- 25 Mart 2020
- 27
- 48
çok sakinleştirici tavsiye ederim dinlemenizi :))
Çok güzelmis gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sakinleştirici tavsiye ederim dinlemenizi :))
Çıkmadı canım daha ya heralde yarına kaldıHadi canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
olumsuz şeyleri siliyor resmen kafadan :) beğenmene sevindim :)Çok güzelmis gercekten
Sağlık ocaginda mi vermiştin canım güzel sonuçlar çıksın inşallahÇıkmadı canım daha ya heralde yarına kaldı
Çok sevindim valla benim de içim çok rahatlamıştı kesin tüpler tıkalı diyordum. Evet sanırım genelde perde gibi bir şey olursa o belli oluyor polip yüzeysel bir şey olduğu için hsgde çıkmaz sanırım. Öyle dediyse öyledir doktor da zaten çok sıkıntı yaratan bir şey de değil çoğunlukla.canım çok sağol tüpler açık rahim anomalisi yok. poliple ilgili bişi demedi canım doktor ben de o an tam ayılamadım sormadım. ama sanırım görseler raporda zaten söyle söyle polip izlendi diye rapora düşüyolarmış. sorarım zaten ama o bana esas histeroskopide gözükür demişti.
benim e2 eylülde 74 çıkmıştı bu ay 110 çıktı. onu düzene sokmamız lazım dedi doktorum. ben de zaten bu ay reglin üçüncü günü tekrar gidedeğim. şimdilk ilaçlaru kullanıyyoruz.eşimin de ilaçlar bitince başka bir hastane yada labda versin testi istiyorum. benim doktorum bağımsız ordan ama tabi orayı kullanıyor lab olarak. ve ben bu işe bu kadar girmeye başlayana kadar bunun bir sektör olabiliceğini hiç düşünmedim. sonuçta bence çok hassas bi konu umut tacirlği yapılcak bişiy değil. ama belki de işte kime güveneceğimizi sapıttık iite herşeyi irdeliyoruz.
Hay Allah ya aslında 1 2 saate çıkan bir sonuç neden böyle oldu ki?Çıkmadı canım daha ya heralde yarına kaldı
Ooo maşallah valla bende hiç belirti yok bekliyorum sadececanım test yapmadım ben de 5 gün geçti, beklicem pzt dru arıcam kan vermeye giderim herşey yolunda giderse. Akıntım çok, hafif kasıklarımda batmalar oluyor sol ve sağ kısımdan, bel ağrım da geçmedi az da olsa var :))
Çok güzel gözün aydin canim masaallah saglikla sihatle kucağına al inşallah darısı bize isteyen herkeseKızlar sonucun 387 cikttiiiiiii çok sukurrrr
Amin inşallahcanim cok tesekkur ederim bekliyorum smid amin ami , hepimiz bu mutlulugu en kisa zmnda yasayalim dilerim
Ohh şükürKızlar sonucun 387 cikttiiiiiii çok sukurrrr
İnşallah canım çok sağolkızlar herkese selam
Canikox inşallah göreceksin bebeğini geç döllenme olmuştur , umudunu sakın kaybetme
kızlar ben bugün rahim filmini anestezili çekildim. sorun çıkmadı. ama 3. gün testimde e2 yüksek çıktığı için estrofem verdi doktor. şimdilik böyle ilerliyoruz bir sonraki muayeneye kadar
İnşallah hersey guzel olur tatlim , saglicakla gorursun bebişini
Nasibinizde yokmuş değil. Doğru zamanda gelecekmiş. Bak hala kendine olumsuzu aşılıyorsun yav. Sana bir başka bilimsel açıklamayla geldim bu sefer. Bunu da oku olur mu?Ben de 2 ay aynı tedaviyi gördüm her şey çok iyiydi ama olmadı 3. Ay doktor tedaviyi kesti şuan normal denicez ilaç vermicem dedi. Nasibimizde yokmuş demek ki
Gözün aydın. Atlattığın için de geçmiş olsun. Bakarsın birçok kişide olduğu gibi sende de doğal yoldan gebeliğin kapısını açar rahim filmikızlar herkese selam
Canikox inşallah göreceksin bebeğini geç döllenme olmuştur , umudunu sakın kaybetme
kızlar ben bugün rahim filmini anestezili çekildim. sorun çıkmadı. ama 3. gün testimde e2 yüksek çıktığı için estrofem verdi doktor. şimdilik böyle ilerliyoruz bir sonraki muayeneye kadar
Tamam örtmenim ya kızmaNasibinizde yokmuş değil. Doğru zamanda gelecekmiş. Bak hala kendine olumsuzu aşılıyorsun yav. Sana bir başka bilimsel açıklamayla geldim bu sefer. Bunu da oku olur mu?
Eki Görüntüle 2776201
Ben de çok yaparım. Senin yaptığını gördükçe kendime de kızıyorum. Sana dediğim günden beri olumlamaya devam ben. Kendi kendimize hatırlatmamız lazım. Farkında olmadan ağız alışkanlığıyla olumsuz kurduğumuz cümleler zihnimizin öyle olumsuza şartlanmasına sebep oluyor. Sonra o da diğer organlara "Amaan salın bunun çocuğu olmuyormuş zaten" diyor. Böyle düşünürsen kendini dürtmek daha kolay oluyorTamam örtmenim ya kızma
Evet, benim eşim hep şey der mesela "ikimizde de sorun yok zamanını bekliyor"Ben de çok yaparım. Senin yaptığını gördükçe kendime de kızıyorum. Sana dediğim günden beri olumlamaya devam ben. Kendi kendimize hatırlatmamız lazım. Farkında olmadan ağız alışkanlığıyla olumsuz kurduğumuz cümleler zihnimizin öyle olumsuza şartlanmasına sebep oluyor. Sonra o da diğer organlara "Amaan salın bunun çocuğu olmuyormuş zaten" diyor. Böyle düşünürsen kendini dürtmek daha kolay oluyor
Zamanını bekliyor değil, zamanı geldi dicek gelecek zaman değilde olmuş gibi konuşmak lazımmış beyin kaydediyormuşEvet, benim eşim hep şey der mesela "ikimizde de sorun yok zamanını bekliyor"
Ben de şey biliyorum beyni olmayan bişeye inandırırsan olmuş gibi algılıyormuş U Uzaygemisi35 ne dersin bu konuya?Zamanını bekliyor değil, zamanı geldi dicek gelecek zaman değilde olmuş gibi konuşmak lazımmış beyin kaydediyormuş