Ne demek. Yükseltebiliriz inşallahÇok sağol aklımda tutacağım bunları, ama hiçbiride sevmediğim şeyler. Neyse başlayacağım artık bir yerden sevmeye
Demir hapınada dikkat ediyorum hep kahveyle arasında zaman bırakmaya zaten.
Canim adet günün ne zaman oldun muaynen canım bence de daha kuvvetli bende ona geçtim bu ay
Hamile kalmayan kisilerde yazilmis nebilimm oyle anladim
Net aslında ama daha açıklayıcı nasıl yazabilirimminseo bak yanlış anlaşmalara sebebiyet veriyormuş ilk meşaz bacım
Seviniriz'deki biz kim muhtar?Net aslında ama daha açıklayıcı nasıl yazabilirim
GRUBUMUZDA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM HAMİLELİK HABERİNİZİ ALDIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SORULARI KOPYALARAK KARŞILARINA CEVAPLARIYLA BİRLİKTE BENİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞIRSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİZ
Hamile kalmayı bekleyen toplulukSeviniriz'deki biz kim muhtar?
Müsait bir vaktinde şunu izle. İnsanda beyin falan kalmıyorHamile kalmayı bekleyen topluluk
Sen doğururken de hayat müşterek diye adama zorla suni sancı verdirirsin.Ayy bizde bu benim işte. O formda kalsın benim de kafam açılsın diye uzuuuun uzun yürümek istiyorum ama adamda ışık yok. Bazen hamilelikte yürüyüş veriyorlar o zaman napacaksın dedim. Gider yürür gelirsin dedi. Ben adamın alnını garışlarım
Az önce her gün yapacağım iğnelerin karşılığı olarak onun göbeğinde aynı noktayı ısırma yöntemini buldum. Hayat müşterek. Isırık en azından yan etkisiz. Ona şükretsin!!!
Allah o günleri de gösterirse inşallah. Neden olmasınSen doğururken de hayat müşterek diye adama zorla suni sancı verdirirsin.
Nese zaten cikiyorum burdan yorumumuda silebiyosaniz silin imsanlarin duygulariyla nasil konusulmasi gerekiyosa oyle konusun kalsam da gelmem zaten mutluluk sizin olsunNet aslında ama daha açıklayıcı nasıl yazabilirim
GRUBUMUZDA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM HAMİLELİK HABERİNİZİ ALDIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SORULARI KOPYALARAK KARŞILARINA CEVAPLARIYLA BİRLİKTE BENİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞIRSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİZ
Tadım kaçtıMüsait bir vaktinde şunu izle. İnsanda beyin falan kalmıyor
İyi akşamlarNese zaten cikiyorum burdan yorumumuda silebiyosaniz silin imsanlarin duygulariyla nasil konusulmasi gerekiyosa oyle konusun kalsam da gelmem zaten mutluluk sizin olsun
Ayrica bukadar kirmaniza gerek yoktu hamile kaldiniz diye biz burda ayrimcimiyiz yanlis yere gelmisim hic beklmiyodum zaten kimin neler cektigini bile bilmiyosunuz ama hamile kalsam gelmem buralara merak etmeyin sizdeNet aslında ama daha açıklayıcı nasıl yazabilirim
Nasıl isterseniz özgür bir platformAyrica bukadar kirmaniza gerek yoktu hamile kaldiniz diye biz burda ayrimcimiyiz yanlis yere gelmisim hic beklmiyodum zaten kimin neler cektigini bile bilmiyosunuz ama hamile kalsam gelmem buralara merak etmeyin sizde
iyi yapmışlar, zaten bu gibi işletmelerde çizgisini koruyaman olmazsa oraya güven azalıyor...Teşekkür ederim. İnşallah. Kahve ben de her gün sütlü filtre içiyordum. Hala kokusuna dayanamam. Eşim de her gün kovayla sek filtre içiyordu. Ona da bıraktırdım. "Ben içemiyorum, sen de içme. Kokusundan canım çeker" dedim. Zaten onun da sperm kalitesini kötü etkiliyor olabilir, bundan tam emin değilim de... Herhalde son 3-4 ayda 3-5 kez ancak içmişizdir. Çayı da azalttım ama onu bırakamam sanırım. Su içiyorum ben bayağıdır günde 1,5-2 litre. Böbrek kistim var zaten onun için içmem gerekiyordu. Astımımı takip eden doktor da senin ilacın su diyince hepten suya sardım. Bol bol tuvalet mesaisi.
