- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Yaa hadi mükemmel bir haber buuKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
zatürree de olsak süsümüzden taviz verecek değiliz.Günaydın... Bu msj aynı beni anlatıyor onun için yazmak istedim. Valla gecelikle yatmak zor ya ben dün gece öylece uyumuşum tepeme kadar battaniye ve yorganla
Yaaa çok şükür şu çizgiyi gördüm yaLeeeeeen sabaha kadar nasıl beklicez?!?! Git yaptır o testi
Amin canım benim artık peş peşe mutlu haberlerimiz olsunAyy cnm ya çok sevindim hadi hayırlı olsun Rabbım devamını getirsin inşallah saglikla
Kuzuuum çok teşekkür ederim hepinize nasip olsunCanım harika haber buAllah sağlıcakla tamamına erdirsin çok sevindim
Ona küçük yalanlar söyleYaaa çok şükür şu çizgiyi gördüm yaartık kan için sabrederim. Eşime aslında doğumgününde söylemek istiyorum ama bu hafta öğleden sonra gidecek işe. Nasıl habersiz kan vermeye gidicem beni tek bırakmaz ki asla
Ya maşallah ne güzel de çıkmış ikinci çizgiKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Bende sıcak basması falan yok şuan ama sizde olursa umutlanın tabi artan hormonlardan oluyorUmutlanalım mı? Bizim için de var mı ışık? Ben yazın ağdaya gidince bile kadın "Sen üşüyor musun ya, ellerin ayakların buz gibi" diye hayrete düşüyordu. Öyle bir vücudum var
Çok sevindim canımmm bu defa sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
O derece değişiyor durum yaniBen hamile kaldığım ay ayaklarımı soğuk suya tutuyordum, fenalık geliyordu gece yorganı falan atıyordum üstümden
Hahahha bence de kendin olabilirsin çaktırmaahshhsjsjshhdhd bizde sürekli "bir yerden soğuk geliyor" diyen benim. aklıma ayaklarım hiç gelmedi bak belki de benim soğuk kaynağım da kendimimdirbizde kombi savaşları var. ben açıyorum o kapıyor
Nedense hiç şaşırmadım
Oyyy harika valla hadi bakalım yine benzer bir tablo olsun inşallahŞubat sonuydu
Ben de aynıyım ya, yaz kış durum buUmutlanalım mı? Bizim için de var mı ışık? Ben yazın ağdaya gidince bile kadın "Sen üşüyor musun ya, ellerin ayakların buz gibi" diye hayrete düşüyordu. Öyle bir vücudum var
Yaaa inanamıyorum harika haber buuKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Aynen aynen hadi hemen çabukLeeeeeen sabaha kadar nasıl beklicez?!?! Git yaptır o testi
Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardırBakalim cnm hayırlısı olsun bakalimtabi rahim filmi çekilmeden tam olarak düzenli ilişkiye cesaret edemiyorum sağ tup tıkalı olduğu için ama arada nerden geliyorsa bi deli cesareti geliyor korunmayalim diyorum o aralara yumurtlama denk gelirse olur belki
Ne bilim cnm gecen ay da gecikti benim ama 3 gün falan simdi 7 gün oldu şimdi düşünüyorum da belki de korunmaya gerek yok dedigim zaman yeni yumurtluyor olabilir yani geç döllenme benim de aklıma geliyor bir diğer ihtimal de kistaz once cok batma oldu sol tarafımda yürürken falan da oldu bi sure hatta ayıptır söylemesi ilişki esnasında da oldu
Cnm olmazsa bi kaç sivi alımını kesip ısrarını beklettikten sonra yap
Ya nasıl sabredersin biz edemeyizYaaa çok şükür şu çizgiyi gördüm yaartık kan için sabrederim. Eşime aslında doğumgününde söylemek istiyorum ama bu hafta öğleden sonra gidecek işe. Nasıl habersiz kan vermeye gidicem beni tek bırakmaz ki asla
Amin canım benim artık peş peşe mutlu haberlerimiz olsun
Kuzuuum çok teşekkür ederim hepinize nasip olsun
Yalanlar söylememek için çaresini buldum. Bugün annemlerle kutlayacağız ikimizin doğumgününü de siparişi verdim onun haberi yok. Üstüne de bir sen bir ben bir de bebek yazdırdım anlaşılsın diyeOna küçük yalanlar söyle
Aynen canım yaa gidip söyleyesim geldi ya ilaç alsaydım size güvenip, insanları yanıltmayın. En azından takip edin deseydiniz diye. Olsun şu anda ona bile sinirlenmiyorumYa maşallah ne güzel de çıkmış ikinci çizgiMoralini bozan doktora da kapak olsun. Zaten değerin 7 ye yakındı senin demekki geç döllenme olmuş sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah kuzum inşallah. Bir daha hayal kırıklığı olmasınBende sıcak basması falan yok şuan ama sizde olursa umutlanın tabi artan hormonlardan oluyor
Çok sevindim canımmm bu defa sağlıkla ilerlesin inşallah
Kuzum aklınızda olsun önceki hamileliğimde de öyleydi, şimdi de öyle. Isı takip etmedim ama donuyorum ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor.O derece değişiyor durum yaniay hadi İnşallah ama ben iğnenin o sıcak basması etkilerini bile yaşamadım belki ben yine üşüyük olurum
Hahahha bence de kendin olabilirsin çaktırma
Oyyy harika valla hadi bakalım yine benzer bir tablo olsun inşallah
Ben de aynıyım ya, yaz kış durum bu
Yaaa inanamıyorum harika haber buune güzel denk gelmiş ya harika. Dedim sana bence umut var diye. Şimdi git o 25 üstü gebeliktir diyip senin yok yere moralini bozanlara göster bu testi çok heyecanlı kaçıncı gündü bugün iğneden sonra? Hemen git yeniden kan ver yaa sabredemeyiz biz
Aynen aynen hadi hemen çabuk
Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardır
Ya nasıl sabredersin biz edemeyizdoğumgünü ne zamandı? Nasıl tutçaksın içinde ya ben de süprrix olsun çok isterim ama dayanamam galiba. Hadi inşallah sağlıkla al kucağına canım bizi de bilgilendir
Hadi bakalım ben hep üşüdüğüm için değişir mi daha da mı üşürüm sıcaklar mıyım bilemedimKuzum aklınızda olsun önceki hamileliğimde de öyleydi, şimdi de öyle. Isı takip etmedim ama donuyorum ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor.
