Biz esimle ölelim ozaman yaa. Yaşlanmişiz demekkiSedanur hosgeldin , kayinvalidene cok geçmiş olsun
7-8 defaya az mi diyorsunbi önceki gebeliğini paylaşan arkadaş sadece bir tane korunmasız ilişkisi olmuş
canım daha önce benim de gonal ile yeternce büyütemediğimiz bir denemem olmuştu o zaman 75 le başlamıştık aşılama için.. bunu doktora anlatınca 225 ile başladı ve hatta yine yumurtalar direnç gösterince 300 e çıktık dozu.. tabi bu sefer 30 kusur yumurta büyüdüKuzum dozun ne kadardi? Benimde cok yavas buyudu gonal yeterince buyumeyince biraktik
İnşaAllah bu ay hayırlı haberlerle gelirsinBende içtim şimdi son yarımı.beş gün var bata . Hayırlısı artık. Ovü testimde koyulaşma var pik olcakmış gibi. Acaba bidahamı yumurtlıcam yoksa gebelik çıkarmı bilemiyorum bekliyorum. Normalde yumurtam catlar 14.gun hastalanırm ilk defa bu ay yaptım ovü testi adete doğru
Oh ne guzel, en azindan simdi icin rahat, en zoru arkanda kalmis. Guzel haberlerinede aliriz insallahcanım daha önce benim de gonal ile yeternce büyütemediğimiz bir denemem olmuştu o zaman 75 le başlamıştık aşılama için.. bunu doktora anlatınca 225 ile başladı ve hatta yine yumurtalar direnç gösterince 300 e çıktık dozu.. tabi bu sefer 30 kusur yumurta büyüdüohss oldum neticede ama çok şükür bolca embriyo oluştu
Canım benim istediğin kadar yapBu benim ilk denememdi kendime 1 tane erken test hakki vermistim. Boyumun olcusunu aldim. Bir daha ki ay yapmam (inşallah)
İnşallah çok teşekkürlerOh ne guzel, en azindan simdi icin rahat, en zoru arkanda kalmis. Guzel haberlerinede aliriz insallah
Aminn inşallahhhİnşaAllah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin
Yaa tebrikler!
Galiba mıı? Bebeğin sana el sallıyor
Aaaa yaşasın hayırlı olsun canım mm ay cok guzelll maşallah
Varmı bi belirtin felan
Tebrik ederim
Ay kuzu sersem gibiyim hala. Bat dündü, bu sabah test yaptım. Aslında göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vs olmadı hiç. Belirtim yoktu diyebilirim. Sadece akıntım hiç kesilmedi, bi de 6-7 gündür midem çok ekşidi sadece bunlarGaliba mıı? Bebeğin sana el sallıyorçok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah bizi bilgilendir hemen nolur belirti yaşadın mı ne zaman başladı falan. 52738 kere okusak da yine de merak ediyoruz
Canım çok teşekkür ederimm, darısı sizlere inşallahhAaaa yaşasın hayırlı olsun canım mm ay cok guzelll maşallah
Hayırlı olsun canımAy kuzu sersem gibiyim hala. Bat dündü, bu sabah test yaptım. Aslında göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vs olmadı hiç. Belirtim yoktu diyebilirim. Sadece akıntım hiç kesilmedi, bi de 6-7 gündür midem çok ekşidi sadece bunlaryarın bi kan testi vereyim de biraz da olsa emin olayım