inşallahGözün aydın. Atlattığın için de geçmiş olsun. Bakarsın birçok kişide olduğu gibi sende de doğal yoldan gebeliğin kapısını açar rahim filmi
onu duydum fakat şöylede okudum beyne o şekilde emir verildiği için işte onu gerçekleştiriyor gibi bişe bulıyım atıcamBen de şey biliyorum beyni olmayan bişeye inandırırsan olmuş gibi algılıyormuş U Uzaygemisi35 ne dersin bu konuya?
kişiden kişiye değişiyor canım, sen ne zaman kan vereceksin?Ooo maşallah valla bende hiç belirti yok bekliyorum sadece
tebrikler canım, çok şükür sen de Hamilesin artıkKızlar sonucun 387 cikttiiiiiiiçok sukurrrr
bir şeyi 40 defa söyle olur gibi birşey :))Ben de şey biliyorum beyni olmayan bişeye inandırırsan olmuş gibi algılıyormuş U Uzaygemisi35 ne dersin bu konuya?
Canım benim sağolyok kuzum aşılama yaptırmadım daha erken, pek yaptırmayı da düşünmüyorum klomen kullandım 2 ay bu ay ilaçsız devam ediyorum. Maşallah büyüdü bebekte peki bu hareket etmeme durumun doğuma kadar mı devam edecek canım?
hoşgeldinnnnn aramızaaaaaaKızlar sonucun 387 cikttiiiiiiiçok sukurrrr
Annesi yorulsun hiç istemiyorevet evet hatırladım şimdi evet klomen düşünüyorum demiştin hatta bende 1 ay tedavi aldım demiştimmmm hormonlardan unutuyorummm inşallah tez vakitte sende unutursun hormonsal mevzudan
kuzum bende bilmiyorum ki doktor öyle diyor ki doktorum gebelik bir hastalık durumu değildir size engel değildir diyen bilinçli bir doktor
erken doğum riskine karşı doğuma kadar 9 ay böylesin dedi son kontrolde sürekli rahmin kanama alanı oluşturuyor dedi
dün biraz hareket ettim günler sonra yemek yaptım
hareket dediysem de biraz evimizi topladım yavaş yavaş
dün gece baya bir kahve leke gelmiş hala da ufak ufak gelmeye devam ediyor bu ne naz diyorum artık
Tamam bunu da deneriz
Benim de son ayım tüplerime filandabakıldı allahım hayırlısını nasip etsin inşallah çok moralim bozukBen de 2 ay aynı tedaviyi gördüm her şey çok iyiydi ama olmadı 3. Ay doktor tedaviyi kesti şuan normal denicez ilaç vermicem dedi. Nasibimizde yokmuş demek ki
Ne zamandır istiyorsun canım daha önce gebelik olmuş muydu? Tüplerde sıkıntı çıkmadı sanırımBenim de son ayım tüplerime filandabakıldı allahım hayırlısını nasip etsin inşallah çok moralim bozuk
Eşim tahlil verdi sıkıntı yok benim yumurta oluşmasında problem yok çatlamada problem yok tüpler bakıldı tertemiz tıkalı değil yumurtalık rezervi iyi troit yok insülin yok prolaktin yüksek değil dr yumurtalık rezervinde sıkıntı olan hastam bile kaldı sizin kalamamanız çok ilginç dedi aşılama istedim yapamam bu tahlillere göre dedi hiçbir sıkıntınız yok değişen hiçbirşey olmayacak boşa zaman ve para kaybı sizin için dedi rabbimin takdiri mucizesi işte kimi istemez verir biz yana döne ararız olmuyor işteMalesef bu tedavilerle kesin olacak diye bir şey yok her şey yolunda olsa bile olmayabilir hemen. Doktorun şaşırtması da ilginç yani bunu onlar daha iyi biliyor aslında. Peki eşiniz tahlil verdi mi? Siz rahim filmi çektirdiniz mi? Tüplerde bir tıkanıklık vs varsa da olmayabilir. Ama tabi hiçbir sebep olmasa da hemen gelmiyor bu bebişler malesef
