Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Reactions: niw
yap bakalım negatif çıkarsa tarlusal içersin olmazsa kuzu
gecen ay yumurtlamadm 2 hafta gec oldum ama kendılıgımden oldm belkı ıcmem ılac kendılıgımden olayım dıye bılmıyorum aşırı canım sıkkın. hhamıle kalamıyodum ama enazından reglım duzenlıydı noldu anlamıyorum ya.

göğüs ucu kaşıntım gecmedı hala ya .ara ara vuruyor. pamuğa zeytınyagı dokup koydum dun butun gun ama bugun yıne var ınceden kasıntı sadece sağ göğsümun ucu karınca yuruyor sankı
Süt yürüyordur belki
Sen yarın testini bir yap. Olmazsa da kafana göre ilaç almazsın. Biraz daha bekler doktora gidersin. Şimdiden "Ya yine olmazsam" diye düşünme bak benim tez yazarken üç ay gelmedi stresten. Hormonlarımda da hiçbir şey çıkmamıştı. İlla kötü bir şey olmak zorunda değil. Geçen ay az buz bi korku yaşamadın. Belki hala onun etkisi var. Du bakalım bekle biraz

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen ben testımı yapayım yarın cıkıp sımdı testmı alsam acaba D: aman okdr yol yurucem negatıf cıkarsa değmez yarın sabah yaparım duruma bakarım. aynen belkıde süttür nerdeyse iki haftadır var bu sağ göğüs olayım ama

kızlar hanı hamılelık adt belırtılerıyle aynı oluyor ya hemen hemen. bnım normalde de pek adet belırtım olmadıgı ıcın benım gebelıkte belırtısız gelebılır heeralde dimi D: suan bende ıkı fark var gecmeyen gogus ucu kasıntısı ama bu cok onemlı degıl. bide sol kasıgımda kac gundur hafıften bır ağrı. sağ da hıcbıse yok sol da inceden inceye. ya regli yada gebelıktır ınsallah

İnşallah canım gerek kalmaz güzel haberi alırsın :)))) haberdar et beni olur mu :))

kızlar merhaba benim adetim afedersiniz kırmızı ama leke şeklinde geliyor ve yıkanırken geliyor pede tam anlamıyla gelmiyor kararsız kaldım doktora da gitmem gerekiyor napcamı bilemedim geçen ayda böyle oldu gitmiştim napayım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…