U Uzaygemisi35 sordu onu galibaOnun 1 Nisan, benimki 3 nisan. Gece gelecek işten bu hafta. O yüzden erken kutlarız demiştik zaten.
Bu arada sen mi sormuştun, @NealStreet mi bulamadım. Çatlatma iğnesinden sonra 15.gün çıktı 6,90 kanda. Bugün 17. Gün
Kaçıncı günündesin kuzum?Ay valla ne güzel denk gelmiş gerçektenben sormuştum canım sağol ben de direkt kan verip öğrenirim testte çıkmaz diye düşünüyordum hep ama hiç heyecanlanamadım bile iğneden sonra 12 13. Gün benim lekelenmeler başlıyor hemen
Şey etmem mi yaaSürpriz bitince tepkileri şey et bize de söyle
Yok sanmam. Yes doktor vajinal ultrasonla baktı öyle karar verdi ilaca zaten ama kanaması tam başlasın öyle alsın dedi. O gün hemşireye sordum ya başlamazsa diye. O da dedi ki ultrason aletinde kan vardı merak etme reglin başlamış yakında gelir. Eve gittim başladı zaten. Sadece miktar olarak çok az oldu. İki günde bitti. Normalde de uzun zamandır çok az oluyorum diyordum ya size. 2-3 günden sonrası günlük pedle 4 gün falan saçma sapan sürüyor. O ilk iki üç gün de ped dolmuyor. Adı var kendi yok gibi. Bu ay ondan da az oldu ama öyle ara kanama gibi az değil. Tam sökülmesi 25. güne denk geldi bu arada. Daha önce 1-2 kez 25 güne çekilmişliği varEvet evet olursa umutlanınmenapozun fragmanı gibi bişey oluyor allah allah çok acayip ya ama ara kanama olmadığı kesin di mi doktor baktı zaten rahime
Çok heyecanlıŞey etmem mi yaamuhtemelen ağlayıp zırlayacağız işte.
Ben pelin, bade, mavi isimlerini de çok beğeniyordum aslında kibar naif isimler. Eşim de bade için senin söylediklerini söylediAmin amin inşallah. Bize booool dua et. Benimde gönlümde yatan aslan sağlıklı bir kız çocuğu ama tabii şu an bu kısım bizde biraz lüks kaçıyor sanırım
Melis'in tınısı çok güzel bence ama görümcem koyacaktı. Eşimin beynini bayağı doldurdum "Anne ben bu akşam Mervelerde kalacağım"daki Merve gibi bir çağrışımı yok mu, kızcağız sonra yaftalanmasın, diye. O da ablasını vazgeçirdi
O zaman sıkıntı yok canım takma kanama miktarı çok önemli değil diyolarYok sanmam. Yes doktor vajinal ultrasonla baktı öyle karar verdi ilaca zaten ama kanaması tam başlasın öyle alsın dedi. O gün hemşireye sordum ya başlamazsa diye. O da dedi ki ultrason aletinde kan vardı merak etme reglin başlamış yakında gelir. Eve gittim başladı zaten. Sadece miktar olarak çok az oldu. İki günde bitti. Normalde de uzun zamandır çok az oluyorum diyordum ya size. 2-3 günden sonrası günlük pedle 4 gün falan saçma sapan sürüyor. O ilk iki üç gün de ped dolmuyor. Adı var kendi yok gibi. Bu ay ondan da az oldu ama öyle ara kanama gibi az değil. Tam sökülmesi 25. güne denk geldi bu arada. Daha önce 1-2 kez 25 güne çekilmişliği var
Eğer bir kaç aydır düzenin böyleyse bence de sorun yoktur. Sonuçta vajinal bakıp başlattı iğneleri. En yakın ne zaman gidiyorsun kontrole.Yok sanmam. Yes doktor vajinal ultrasonla baktı öyle karar verdi ilaca zaten ama kanaması tam başlasın öyle alsın dedi. O gün hemşireye sordum ya başlamazsa diye. O da dedi ki ultrason aletinde kan vardı merak etme reglin başlamış yakında gelir. Eve gittim başladı zaten. Sadece miktar olarak çok az oldu. İki günde bitti. Normalde de uzun zamandır çok az oluyorum diyordum ya size. 2-3 günden sonrası günlük pedle 4 gün falan saçma sapan sürüyor. O ilk iki üç gün de ped dolmuyor. Adı var kendi yok gibi. Bu ay ondan da az oldu ama öyle ara kanama gibi az değil. Tam sökülmesi 25. güne denk geldi bu arada. Daha önce 1-2 kez 25 güne çekilmişliği var
Defne ismi de çok naif değil mi kızım olursa düşünüyorumBen pelin, bade, mavi isimlerini de çok beğeniyordum aslında kibar naif isimler. Eşim de bade için senin söylediklerini söyledidu bakalım 6 ayımız daha var kısmetse, neler olacak
Çok sevindim canm. Benim eşimin doğum günüde 1 Nisan keşke ben de güzel haber verebilsemOnun 1 Nisan, benimki 3 nisan. Gece gelecek işten bu hafta. O yüzden erken kutlarız demiştik zaten.
