Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Leeeeeen sabaha kadar nasıl beklicez?!?! Git yaptır o testi 🤩🥳
Yaaa çok şükür şu çizgiyi gördüm ya 🙏 artık kan için sabrederim. Eşime aslında doğumgününde söylemek istiyorum ama bu hafta öğleden sonra gidecek işe. Nasıl habersiz kan vermeye gidicem beni tek bırakmaz ki asla
Ayy cnm ya çok sevindim hadi hayırlı olsun Rabbım devamını getirsin inşallah saglikla🥰🥰😊
Amin canım benim artık peş peşe mutlu haberlerimiz olsun ❤️
Canım harika haber bu :halay: :halay: :halay: :halay: Allah sağlıcakla tamamına erdirsin 🥰🙏 çok sevindim 🤗🤗
Kuzuuum çok teşekkür ederim hepinize nasip olsun 🙏🥰

Kızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun ❤️
Ya maşallah ne güzel de çıkmış ikinci çizgi 😍 Moralini bozan doktora da kapak olsun. Zaten değerin 7 ye yakındı senin demekki geç döllenme olmuş 🖤 sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🏻

Umutlanalım mı? Bizim için de var mı ışık? Ben yazın ağdaya gidince bile kadın "Sen üşüyor musun ya, ellerin ayakların buz gibi" diye hayrete düşüyordu. Öyle bir vücudum var 🤪
Bende sıcak basması falan yok şuan ama sizde olursa umutlanın tabi artan hormonlardan oluyor 😂
Kızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun ❤️
Çok sevindim canımmm bu defa sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏

Ben hamile kaldığım ay ayaklarımı soğuk suya tutuyordum, fenalık geliyordu gece yorganı falan atıyordum üstümden😂
O derece değişiyor durum yani 😱 ay hadi İnşallah ama ben iğnenin o sıcak basması etkilerini bile yaşamadım belki ben yine üşüyük olurum 🤣
ahshhsjsjshhdhd bizde sürekli "bir yerden soğuk geliyor" diyen benim. aklıma ayaklarım hiç gelmedi bak belki de benim soğuk kaynağım da kendimimdir 🤣 bizde kombi savaşları var. ben açıyorum o kapıyor 😒

Nedense hiç şaşırmadım 😂
Hahahha bence de kendin olabilirsin çaktırma 🤣
Oyyy harika valla hadi bakalım yine benzer bir tablo olsun inşallah
Umutlanalım mı? Bizim için de var mı ışık? Ben yazın ağdaya gidince bile kadın "Sen üşüyor musun ya, ellerin ayakların buz gibi" diye hayrete düşüyordu. Öyle bir vücudum var 🤪
Ben de aynıyım ya, yaz kış durum bu 🤣
Yaaa inanamıyorum harika haber buu🤗🤗 ne güzel denk gelmiş ya harika. Dedim sana bence umut var diye. Şimdi git o 25 üstü gebeliktir diyip senin yok yere moralini bozanlara göster bu testi 😒😒 çok heyecanlı kaçıncı gündü bugün iğneden sonra? Hemen git yeniden kan ver yaa sabredemeyiz biz 🙈
Leeeeeen sabaha kadar nasıl beklicez?!?! Git yaptır o testi 🤩🥳
Aynen aynen hadi hemen çabuk 🙈
Bakalim cnm hayırlısı olsun bakalim😃tabi rahim filmi çekilmeden tam olarak düzenli ilişkiye cesaret edemiyorum sağ tup tıkalı olduğu için ama arada nerden geliyorsa bi deli cesareti geliyor korunmayalim diyorum o aralara yumurtlama denk gelirse olur belki

Ne bilim cnm gecen ay da gecikti benim ama 3 gün falan simdi 7 gün oldu şimdi düşünüyorum da belki de korunmaya gerek yok dedigim zaman yeni yumurtluyor olabilir yani geç döllenme benim de aklıma geliyor bir diğer ihtimal de kist😏az once cok batma oldu sol tarafımda yürürken falan da oldu bi sure hatta ayıptır söylemesi ilişki esnasında da oldu

Cnm olmazsa bi kaç sivi alımını kesip ısrarını beklettikten sonra yap
Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardır 🙏
Yaaa çok şükür şu çizgiyi gördüm ya 🙏 artık kan için sabrederim. Eşime aslında doğumgününde söylemek istiyorum ama bu hafta öğleden sonra gidecek işe. Nasıl habersiz kan vermeye gidicem beni tek bırakmaz ki asla

Amin canım benim artık peş peşe mutlu haberlerimiz olsun ❤️

Kuzuuum çok teşekkür ederim hepinize nasip olsun 🙏🥰
Ya nasıl sabredersin biz edemeyiz 🙈 doğumgünü ne zamandı? Nasıl tutçaksın içinde ya ben de süprrix olsun çok isterim ama dayanamam galiba. Hadi inşallah sağlıkla al kucağına canım bizi de bilgilendir

