Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kaçıncı günündesin kuzum?
Sürpriz bitince tepkileri şey et bize de söyle
Şey etmem mi yaa muhtemelen ağlayıp zırlayacağız işte.

Evet evet olursa umutlanın menapozun fragmanı gibi bişey oluyor allah allah çok acayip ya ama ara kanama olmadığı kesin di mi doktor baktı zaten rahime
Yok sanmam. Yes doktor vajinal ultrasonla baktı öyle karar verdi ilaca zaten ama kanaması tam başlasın öyle alsın dedi. O gün hemşireye sordum ya başlamazsa diye. O da dedi ki ultrason aletinde kan vardı merak etme reglin başlamış yakında gelir. Eve gittim başladı zaten. Sadece miktar olarak çok az oldu. İki günde bitti. Normalde de uzun zamandır çok az oluyorum diyordum ya size. 2-3 günden sonrası günlük pedle 4 gün falan saçma sapan sürüyor. O ilk iki üç gün de ped dolmuyor. Adı var kendi yok gibi. Bu ay ondan da az oldu ama öyle ara kanama gibi az değil. Tam sökülmesi 25. güne denk geldi bu arada. Daha önce 1-2 kez 25 güne çekilmişliği var

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pelin, bade, mavi isimlerini de çok beğeniyordum aslında kibar naif isimler. Eşim de bade için senin söylediklerini söyledi du bakalım 6 ayımız daha var kısmetse, neler olacak

O zaman sıkıntı yok canım takma kanama miktarı çok önemli değil diyolar

Eğer bir kaç aydır düzenin böyleyse bence de sorun yoktur. Sonuçta vajinal bakıp başlattı iğneleri. En yakın ne zaman gidiyorsun kontrole.

Ben pelin, bade, mavi isimlerini de çok beğeniyordum aslında kibar naif isimler. Eşim de bade için senin söylediklerini söyledi du bakalım 6 ayımız daha var kısmetse, neler olacak
Defne ismi de çok naif değil mi kızım olursa düşünüyorum bebeğin ismini daha karnındayken koymak anne bebek iletişimi için çok iyiymiş bu arada. Daha karnındayken Ona ismiyle Seslenmek önemliymiş. Erken karar vermeye çalışın

Çok sevindim canm. Benim eşimin doğum günüde 1 Nisan keşke ben de güzel haber verebilsem

Bence isim olayı öyle bir şey ki bakmışın 6 ay bitmiş, doğurmuşsun, ismi yok hala Bade'nin öyle bir yaftası olduğunu bilmiyordum. Merve, Melis, Ceren, Cansu başka gelmedi aklıma şimdi. Eskiden cadde tayfasıydı bunlar, tiki concon isimleriydi

Hwhaha ben de böyl anlamamışım gitsin ya kan lütfen ama ben iğnede bile yaşamadım sıcak basmalaırnı bence dert etme kuzum oldu bitti sonuçta bu ay azcık stresten de değişmiştir ama miktarı çok önemsemiyorlwr gerçekten
Kaçıncı günündesin kuzum?

Şey etmem mi yaa muhtemelen ağlayıp zırlayacağız işte.
Daha klomenin 5. Gündeyim Çarşamba kontrole gidicem ondan sonra iğne ve hesap kitaplar başlar
Aynen canım bence de öyle çok etkilemiyor miktar rahim kalınlığı azsa da ilaç verir zaten ona göre. Hadi bakalım hayırlısı vurdun mu bugün iğneni?

Defne'yi ben de beğeniyorum ama bütün güzel isimleri tanıdıklarım koydu. Çok bir yaşına gelene kadar ancak isim bulurum ben bir de öyle bir kararsızım

Nayır. Akşam 5-8 dedi gündüz iğne yapmayacakmışım

Canmm hayırlı olsunn cok sevındımmm
Allahım bir önce size de nasip etsin kuzum sağolasın
Anaaaam stresten heyecandan olmasın mı? Öyle başlıyor mu erkenden?
Yok yaa stresten değil anlamsız bir anda geliveriyor. Erken evet. Zorlayacak demek ki, canı sağolsun yeter ki sağlıklı olsun
Ooo tamam umut tavan iğne de verirse daha iyi olacak kuzum olacak. Yakındır senden de güzel haber almamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…