Gidip gözüne sokucam o kadının. Takip et deseydin bari dengesiz, niye kesin konuşuyorsun
Sağol bitanem inşallah sırayla hepinizin güzel haberlerini alıcaz
Yaaa inanıyorum ya muhteşemKızlaaaar inanamıyorum yaa ağlıyorum sevinçten ve wc den çıkamıyorum eşim anlamasın diye. İkimize de doğum günü hediyesi oldu. Allahım sana şükürler olsun
Bugün mü söyleyeceksin yani ? Çok heyecanlıYalanlar söylememek için çaresini buldum. Bugün annemlerle kutlayacağız ikimizin doğumgününü de siparişi verdim onun haberi yok. Üstüne de bir sen bir ben bir de bebek yazdırdım anlaşılsın diye
Evet canım yarın vericem inşallah. Darısı hepinize kuzum sağolasınYaaa inanıyorum ya muhteşem
Yarın kan testi verebilir misiniz? Hayırlısı olsun
EveeetBugün mü söyleyeceksin yani ? Çok heyecanlı
Onun 1 Nisan, benimki 3 nisan. Gece gelecek işten bu hafta. O yüzden erken kutlarız demiştik zaten.O derece değişiyor durum yaniay hadi İnşallah ama ben iğnenin o sıcak basması etkilerini bile yaşamadım belki ben yine üşüyük olurum
Hahahha bence de kendin olabilirsin çaktırma
Oyyy harika valla hadi bakalım yine benzer bir tablo olsun inşallah
Ben de aynıyım ya, yaz kış durum bu
Yaaa inanamıyorum harika haber buune güzel denk gelmiş ya harika. Dedim sana bence umut var diye. Şimdi git o 25 üstü gebeliktir diyip senin yok yere moralini bozanlara göster bu testi çok heyecanlı kaçıncı gündü bugün iğneden sonra? Hemen git yeniden kan ver yaa sabredemeyiz biz
Aynen aynen hadi hemen çabuk
Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardır
Ya nasıl sabredersin biz edemeyizdoğumgünü ne zamandı? Nasıl tutçaksın içinde ya ben de süprrix olsun çok isterim ama dayanamam galiba. Hadi inşallah sağlıkla al kucağına canım bizi de bilgilendir
Benimde lekelenmem olunca eşimin doğum gününü bekleyememiştimEvet canım yarın vericem inşallah. Darısı hepinize kuzum sağolasın
Eveeetnapayım canım yaa rahatça kan testine gidebilmem için 2 günde bir, söylemek zorundayım. Doğumgünümüzü de erken kutlarız demiştik zaten
Amin canım amin tek duam oBenimde lekelenmem olunca eşimin doğum gününü bekleyememiştimsağlık olsun , sağlıcakla gelsinler inşallah
Ay valla ne güzel denk gelmiş gerçektenOnun 1 Nisan, benimki 3 nisan. Gece gelecek işten bu hafta. O yüzden erken kutlarız demiştik zaten.
Bu arada sen mi sormuştun, @NealStreet mi bulamadım. Çatlatma iğnesinden sonra 15.gün çıktı 6,90 kanda. Bugün 17. Gün
Yok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/Bende sıcak basması falan yok şuan ama sizde olursa umutlanın tabi artan hormonlardan oluyor
Evet evet olursa umutlanınYok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Yalanlar söylememek için çaresini buldum. Bugün annemlerle kutlayacağız ikimizin doğumgününü de siparişi verdim onun haberi yok. Üstüne de bir sen bir ben bir de bebek yazdırdım anlaşılsın diye