korona bizi maphus etti
İnşallah canım takipteyiz seni, merakla bekliyoruz :)))kızlar hanı hamılelık adt belırtılerıyle aynı oluyor ya hemen hemen. bnım normalde de pek adet belırtım olmadıgı ıcın benım gebelıkte belırtısız gelebılır heeralde dimiD: suan bende ıkı fark var gecmeyen gogus ucu kasıntısı ama bu cok onemlı degıl. bide sol kasıgımda kac gundur hafıften bır ağrı. sağ da hıcbıse yok sol da inceden inceye. ya regli yada gebelıktır ınsallah
Benim de bu ay hsg sonrası erken geldi ve böyle oldu. Tuvalette geliyordu, temizlerken de geliyordu ama ped dolmuyordu. Bir sorun görmediler
Kuzum nasılsın, iğneler bitti mi, herşey yolunda mı?Aşılama olacaksan bilgilendir derim mutlaka. Beni de tüp için takip ediyorlardı. Başlangıcı da bayağı tuhaf oldu benim. O yüzden epey sorguladılar ama sonra muayene edince sıkıntı yok dediler. Genelde miktarına takılmıyorlar, düzeni önemli diyorlar ama sen tedbiren git konuş. Belki görmek isterler
Doktorun haklı canım, senin şeker baya sıkıntılı uzun süreli açlık her şeyi daha kötü yapabilir. Önce sağlıkAllah im ne güzel olur ya ağlamak geliyor içimden böyle yazılar okuyunca sanirim iyice hassas oldum bu konuda . Bir ara nötr olmuştum hiç hiç şey hissetmiyordum olmayacak diyordum kafamda hep bosvermislik kabullenmislik vardi ama yeniden umut kapladı içimi inşallah yine yüzüme tokat gibi kabullenme vazgeçme hissizligi çökmez içime.. rabbim duysun sesimizi şu mübarek günlerin hatırına sesimizi duysun kizlar❤ benim bir yanım da buruk çünkü ramazan geldi ama oruç tutamıyorum aslında bana kalsa tutarım ama doktor sadece seker hastası olmanı hizlandirirsin tutma demem ama insülin salgısı varken daha ilerler dedi korktum tut mamaya karar verdim önce bir evladım olsun hayırlısı ile de sonra insülin vurulması halini göze alıp tutarım belki ama şuan seker hastası olmam extra gebelikte riskli. Üzülüyor insan keşke sağlıklı olsam diye su genç yaşımda seker çıktı ve işin kötüsü ilerde %100 seker hastası olacağını biliyorsun..
Bu ay herkesin regli saçmaladı resmen plasebo etkisi gibi bizim grup, birine bişi oldu mu diğerlerine de oluyohus3545 canım, benim de böyle halen sökülmedi, anlamadım neden. 2 Nisandan beridir bekliyorum. Normalde dolardı ped ama şuan yok denecek kadar az...
AmiiiiinAmin inşallah. Allah layığıyla bakabilecek durumda olan, isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla versinHayırlı Ramazanlar herkese
Yaa evet olabilir. Eskiden ev arkadaşımla regl zamanlarımız denk gelmiyordu, bir süre sonra aynı günlerde regl olmaya başlamıştık.. :)Bu ay herkesin regli saçmaladı resmen plasebo etkisi gibi bizim grup, birine bişi oldu mu diğerlerine de oluyo
Haha yok kuzu yaa, o sayıyo isimleri ben beğenmiyom, ben sayıyom o beğenmiyo küsüp konuşmuyoruz sonraKızın adı ne olacak? Yeterince tartıştınız mı? Bir karara vardınız mı?
Kız hadi yap şu testi meraktayızreglının 34,günü. :S gelen giiden yok bugünde olcak gibi değilim hiç. genemi yumurtlamadım anlamadım ya of aşırı canım sıkkın
Kızım terelelli ismini hiç birakmaman gerekiyordu yaaaa valla ciddi ciddi okudum ortalara kadar sonra da gülmekten karnım agridiArkadaşlar herkese merhaba. Önemli bir konuya parmak basmak için geldim. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şey var. Mart kampanyası adı altında birtakım duygu sömürüsü marifetiyle @cukulatam kod adlı kişi tarafından dolandırılmış olabilir miyiz? Kendisi her ne kadar kendi duygularıyla da oynamış olsa da bunun farkında olmayabilir ya da "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyerek kendisini feda etmiş olabilir. Bu kişinin emellerini tek başına yürütmüyor olabileceğini de ihtimal dahilinde tutuyorum. @ipek_annesi kod adlı kişi, bu kampanyayla hamile kalabilen tek kişi olduğu için kendisinden de şüpheleniyorum. Diğer şer odakları, bizi hsg batağına sürükleyenler. Bakınız, burada çok büyük paralar dönüyor. Hepimizi gaza getirip sıraya girmek suretiyle hsg çekilip o sıralardan elimiz boş dönmemize sebep olan kişiler işbirliği içinde olabilir. Üstelik bu hsg lobisi regl düzenimizin de bozulmasına sebebiyet vermiştir. Dikkat ettiyseniz konu hamile kalamamış olmamızdan da öteye gidiyor. Kampanyanın en mağduları arasında şahsım @NealStreet ve R Random3 kardeşim olmak üzere çok büyük mağduriyetler yaşanmaktadır. Konu sahibiminseo ve teknik ekibinin önderliğinde hepinizi bu durumun incelenmesi, araştırılması ve neticelendirilmesi hususunda sağduyuya davet ediyorum. @fiona13 ve @Uzaygemisi35 'nin kurulacak komisyonda gönüllü olarak yer alacaklarından ümitliyim. Jane Jetgil 'nun yazman olarak iştirak edip görüşmeleri
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli
Aaa.. sen söylemesen ben anlamayacaktım ya...Kızım terelelli ismini hiç birakmaman gerekiyordu yaaaa valla ciddi ciddi okudum ortalara kadar sonra da gülmekten karnım agridibir geliyorsun pir geliyorsun vallahi hosgeldin kuşum neşe getirdin