Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hahaha harika aynen o kalın hırkaların yerini de hiçbişi tutmaz. Bir de benim ayaklarım yaz kış buz gibidir. Bir türlü ısıtamam. Geçen salonda oturuyoruz eşim koltukta ben de pufa ayaklarımı uzatmış oturuyorum. "Bir yerden soğuk geliyor ya" dedi. Neresi olduğunu anlamaya çalıştı. Baktı baktı o soğuk gelen her benim ayağımmış 🤣🤣 "bu ne ya dedi ben burda kombiyi köklüyorum sen salonun ısısını düşürüyorsun buz gibi ayaklarına" dedi 🤣 bir şey diyemedim adafaf
Ben de öyleyim ayaklarım hiç ısınmaz ayak ısınmayınca da vücut ısınmıyor mesela yüzüm boynum 37 derece ayaklarım - 10 🙄 vücudum sıcak olmasına rağmen üşüyorum

Ben bi salaklık yaptım cumartesi pik olur diye dünü değerlendirmedim şimdi takvime detaylı bakınca 14.gün pik oluyor benim o da cuma günü. bugün çatlama görünüyor. Bu sabahı ve en son çarşamba-perşembe değerlendirmiştim. Bir miktar moralim bozuldu umarım çatlayan yumurtayı yakalamışızdır.
Kuzum telaş yapma birkaç gün öncesini değerlendirmişsen o da olur :)

Ayy sahi mi? Sağ ol. Bakalım ilk denememi yarın yapacağım. Başa gelen çekilirmiş. Deneyelim de olmazsa yine giderim ben. "Yanlış yere mi yaptım? Yanlış şekilde mi yaptım?" diye tedirgin olurum diyordum ama kendime iğne batırma fikrinin şeysi bunların da önüne geçti 😁 Teşekkürler bu arada 🌸
İlk denemenin tecrübelerini bekliyoruz kuzum senden :) İnş kolay olur.

Eklentiler

• IMG_20210328_092924.jpg
    IMG_20210328_092924.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 35
Hadi yaz olsa neyse de, soğukta gecelikle yatmak zor ya, ne kadar doğalgaz bütün evde açık da olsa üşüyorum ben. Ama başka seçenek yok. :KK70: Kocam gidince pijamaları çift kat giyiyorum anca ısınıyorum. Yazık bana.
Günaydın... Bu msj aynı beni anlatıyor onun için yazmak istedim. Valla gecelikle yatmak zor ya ben dün gece öylece uyumuşum tepeme kadar battaniye ve yorganla😄

Evet canım bence ateş yükselince yumurtlama olmuş oluyor galiba artık. Senin bariz artış belki de bugün olmuştur 🙄 keşke görsek ya valla şu yumurtayı süresini falann🙈
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye 😂

Günaydın kizlar gecikmenin 8. Günü benim gelenler gelmedi hala kocam da tutturdu sen hamilesin diyo dedim aksam namaz kılarken mi söylediler nerden biliyon 😄😄dedim artık test yaptım negatif cikti diye oturdu bi tarafının üstüne zavallım sonra da diyor ki ya sana bozuk test denk geldiyse he dedim ona beni bulmuştur dogru diyon 😅
Bu aylarda sanki çoğu kişininki gecikti ya hep öyle okudum gibi

X