- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Benim bariz insülin direncim var kuzum ama herhalde cok daha yüksek olmasini istiyorİnsülin direncine baktı mı pekivalla ne bilim dediğin gibi her doktor farklı teoriye inanıyor peki sorunu ne olarak tespit etti? Benim doktor da insülin direnci için ilaca gerek yok sağlıklı beslen demişti ama benim çok yüksek değildi
İnan ben de yoruldum kuzumTamma kuzumm
Yoruldum be Random
Neye inanıyormuş pekiKontrole gittim bu arada kizlar bi kaç saat önce rahim güzel tupler acik regl olunca gel klomen verecem dedi alti ay olmazsa klomen ile aşılama dedi hocam regl olmuyorum ben dedim on gün bekle olmazsan tarlusal al gel dedi sonra catlatma iğnesine de karşıyım falan dedi yumurtlama tedavisinede ya pek inanmıyorum ama deneriz dedi değişik bi adamhep beni bulur
Sen ilacına devam et yine de canım zararı yok gliforun hatta imkanın varsa bi de dahiliyeye görün istersen elinde şeker sonuçların varkenBenim bariz insülin direncim var kuzum ama herhalde cok daha yüksek olmasini istiyor
Soğan suyu enfeksiyonu mu atıyormuşNihai kararımı verdim. Bu ay deneyeceğim soğan kürünüher ay başka bir yöntem. Bakalım hangisi tutacak
Dogal sevismeyeNeye inanıyormuş peki
Onu da çok denedik hocam olmiyyyy deseydinDogal sevismeye
Cok ağrım var haftaya giderim artık kuzum aslında haklısın ama burada pek iyi dr da yok malum küçük bi yerdeyim. Yok bırakmam doktor gerek yok dedi ama bence kullanilmali . Catlatma iğnesi de vermez kesin ama ben bi şekilde isteyecem prolaktin için ilac vermese de catlatma iğnesi önemliSen ilacına devam et yine de canım zararı yok gliforun hatta imkanın varsa bi de dahiliyeye görün istersen elinde şeker sonuçların varken
Çatlatma iğnesi de herkese yaramıyor kiminde kist yapıyormuş iki ucu b*klu değnek keşke gerek olmasa da bu ilaçları hiç kullanmasakCok ağrım var haftaya giderim artık kuzum aslında haklısın ama burada pek iyi dr da yok malum küçük bi yerdeyim. Yok bırakmam doktor gerek yok dedi ama bence kullanilmali . Catlatma iğnesi de vermez kesin ama ben bi şekilde isteyecem prolaktin için ilac vermese de catlatma iğnesi önemli
Benim de hiç ağrım olmadı canım, korkmaKızlar selam, iğneyi dün öğlen bir buçukta vurdurdum ama hiç ağrım olmadı şu saate kadar normal mi sizce? Genelde iğneden sonra ağrı oldu diyorlar.. Çatlamadı mı acaba
Valla aynen regl oldum tamam sıkıntı yok bi daha ki ay devam diyorum. 5gün regl bitene kadar iki göz iki çeşme hormonlar tavan. Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahİnan ben de yoruldum kuzumözellikle regl olduğum o bir hafta hayattan soğuyorum, her şeyden vazgeçesim geliyor. Yumurtlama haftası yine bir umut ayağa kalkıyorum. Böyle dengesiz bir ruh hali sürekli. Allah geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur. En hayırlısıyla, en doğru zamanda gelecek mucizemiz inşallah
Hem enfeksiyonu atıyor rahmi temizliyor hem de yumurtalara faydalıymış. Çok okudum aylarca yıllarca olmayıp soğan kürünü denediği ay hamile olanları. Zararı olmaz nihayetinde yaa denemekte fayda varSoğan suyu enfeksiyonu mu atıyormuş
Belki öbür ay ben de denerimHem enfeksiyonu atıyor rahmi temizliyor hem de yumurtalara faydalıymış. Çok okudum aylarca yıllarca olmayıp soğan kürünü denediği ay hamile olanları. Zararı olmaz nihayetinde yaa denemekte fayda varçok yüklenmicem zaten. 15 gün diyorlar mesela, ben 1 hafta yapıcam yumurtlamayı görene kadar. Hem diyorum düşükten sonra iyi gelebilir. Bu ay kanamam hiç normal değil çünkü
İnan o konuda ben de tereddütlüyüm. Burnumuzu kapatıp içicez artık bu minnoşlar için napalımBelki öbür ay ben de denerimama içebilir miyim emin değilim
Sen dene bakalım yorumlarını yazarsınİnan o konuda ben de tereddütlüyüm. Burnumuzu kapatıp içicez artık bu minnoşlar için napalım