Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum dozun ne kadardi? Benimde cok yavas buyudu gonal yeterince buyumeyince biraktik
canım daha önce benim de gonal ile yeternce büyütemediğimiz bir denemem olmuştu o zaman 75 le başlamıştık aşılama için.. bunu doktora anlatınca 225 ile başladı ve hatta yine yumurtalar direnç gösterince 300 e çıktık dozu.. tabi bu sefer 30 kusur yumurta büyüdü ohss oldum neticede ama çok şükür bolca embriyo oluştu

İnşaAllah bu ay hayırlı haberlerle gelirsin

Oh ne guzel, en azindan simdi icin rahat, en zoru arkanda kalmis. Guzel haberlerinede aliriz insallah

Günaydın kızlar, aranızda kahve sigara içen, benim gibi nasılsa olmuyor tüp bebekten önce bırakırım diyen arkadaşlar varsa azaltıp bitirmeye çalışsın... aniden hamile kalınca özellikle stresli iş ve aile hayatınız varsa gerçekten çok zor oluyormuş...bırakamıyorsanız en az değerli sigaraya geçin ve kahveyi azaltın ki elinizden bir anda atabilin. Benim düştüğüm çukura düşmemeniz için yazıyorum.

Galiba mıı? Bebeğin sana el sallıyor çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah bizi bilgilendir hemen nolur belirti yaşadın mı ne zaman başladı falan. 52738 kere okusak da yine de merak ediyoruz
Ay kuzu sersem gibiyim hala. Bat dündü, bu sabah test yaptım. Aslında göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vs olmadı hiç. Belirtim yoktu diyebilirim. Sadece akıntım hiç kesilmedi, bi de 6-7 gündür midem çok ekşidi sadece bunlar yarın bi kan testi vereyim de biraz da olsa emin olayım

Hayırlı olsun canım ne zamandır istiyordun merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…