Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben de öyleyim ayaklarım hiç ısınmaz ayak ısınmayınca da vücut ısınmıyor mesela yüzüm boynum 37 derece ayaklarım - 10 vücudum sıcak olmasına rağmen üşüyorum

Kuzum telaş yapma birkaç gün öncesini değerlendirmişsen o da olur :)

İlk denemenin tecrübelerini bekliyoruz kuzum senden :) İnş kolay olur.

Günaydın... Bu msj aynı beni anlatıyor onun için yazmak istedim. Valla gecelikle yatmak zor ya ben dün gece öylece uyumuşum tepeme kadar battaniye ve yorganla

Evet canım bence ateş yükselince yumurtlama olmuş oluyor galiba artık. Senin bariz artış belki de bugün olmuştur keşke görsek ya valla şu yumurtayı süresini falann
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye

Günaydın kizlar gecikmenin 8. Günü benim gelenler gelmedi hala kocam da tutturdu sen hamilesin diyo dedim aksam namaz kılarken mi söylediler nerden biliyon dedim artık test yaptım negatif cikti diye oturdu bi tarafının üstüne zavallım sonra da diyor ki ya sana bozuk test denk geldiyse he dedim ona beni bulmuştur dogru diyon
Bu aylarda sanki çoğu kişininki gecikti ya hep öyle okudum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…