Bu arada sen mi sormuştun, @NealStreet mi bulamadım. Çatlatma iğnesinden sonra 15.gün çıktı 6,90 kanda. Bugün 17. Gün
Bence isim olayı öyle bir şey ki bakmışın 6 ay bitmiş, doğurmuşsun, ismi yok halaBen pelin, bade, mavi isimlerini de çok beğeniyordum aslında kibar naif isimler. Eşim de bade için senin söylediklerini söyledidu bakalım 6 ayımız daha var kısmetse, neler olacak
Çok sağol tatlımÇok sevindim canm. Benim eşimin doğum günüde 1 Nisan keşke ben de güzel haber verebilsem
Evet maalesef böyle uzun zamandır ama hiçbir şey çıkmadı. Bu ay biraz daha az oldu işte. Çarşamba sabah kontrolümEğer bir kaç aydır düzenin böyleyse bence de sorun yoktur. Sonuçta vajinal bakıp başlattı iğneleri. En yakın ne zaman gidiyorsun kontrole.
Canmm hayırlı olsunn cok sevındımmmKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Anaaaam stresten heyecandan olmasın mı? Öyle başlıyor mu erkenden?Hayırlı olsuuuuun öğürmeye başladım bilebu kadar erken olmamalıydı. Kocamdan kaçıyorum köşe bucak. Hızlı mı yükseldi ki acaba
Hwhaha ben de böyl anlamamışımYok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Daha klomenin 5. GündeyimKaçıncı günündesin kuzum?
Şey etmem mi yaamuhtemelen ağlayıp zırlayacağız işte.
Aynen canım bence de öyle çok etkilemiyor miktar rahim kalınlığı azsa da ilaç verir zaten ona göre. Hadi bakalım hayırlısıYok sanmam. Yes doktor vajinal ultrasonla baktı öyle karar verdi ilaca zaten ama kanaması tam başlasın öyle alsın dedi. O gün hemşireye sordum ya başlamazsa diye. O da dedi ki ultrason aletinde kan vardı merak etme reglin başlamış yakında gelir. Eve gittim başladı zaten. Sadece miktar olarak çok az oldu. İki günde bitti. Normalde de uzun zamandır çok az oluyorum diyordum ya size. 2-3 günden sonrası günlük pedle 4 gün falan saçma sapan sürüyor. O ilk iki üç gün de ped dolmuyor. Adı var kendi yok gibi. Bu ay ondan da az oldu ama öyle ara kanama gibi az değil. Tam sökülmesi 25. güne denk geldi bu arada. Daha önce 1-2 kez 25 güne çekilmişliği var
Defne'yi ben de beğeniyorum ama bütün güzel isimleri tanıdıklarım koydu. Çok bir yaşına gelene kadar ancak isim bulurum ben bir de öyle bir kararsızımDefne ismi de çok naif değil mi kızım olursa düşünüyorumbebeğin ismini daha karnındayken koymak anne bebek iletişimi için çok iyiymiş bu arada. Daha karnındayken Ona ismiyle Seslenmek önemliymiş. Erken karar vermeye çalışın
Nayır. Akşam 5-8 dedi gündüz iğne yapmayacakmışımHwhaha ben de böyl anlamamışımgitsin ya kan lütfen ama ben iğnede bile yaşamadım sıcak basmalaırnı bence dert etme kuzum oldu bitti sonuçta bu ay azcık stresten de değişmiştir ama miktarı çok önemsemiyorlwr gerçekten
Daha klomenin 5. GündeyimÇarşamba kontrole gidicem ondan sonra iğne ve hesap kitaplar başlar
Aynen canım bence de öyle çok etkilemiyor miktar rahim kalınlığı azsa da ilaç verir zaten ona göre. Hadi bakalım hayırlısıvurdun mu bugün iğneni?
6 gün var daha canmÇok sağol tatlımayy inşallah ya özel günlere denk gelmesi çifte mutluluk oluyor. Kaç günün var bata?
Allahım bir önce size de nasip etsin kuzum sağolasınCanmm hayırlı olsunn cok sevındımmm
Yok yaa stresten değil anlamsız bir anda geliveriyor. Erken evet. Zorlayacak demek ki, canı sağolsun yeter ki sağlıklı olsunAnaaaam stresten heyecandan olmasın mı? Öyle başlıyor mu erkenden?
Ooo tamam umut tavanHwhaha ben de böyl anlamamışımgitsin ya kan lütfen ama ben iğnede bile yaşamadım sıcak basmalaırnı bence dert etme kuzum oldu bitti sonuçta bu ay azcık stresten de değişmiştir ama miktarı çok önemsemiyorlwr gerçekten
Daha klomenin 5. GündeyimÇarşamba kontrole gidicem ondan sonra iğne ve hesap kitaplar başlar
Aynen canım bence de öyle çok etkilemiyor miktar rahim kalınlığı azsa da ilaç verir zaten ona göre. Hadi bakalım hayırlısıvurdun mu bugün iğneni?