O konuda da haklısınGünaydın cnm yahu bakıp durma şu ateşine sen hep ateşli kadınsın ateşin hep yüksek cikiyo ateş ölçme sistemimizi de patlattin zaten geçen ay
Evet yaaa böyle kronometre gibi bişi olsaVallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye
Baya da gecikti senin böyle gecikmelerin arkası bebek diyolar bakalım önümüzdeki ay nolcakGünaydın kizlar gecikmenin 8. Günü benim gelenler gelmedi hala kocam da tutturdu sen hamilesin diyo dedim aksam namaz kılarken mi söylediler nerden biliyondedim artık test yaptım negatif cikti diye oturdu bi tarafının üstüne zavallım sonra da diyor ki ya sana bozuk test denk geldiyse he dedim ona beni bulmuştur dogru diyon
Bu aylarda sanki çoğu kişininki gecikti ya hep öyle okudum gibi
Hay Allah. Hastanelerin tercümanları oluyor aslında ama yok mu orda? Gerçi onlar belirli günlerde mi çalışıyordu? Bak duruma bakalım hangisiyle rahat edebileceksen birinden rica edersin. Dil olayı insanın belini büküyor ya dile ne kadar hakim olsan da hastane işleri öyle bir şey ki anadilin gibi bilmek gerekiyor yanlış bir şey dememek ya da yanlış anlamamak için. Onu da halledersin inşallah en kısa zamanda şu bebik bi gelsin deiyi yapmışlar, zaten bu gibi işletmelerde çizgisini koruyaman olmazsa oraya güven azalıyor...
Benim durumlar az karıştı, normalde çatlatmadan 1 hafta sonra e2 progesteron için kan vermem gerekiyordu, bana verilen takvimde yoktu, dediim galiba yapmayacaklar. ama işkillendim ertesi gün ddm bir arayım, aa kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş hemen kan vermeye gelebilir misiniz.. gittim verdim... o gün sekreteri sorguya çektim benim durumla ilgili, o da daha erken bir tarih verdi ama eşim çalışıyor.. 7 Nisan sabah 11 de.. bakalım nasıl olacaksa o gün.. ya hamile olan eltimden rica edicem (!) ki hiç istemiyorum böyle bir destek almak ya da görümcemden rica edicem :) Şu dil meselesi de korona yüzünden çok aksadı..kendimi ifade ediyorum lakin tıp dili zayıf.... İnşallah bu son aydaki klomen işe yaramıştır da bu görüşmelere gerek kalmaz. Salı test günü için dua ediyorum
Kesinlikle çok saçmaEvet yaaa böyle kronometre gibi bişi olsaönceki ilişkiden spermleri falan da söylese ben hala olmamış olmasına inanamıyorum ne kadar ilkel ya hala regl olmamayı bekliyoruz hamileliği de anlamak için
Aynen ya ben deGünaydın cnm yahu bakıp durma şu ateşine sen hep ateşli kadınsın ateşin hep yüksek cikiyo ateş ölçme sistemimizi de patlattin zaten geçen ay
Ayyy kıyamam ya onlar da bizim gibi umutlanıyor çok çaktırmasalar da. Niye böyle gecikti ki acep geç yumurtlamış olabilirsin ama inşallah geç döllenme de olur o zaman diyelimGünaydın kizlar gecikmenin 8. Günü benim gelenler gelmedi hala kocam da tutturdu sen hamilesin diyo dedim aksam namaz kılarken mi söylediler nerden biliyondedim artık test yaptım negatif cikti diye oturdu bi tarafının üstüne zavallım sonra da diyor ki ya sana bozuk test denk geldiyse he dedim ona beni bulmuştur dogru diyon
Bu aylarda sanki çoğu kişininki gecikti ya hep öyle okudum gibi
Ben hamile kaldığım ay ayaklarımı soğuk suya tutuyordum, fenalık geliyordu gece yorganı falan atıyordum üstümden
Amin amin inşallah. Bize booool dua et. Benimde gönlümde yatan aslan sağlıklı bir kız çocuğu ama tabii şu an bu kısım bizde biraz lüks kaçıyor sanırımAynen tatlım, gönlümden geçen hep kızdı, allah da gönlüme göre verdiisim için tek ortak beğenimiz melis oldu. Daha çook değişir gibi fikir verin bana da.
