Ben de öyleyim ayaklarım hiç ısınmaz ayak ısınmayınca da vücut ısınmıyor mesela yüzüm boynum 37 derece ayaklarım - 10Hahaha harika aynen o kalın hırkaların yerini de hiçbişi tutmaz. Bir de benim ayaklarım yaz kış buz gibidir. Bir türlü ısıtamam. Geçen salonda oturuyoruz eşim koltukta ben de pufa ayaklarımı uzatmış oturuyorum. "Bir yerden soğuk geliyor ya" dedi. Neresi olduğunu anlamaya çalıştı. Baktı baktı o soğuk gelen her benim ayağımmış"bu ne ya dedi ben burda kombiyi köklüyorum sen salonun ısısını düşürüyorsun buz gibi ayaklarına" dedi bir şey diyemedim adafaf
Evet canım kısmetse cinsimiz +1 çoğalacakYaa ben kaçırmışım bunu. Çok sevindimsağlıkla kucağınıza alın inşallah harika minnoş bir kızçe geliyor
Bu ülkede ne kadar sevinilirseEvet canım kısmetse cinsimiz +1 çoğalacakçok sağol
çok doğru dedin canım, allah gerçekten de iyi insanlarla karşılaştırsın yaşımız kaç olursa olsun, özellikle evlatlarımızıBu ülkede ne kadar sevinilirseallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kaderi güzel olsun inşallah
Amin canım aminçok doğru dedin canım, allah gerçekten de iyi insanlarla karşılaştırsın yaşımız kaç olursa olsun, özellikle evlatlarımızı
Kuzum telaş yapma birkaç gün öncesini değerlendirmişsen o da olur :)Ben bi salaklık yaptım cumartesi pik olur diye dünü değerlendirmedim şimdi takvime detaylı bakınca 14.gün pik oluyor benim o da cuma günü. bugün çatlama görünüyor. Bu sabahı ve en son çarşamba-perşembe değerlendirmiştim. Bir miktar moralim bozuldu umarım çatlayan yumurtayı yakalamışızdır.
İnşallah canımmmKuzum telaş yapma birkaç gün öncesini değerlendirmişsen o da olur :)
İlk denemenin tecrübelerini bekliyoruz kuzum senden :) İnş kolay olur.Ayy sahi mi? Sağ ol. Bakalım ilk denememi yarın yapacağım. Başa gelen çekilirmiş. Deneyelim de olmazsa yine giderim ben. "Yanlış yere mi yaptım? Yanlış şekilde mi yaptım?" diye tedirgin olurum diyordum ama kendime iğne batırma fikrinin şeysi bunların da önüne geçtiTeşekkürler bu arada
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kizlar darısı hepimizin başınaEvet canım kısmetse cinsimiz +1 çoğalacakçok sağol
Günaydın canımGünaydın kızlar
Harika hadi bakalımGünaydın canım
Acaba hala yumurta tüplerde mi çok merak ediyorum 24 saat yaşıyordu di miHarika hadi bakalımdevamında nasıl olacak her şey çok merak ediyorum
Evet canım bence ateş yükselince yumurtlama olmuş oluyor galiba artık. Senin bariz artış belki de bugün olmuşturAcaba hala yumurta tüplerde mi çok merak ediyorum 24 saat yaşıyordu di mi
Günaydın... Bu msj aynı beni anlatıyor onun için yazmak istedim. Valla gecelikle yatmak zor ya ben dün gece öylece uyumuşum tepeme kadar battaniye ve yorganlaHadi yaz olsa neyse de, soğukta gecelikle yatmak zor ya, ne kadar doğalgaz bütün evde açık da olsa üşüyorum ben. Ama başka seçenek yok.Kocam gidince pijamaları çift kat giyiyorum anca ısınıyorum. Yazık bana.
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diyeEvet canım bence ateş yükselince yumurtlama olmuş oluyor galiba artık. Senin bariz artış belki de bugün olmuşturkeşke görsek ya valla şu yumurtayı süresini falann
Günaydın cnm yahu bakıp durma şu ateşine sen hep ateşli kadınsın ateşin hep yüksek cikiyo ateş ölçme sistemimizi de patlattin zaten geçen ayGünaydın canım
Hadi cnm insallah bekliyoruz güzel haberini yapar yapmaz at buraya daKocamdan gizli abimi yolladım test almayabu sabırsızlık bu merak nolacak böyle acaba