Eşimin genetik testi için biz devlet hastanesinde genetik tanı merkezine online randevu aldık. Doktorla görüştü, form imzalattı doktor ona. Sonra laboratuvara yönlendirdiler. Yalnız özelde bize 45 günde çıkar sonuç dediler, devlette üç ay. Her genetik test aynı mıdır bilmiyorum daBu genetik dediğimiz pıhtılaşmayı da kapsıyor değil mi? Trakya(Edirne) devlet hastanesi Batı Trakya(Yunanistan’da) yaşayan Türk kökenlilere ücretsiz hizmet veriyormuş. Yani sigorta olmasa bakıyormuş. Söylediğiniz iyi oldu, ben Hematoloji bölümüne her hangi bir doktora randevu almam gerekiyor sanıyordum.
Linç yemeyeyim ama mhrs neEvet 1000 eur cidden uçuk bi fiyat Türkiye de özelde bile yaptırsan çok uyguna gelir. O bahsettiğin devlet hastanesini bi arayıp sor istersen mhrs den bilgi verirler heralde o testin yapılıp yapılmadığını
Vuuuuuu amma uzunmuş yahuEşimin genetik testi için biz devlet hastanesinde genetik tanı merkezine online randevu aldık. Doktorla görüştü, form imzalattı doktor ona. Sonra laboratuvara yönlendirdiler. Yalnız özelde bize 45 günde çıkar sonuç dediler, devlette üç ay. Her genetik test aynı mıdır bilmiyorum da
Genetik bölüm yapıyor canım hem genetik test hem pıhtı ikisi aynı anda yapıyor iki tüp kan ileBu genetik dediğimiz pıhtılaşmayı da kapsıyor değil mi? Trakya(Edirne) devlet hastanesi Batı Trakya(Yunanistan’da) yaşayan Türk kökenlilere ücretsiz hizmet veriyormuş. Yani sigorta olmasa da bakıyormuş. Söylediğiniz iyi oldu, ben Hematoloji bölümüne her hangi bir doktora randevu almam gerekiyor sanıyordum.
Yok kuşum devlet hastanelerine randevu veren bir sistemLinç yemeyeyim ama mhrs nehastanenin sekretaryası gibi bir şey mi
Genetik bölüme gideceksiniz 20 güne çıkıyor deniyor ama 15 güne çıktı benim kiVuuuuuu amma uzunmuş yahu
Kızın adı ne olacak? Yeterince tartıştınız mı? Bir karara vardınız mı?Deterjan kutuları bende, ben anca inci olurum çok anlamam temizlikten
Ah corona olmayaydı ciğer hariç hepsine vardım. Ne güzel olurdu vallahi hayali bile güzel@NealStreetyildizsavascisi minseo süpersiniz kızlar beni çok güzel aydınlattınız. O zaman şöyle yapıyoruz, hepiniz Edirne’ye geliyorsunuz sabahı ben kan veriyorum, sonrasında Meriç’e karşı kahvaltı, akşamına da Edirne tava ciğeri yiyoruz hepiniz bendensiniz Gelirken de size orijinal mi orijinal Kavala’dan kurabiye getireceğim
Offf ciğeri de pek severim@NealStreetyildizsavascisi minseo süpersiniz kızlar beni çok güzel aydınlattınız. O zaman şöyle yapıyoruz, hepiniz Edirne’ye geliyorsunuz sabahı ben kan veriyorum, sonrasında Meriç’e karşı kahvaltı, akşamına da Edirne tava ciğeri yiyoruz hepiniz bendensiniz Gelirken de size orijinal mi orijinal Kavala’dan kurabiye getireceğim
Aynen kuzum bizimki de mart ve hsgnin akabindeSen saşırmıs listeye bakmamişşın bebeğim@goldies16 D Duhanin annesi @Golldd @Uzunkiprik @Alisa35 varmış, sen kendi yumuşlarını büyütmekten buralarıda iyice unutmuşsun Daha çok kampanya var ,her ay yeni katalog çıkarıyoruz inşallah burda Haydi bekliyoruz sahalara
Ah ah keşke korona bizi maphus etti@NealStreetyildizsavascisi minseo süpersiniz kızlar beni çok güzel aydınlattınız. O zaman şöyle yapıyoruz, hepiniz Edirne’ye geliyorsunuz sabahı ben kan veriyorum, sonrasında Meriç’e karşı kahvaltı, akşamına da Edirne tava ciğeri yiyoruz hepiniz bendensiniz Gelirken de size orijinal mi orijinal Kavala’dan kurabiye getireceğim
Hayırlı haberler alırsın inşallahHeyecanlıyım kizlaaar perşembe günü test yapcam Allah im bi çift çizgi görsem uçarım herhalde