Ona küçük yalanlar söyle 🙈
Yalanlar söylememek için çaresini buldum. Bugün annemlerle kutlayacağız ikimizin doğumgününü de siparişi verdim onun haberi yok. Üstüne de bir sen bir ben bir de bebek yazdırdım anlaşılsın diye 😂
Ya maşallah ne güzel de çıkmış ikinci çizgi 😍 Moralini bozan doktora da kapak olsun. Zaten değerin 7 ye yakındı senin demekki geç döllenme olmuş 🖤 sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🏻
Aynen canım yaa gidip söyleyesim geldi ya ilaç alsaydım size güvenip, insanları yanıltmayın. En azından takip edin deseydiniz diye. Olsun şu anda ona bile sinirlenmiyorum 😁 amin canım sağolasın 🙏
Bende sıcak basması falan yok şuan ama sizde olursa umutlanın tabi artan hormonlardan oluyor 😂

Çok sevindim canımmm bu defa sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
İnşallah kuzum inşallah. Bir daha hayal kırıklığı olmasın 🙏

O derece değişiyor durum yani 😱 ay hadi İnşallah ama ben iğnenin o sıcak basması etkilerini bile yaşamadım belki ben yine üşüyük olurum 🤣

Yaaa inanamıyorum harika haber buu🤗🤗 ne güzel denk gelmiş ya harika. Dedim sana bence umut var diye. Şimdi git o 25 üstü gebeliktir diyip senin yok yere moralini bozanlara göster bu testi 😒😒 çok heyecanlı kaçıncı gündü bugün iğneden sonra? Hemen git yeniden kan ver yaa sabredemeyiz biz 🙈

Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardır 🙏

Ya nasıl sabredersin biz edemeyiz 🙈 doğumgünü ne zamandı? Nasıl tutçaksın içinde ya ben de süprrix olsun çok isterim ama dayanamam galiba. Hadi inşallah sağlıkla al kucağına canım bizi de bilgilendir
Kuzum aklınızda olsun önceki hamileliğimde de öyleydi, şimdi de öyle. Isı takip etmedim ama donuyorum ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor.
Gidip gözüne sokucam o kadının. Takip et deseydin bari dengesiz, niye kesin konuşuyorsun
Sağol bitanem inşallah sırayla hepinizin güzel haberlerini alıcaz ❤️

Kuzum aklınızda olsun önceki hamileliğimde de öyleydi, şimdi de öyle. Isı takip etmedim ama donuyorum ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor.
Gidip gözüne sokucam o kadının. Takip et deseydin bari dengesiz, niye kesin konuşuyorsun
Sağol bitanem inşallah sırayla hepinizin güzel haberlerini alıcaz ❤️
Hadi bakalım ben hep üşüdüğüm için değişir mi daha da mı üşürüm sıcaklar mıyım bilemedim 🙈 inşallah görelim o günleri hepimiz sağolasın 💫💫

Sok gerçekten de sen ona güvenip alkol alabilirsin ilaç alabilirsin ağır kimyasalla temizlik yaparsın. Şüpheli takip edin demesi lazım en azından. 25 üstü diye kafasına göre rakam uydurmuş bir de.

Yaaa inanıyorum ya muhteşem 🌟
Yarın kan testi verebilir misiniz? Hayırlısı olsun 🍀🤩🍀🤩🍀

Yaaa inanıyorum ya muhteşem 🌟
Yarın kan testi verebilir misiniz? Hayırlısı olsun 🍀🤩🍀🤩🍀
Evet canım yarın vericem inşallah. Darısı hepinize kuzum sağolasın 🙏❤️
Bugün mü söyleyeceksin yani ? Çok heyecanlı 🤩
Eveeet 🥰 napayım canım yaa rahatça kan testine gidebilmem için 2 günde bir, söylemek zorundayım. Doğumgünümüzü de erken kutlarız demiştik zaten

Onun 1 Nisan, benimki 3 nisan. Gece gelecek işten bu hafta. O yüzden erken kutlarız demiştik zaten.
Bu arada sen mi sormuştun, @NealStreet mi bulamadım. Çatlatma iğnesinden sonra 15.gün çıktı 6,90 kanda. Bugün 17. Gün

Evet canım yarın vericem inşallah. Darısı hepinize kuzum sağolasın 🙏❤️

Eveeet 🥰 napayım canım yaa rahatça kan testine gidebilmem için 2 günde bir, söylemek zorundayım. Doğumgünümüzü de erken kutlarız demiştik zaten
Benimde lekelenmem olunca eşimin doğum gününü bekleyememiştim 🙄 sağlık olsun , sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🤲

Onun 1 Nisan, benimki 3 nisan. Gece gelecek işten bu hafta. O yüzden erken kutlarız demiştik zaten.
Bu arada sen mi sormuştun, @NealStreet mi bulamadım. Çatlatma iğnesinden sonra 15.gün çıktı 6,90 kanda. Bugün 17. Gün
Ay valla ne güzel denk gelmiş gerçekten 😍 ben sormuştum canım sağol ben de direkt kan verip öğrenirim testte çıkmaz diye düşünüyordum hep ama hiç heyecanlanamadım bile iğneden sonra 12 13. Gün benim lekelenmeler başlıyor hemen 🤷

Yok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/

Yok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Evet evet olursa umutlanın 😂 menapozun fragmanı gibi bişey oluyor 😂 allah allah çok acayip ya ama ara kanama olmadığı kesin di mi doktor baktı zaten rahime

X