Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye
Evet yaaa böyle kronometre gibi bişi olsa önceki ilişkiden spermleri falan da söylese ben hala olmamış olmasına inanamıyorum ne kadar ilkel ya hala regl olmamayı bekliyoruz hamileliği de anlamak için

Baya da gecikti senin böyle gecikmelerin arkası bebek diyolar bakalım önümüzdeki ay nolcak

Hay Allah. Hastanelerin tercümanları oluyor aslında ama yok mu orda? Gerçi onlar belirli günlerde mi çalışıyordu? Bak duruma bakalım hangisiyle rahat edebileceksen birinden rica edersin. Dil olayı insanın belini büküyor ya dile ne kadar hakim olsan da hastane işleri öyle bir şey ki anadilin gibi bilmek gerekiyor yanlış bir şey dememek ya da yanlış anlamamak için. Onu da halledersin inşallah en kısa zamanda şu bebik bi gelsin de

Günaydın cnm yahu bakıp durma şu ateşine sen hep ateşli kadınsın ateşin hep yüksek cikiyo ateş ölçme sistemimizi de patlattin zaten geçen ay
Aynen ya ben de minseo hamile kalınca termometreler ne hale gelcek çok merak ediyorum
Ayyy kıyamam ya onlar da bizim gibi umutlanıyor çok çaktırmasalar da. Niye böyle gecikti ki acep geç yumurtlamış olabilirsin ama inşallah geç döllenme de olur o zaman diyelim benim hiç gecikmedi valla ben bilmem

Amin amin inşallah. Bize booool dua et. Benimde gönlümde yatan aslan sağlıklı bir kız çocuğu ama tabii şu an bu kısım bizde biraz lüks kaçıyor sanırım
Melis'in tınısı çok güzel bence ama görümcem koyacaktı. Eşimin beynini bayağı doldurdum "Anne ben bu akşam Mervelerde kalacağım"daki Merve gibi bir çağrışımı yok mu, kızcağız sonra yaftalanmasın, diye. O da ablasını vazgeçirdi

ahshhsjsjshhdhd bizde sürekli "bir yerden soğuk geliyor" diyen benim. aklıma ayaklarım hiç gelmedi bak belki de benim soğuk kaynağım da kendimimdir bizde kombi savaşları var. ben açıyorum o kapıyor
Dişçiye merhamet yok bugün bile arkadaşıma anlatırken resmen ben adama ayıp ettim modunda bir konuşma yaşadım nerdeyse
Nedense hiç şaşırmadım

Baya da gecikti senin böyle gecikmelerin arkası bebek diyolar bakalım önümüzdeki ay nolcak
Bakalim cnm hayırlısı olsun bakalimtabi rahim filmi çekilmeden tam olarak düzenli ilişkiye cesaret edemiyorum sağ tup tıkalı olduğu için ama arada nerden geliyorsa bi deli cesareti geliyor korunmayalim diyorum o aralara yumurtlama denk gelirse olur belki
Ne bilim cnm gecen ay da gecikti benim ama 3 gün falan simdi 7 gün oldu şimdi düşünüyorum da belki de korunmaya gerek yok dedigim zaman yeni yumurtluyor olabilir yani geç döllenme benim de aklıma geliyor bir diğer ihtimal de kistaz once cok batma oldu sol tarafımda yürürken falan da oldu bi sure hatta ayıptır söylemesi ilişki esnasında da oldu
İlk idrar olmayacak ama çıkar inşallah. Tabii ki haber veririm kuzum
Cnm olmazsa bi kaç sivi alımını kesip ısrarını beklettikten sonra yap

Ben tam 13gün sonra adet oldum takip ettiğim dönem kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…