- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
test yaptın mı canım ?reglının 34,günü. :S gelen giiden yok bugünde olcak gibi değilim hiç. genemi yumurtlamadım anlamadım ya of aşırı canım sıkkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptın mı canım ?reglının 34,günü. :S gelen giiden yok bugünde olcak gibi değilim hiç. genemi yumurtlamadım anlamadım ya of aşırı canım sıkkın
yapmadım okadar sıfır belirtiki . yarın sabah yapıcamtest yaptın mı canım ?
inş canım reglı olmadım hala beklıyorumGünaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalım regl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
canım benim yeni tarih 26 nisan.Günaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalım regl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
yap bakalım negatif çıkarsa tarlusal içersin olmazsa kuzuyapmadım okadar sıfır belirtiki . yarın sabah yapıcam
ne zaman oldun canım ?canım benim yeni tarih 26 nisan.
gecen ay yumurtlamadm 2 hafta gec oldum ama kendılıgımden oldm belkı ıcmem ılac kendılıgımden olayım dıye bılmıyorum aşırı canım sıkkın. hhamıle kalamıyodum ama enazından reglım duzenlıydı noldu anlamıyorum ya.yap bakalım negatif çıkarsa tarlusal içersin olmazsa kuzu
canım işte 30nda az glmişti onu regl olarak göryormne zaman oldun canım ?
Süt yürüyordur belkigöğüs ucu kaşıntım gecmedı hala ya .ara ara vuruyor. pamuğa zeytınyagı dokup koydum dun butun gun ama bugun yıne var ınceden kasıntı sadece sağ göğsümun ucu karınca yuruyor sankı
aynen ben testımı yapayım yarın cıkıp sımdı testmı alsam acaba D: aman okdr yol yurucem negatıf cıkarsa değmez yarın sabah yaparım duruma bakarım. aynen belkıde süttür nerdeyse iki haftadır var bu sağ göğüs olayım amaSüt yürüyordur belki
Sen yarın testini bir yap. Olmazsa da kafana göre ilaç almazsın. Biraz daha bekler doktora gidersin. Şimdiden "Ya yine olmazsam" diye düşünme bak benim tez yazarken üç ay gelmesi stresten. Hormonlarımda da hiçbir şey çıkmamıştı. İlla kötü bir şey olmak zorunda değil. Geçen az buz bi korku yaşamadın. Belki hala onun etkisi var. Du bakalım bekle biraz
Bence sen yarın bi test yapgöğüs ucu kaşıntım gecmedı hala ya .ara ara vuruyor. pamuğa zeytınyagı dokup koydum dun butun gun ama bugun yıne var ınceden kasıntı sadece sağ göğsümun ucu karınca yuruyor sankı
Kuzum Günaydın, benim reglim tam başlamadı, sana birkaç güne tarih verebileceğim :)))Günaydın kızlar, regl olan, hamile olan var mı bakalım regl olanlardan yeni tarihleri rica edicem.
Teşekkürler canım aklımda bulunsun. Bu arada sen nasılsın, ilaçların kaçıncı günündesin, herşey yolunda mı?Orda bi dene sen yine canim, olmazsa gelirsin. Burda birde oteldi yemekti onlarida hesaba ekle. Bide ilac parasi var
İnşallah canım gerek kalmaz güzel haberi alırsın :)))) haberdar et beni olur mu :))Yaaa öyle haklisinki bende hep kendimlensavas icindeyim ama zaten kagidi hazirladik bubhafta yollicam esimde sikintinoldugundan asilama nasil tepki verir bilmiyorim tabi yani sadece yolu kisaltacaklarnis e doktorlari biliyosunnnburda yani tprkiyedeki kadin dojtorlari kadar bilgileri yok rahatlar 50 prozentbkarsiliyosa yine bunada sükür canimm ennazindann karsiliyolar bu ay bekliyirumniste tek kafami karistiran memeuclarim aldigim hersivi sanki gögüslerime doluyo gibi uclarina dokunamiyorum bile bakalim oglumdaki mucizeyi bu seferde nasipetsin rabbim isteyrn herkese versinnnnn