yok kuzum annem zaten bazı sebeplerden şu an gelemez kayınvalidem de bir kaç sebep sundu çok geçerli sayılmaz bence ama neyse diyorumAnnesi yorulsun hiç istemiyorsenin riskli gebelik boşver yatabildiğin kadar yat canım e yemekleri falan kim yapıyor annen mi yardımcı oluyor
Tamam bunu da deneriz
Ben Bayadır istiyorum 2 yada 3 sene oldu tüplerde sıkıntı yok ne insülin direnci ne troit ne yumurtalık rezervi hiçbirşey ama rabbim vermeyince vermiyor işteNe zamandır istiyorsun canım daha önce gebelik olmuş muydu? Tüplerde sıkıntı çıkmadı sanırım
Ayy kolay gelsin canım allahtan yemek söyleme imkanınız var ve eşin anlayışlı ne eşler var karısı o durum 5 çeşit yemek isteyen önüne. Toplantınız verimli geçer inşallahyok kuzum annem zaten bazı sebeplerden şu an gelemez kayınvalidem de bir kaç sebep sundu çok geçerli sayılmaz bence ama neyse diyorum
genelde dışarıdan sipariş veriyoruz yemek sepeti bizden köşeyi döndü beyim yumurta bile kıramazzzzz
eğer iyi olursam yazdan konserve yapmıştım eşimin yardımıyla yapıyorum bir kaç defa arkadaşlarım getirdi ama kaç gün olacak iş değil yani başımızın çaresine bakıyoruz
iki ailemizde uzakta maalesef.
hatta cumartesi toplantı için kayınpederim geliyor
Doktorlar sorun yok diyor ama bakabildikleri parametreler sınırlı tespit edilemeyen illaki bir sorun oluyor içerde bunu doktorlar da söylüyor aslında sebepsiz infertelite diye bir şey yok sadece şuan tıp o tespiti yapacak düzeyde değil. Ne bilim belki bi enzimin bozuk olması bile spermi etkisiz hale getirebiliyor. Ama hiç canını sıkma yine de tüp bebek gibi bir mucize var en azından böyle bir seçenek var en son ihtimal bunu düşünürsünüzBen Bayadır istiyorum 2 yada 3 sene oldu tüplerde sıkıntı yok ne insülin direnci ne troit ne yumurtalık rezervi hiçbirşey ama rabbim vermeyince vermiyor işte
aksine aslında kayınpederim candır yaaaAyy kolay gelsin canım allahtan yemek söyleme imkanınız var ve eşin anlayışlı ne eşler var karısı o durum 5 çeşit yemek isteyen önüne. Toplantınız verimli geçer inşallah
Ah bebişim kayınvalidede anne sıcaklığı arıyoruz ama malesef öyle olmuyor gerçekçi olmak lazım. Oğlunun bi yeri incinse koşar gelirdiaksine aslında kayınpederim candır yaaa
bazı şeyleri kayınvalidemin düşünmesi gerekiyordu çok üzüldüm açıkcası
kaç defa acillik oldum hastane de yattım gelmedi
hatta bir kaç kişi dedi kayınvalidenin gelmesi gerekiyordu diye üzüldüm yani
gerci geçenlerde canım oraya özel bir şey aşerdi hemen kargoya doldurmuş yarasın kuzularıma diye
çok şükür maşallah diyeyim canım beyim anlayışlı hatta ne dert ediyorsun ye iç yat keyfine bak bir kadının daha önemli ne görevi olabilir ki anne olmaktan başka başlarım evin işine yemeğe dağınıklığa diye çıkıştı
evlilikte pimpirikli detaycı başak burcu eş benim lovecimmm
kızzzz bu arada ben rüyamda gördüm ya seniii
Tebrik ederim canım. İnşallah sağlam bir şekilde tutunur bebeğin sanaKızlar sonucun 387 cikttiiiiiiiçok sukurrrr
Canım tam öyle değil ama kısmen doğruBen de şey biliyorum beyni olmayan bişeye inandırırsan olmuş gibi algılıyormuş U Uzaygemisi35 ne dersin bu konuya?