Senin de iğneler başlamış, başlamış iş bitmiş iştir, vira bismillah
Allah senin de gönlüne göre versin canımcım şu mübarek günde. Darısı tezz zamanda başınıza inşallahh. @NealStreet zaten yarı hamiş, arkasından da sen geliyosun hemen
ahshhsjsjshhdhd bizde sürekli "bir yerden soğuk geliyor" diyen benim. aklıma ayaklarım hiç gelmedi bak belki de benim soğuk kaynağım da kendimimdirHahaha harika aynen o kalın hırkaların yerini de hiçbişi tutmaz. Bir de benim ayaklarım yaz kış buz gibidir. Bir türlü ısıtamam. Geçen salonda oturuyoruz eşim koltukta ben de pufa ayaklarımı uzatmış oturuyorum. "Bir yerden soğuk geliyor ya" dedi. Neresi olduğunu anlamaya çalıştı. Baktı baktı o soğuk gelen yer benim ayağımmış"bu ne ya dedi ben burda kombiyi köklüyorum sen salonun ısısını düşürüyorsun buz gibi ayaklarınla" dedi bir şey diyemedim adafaf @NealStreet
Aynen kuzum asla ısınmayan ayaklarla ben de öyleyimbak yukarda yazdım durumun vehametini. Hele ince gecelik falan mümkün değil ben güzel pijama giysem iyi oldu ya derim ona bile tamam dicem kat katım valla
Nedense hiç şaşırmadımDişçiye merhamet yokbugün bile arkadaşıma anlatırken resmen ben adama ayıp ettim modunda bir konuşma yaşadım nerdeyse
İlk idrar olmayacak ama çıkar inşallah. Tabii ki haber veririm kuzumHadi cnm insallah bekliyoruz güzel haberini yapar yapmaz at buraya da
Yazacağım. İnşallahİlk denemenin tecrübelerini bekliyoruz kuzum senden :) İnş kolay olur.
Kışın mı oldu buBen hamile kaldığım ay ayaklarımı soğuk suya tutuyordum, fenalık geliyordu gece yorganı falan atıyordum üstümden
Şubat sonuyduKışın mı oldu bu
Umutlanalım mı? Bizim için de var mı ışık? Ben yazın ağdaya gidince bile kadın "Sen üşüyor musun ya, ellerin ayakların buz gibi" diye hayrete düşüyordu. Öyle bir vücudum varŞubat sonuydu
Leeeeeen sabaha kadar nasıl beklicez?!?! Git yaptır o testiKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Bakalim cnm hayırlısı olsun bakalimBaya da gecikti senin böyle gecikmelerin arkası bebek diyolar bakalım önümüzdeki ay nolcak
Ne bilim cnm gecen ay da gecikti benim ama 3 gün falan simdi 7 gün oldu şimdi düşünüyorum da belki de korunmaya gerek yok dedigim zaman yeni yumurtluyor olabilir yani geç döllenme benim de aklıma geliyor bir diğer ihtimal de kistAynen ya ben deminseo hamile kalınca termometreler ne hale gelcek çok merak ediyorum
Ayyy kıyamam ya onlar da bizim gibi umutlanıyor çok çaktırmasalar da. Niye böyle gecikti ki acep geç yumurtlamış olabilirsin ama inşallah geç döllenme de olur o zaman diyelimbenim hiç gecikmedi valla ben bilmem
Cnm olmazsa bi kaç sivi alımını kesip ısrarını beklettikten sonra yapİlk idrar olmayacak ama çıkar inşallah. Tabii ki haber veririm kuzum
Ayy cnm ya çok sevindim hadi hayırlı olsun Rabbım devamını getirsin inşallah sagliklaKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Canım harika haber buKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Ben tam 13gün sonra adet oldum takip ettiğim dönem kuzuŞimdi kızlar garip bi soru olabiliryumurtlamadan 14 gün sonra( luteal faz)adet başlar diyorlar ya, yumurta takibi yaptıran kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldunuz yani gerçekten 14 gün sonra mı adet olunuyo yoksa herkese göre değişiyor mu