Destek dediğin de iki tarafı da koruyacak bir şey. Kendisi de spermini emanet ediyor oraya. Ne yapacakları belli mi onunla? Bunu da mı sorgulamıyor? İki tane kadın vardı. Çok sinirlendiler. Asistan kıza destek çıktılar bayağı. Kız çizgisini hiç bozmadı, takdir ettim. Ben öyle sakin kalamazdım.
Senin de günler yaklaşıyor. 19'undaydı randevun değil mi?
Aynen tatlım, gönlümden geçen hep kızdı, allah da gönlüme göre verdiAyyy yaşasın. Allah gönlüne göre verdi he mi kız istiyordun sen? Sağlıkla gelsin inşallah. İsim kavgasına başlayabilirsiniz. Güncelle bizi de
Allah senin de gönlüne göre versin canımcım şu mübarek günde. Darısı tezz zamanda başınıza inşallahh. @NealStreet zaten yarı hamiş, arkasından da sen geliyosun hemen
Hahaha harika aynen o kalın hırkaların yerini de hiçbişi tutmaz. Bir de benim ayaklarım yaz kış buz gibidir. Bir türlü ısıtamam. Geçen salonda oturuyoruz eşim koltukta ben de pufa ayaklarımı uzatmış oturuyorum. "Bir yerden soğuk geliyor ya" dedi. Neresi olduğunu anlamaya çalıştı. Baktı baktı o soğuk gelen yer benim ayağımmışİnşallah canım hayırlısı olsun inşallah
Al benden de o kadar pijamaları çorabın içine sokuyorum bi de 10 senelik kalın bi yün hırkam var onu giyiyorum üstüme
Aynen kuzum asla ısınmayan ayaklarla ben de öyleyimBen üstümde pikeyle geziyorum evde
Ferritin 20 nani nani nani nani
Heeeeeh doğru soru. Biz çift olarak paçozuz mesela
Hahahah harika. Benim de çeşit çeşit pantuflarım var işte her şeyle uyumlu klanı giyiyorumBende pembe kalın polar pijamalarımla geziyorum, altınada takım patikler. Gerçi benimki çok tatlı oluyorsun böyle der
Pijamalarımla bütünleştim artık zaten her daim üşüyorum kimse beni onlardan ayıramaz
Benim ferritin 10’a çıktı anca ya, ilaçları günde 2 ye çıkardık.
Dişçiye merhamet yokÖnce doğru yolu bulup sonra gereksiz hassasiyet göstermişsin. U Uzaygemisi35 'ın dişçisine merhamet etmemiz gibi olmuş bu. Boş ver kızım rahatlamaya devam. Kocanı şikayet etmicen de kimi edicen?!
Yok canım mesela benim bu döngü 12 13e düştü gibi. O genelde sabit derler ama o da değişiyor burada da gördüğüm kadarıyla o döngüsü daha uzun olanlar da var 16 gün vs gibi.Şimdi kızlar garip bi soru olabiliryumurtlamadan 14 gün sonra( luteal faz)adet başlar diyorlar ya, yumurta takibi yaptıran kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldunuz yani gerçekten 14 gün sonra mı adet olunuyo yoksa herkese göre değişiyor mu
Sağol canım benim inşallahAynen tatlım, gönlümden geçen hep kızdı, allah da gönlüme göre verdiisim için tek ortak beğenimiz melis oldu. Daha çook değişir gibi fikir verin bana da.
Senin de iğneler başlamış, başlamış iş bitmiş iştir, vira bismillah
Allah senin de gönlüne göre versin canımcım şu mübarek günde. Darısı tezz zamanda başınıza inşallahh. @NealStreet zaten yarı hamiş, arkasından da sen geliyosun hemen
Yaa ben kaçırmışım bunu. Çok sevindimAynen tatlım, gönlümden geçen hep kızdı, allah da gönlüme göre verdiisim için tek ortak beğenimiz melis oldu. Daha çook değişir gibi fikir verin bana da.
Senin de iğneler başlamış, başlamış iş bitmiş iştir, vira bismillah