Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın kızlar, aranızda kahve sigara içen, benim gibi nasılsa olmuyor tüp bebekten önce bırakırım diyen arkadaşlar varsa azaltıp bitirmeye çalışsın... aniden hamile kalınca özellikle stresli iş ve aile hayatınız varsa gerçekten çok zor oluyormuş...bırakamıyorsanız en az değerli sigaraya geçin ve kahveyi azaltın ki elinizden bir anda atabilin.😭😩 Benim düştüğüm çukura düşmemeniz için yazıyorum.
Ben sigara kullaniyorum 😢

Kızlar benim ovü testi iki gündür koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne? Resimde gorundugunden daha kırmızı. Sanki yarına pik olcakmış gibi . Normalde yumurtladım ve çatladı yumurtam sonra siliklesti. 28i bat tarihim. Üc aydır ovü yapıyorum yumurtam pik olr çatlar 14.gun adet olurum . İlk defa bu ay adete dogru bıdaha ovü yaptım

Eklentiler

• IMG_20210124_142930_3.jpg
    IMG_20210124_142930_3.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 47
Ben sigara kullaniyorum 😢
Hamile kaldığında atması zor oluyor canım yavaş yavaş azaltmaya çalış.. Ben de içiyordum hamile olduğumu öğrendim.. aşırı stresliyim paketi çöpe atıyorum parçalayıp ertesi gün gidip bir daha alıyorum. Fırsatın varken kolayca bırak canım:KK43:

Kizlar yumurtlama takibi sonrasi çatlama iğnesini siz eczane den alıp doktora mı götürüyorsunuz yoksa doktor da oluyor kendi mi mi vuruyor ??

Hamile kaldığında atması zor oluyor canım yavaş yavaş azaltmaya çalış.. Ben de içiyordum hamile olduğumu öğrendim.. aşırı stresliyim paketi çöpe atıyorum parçalayıp ertesi gün gidip bir daha alıyorum. Fırsatın varken kolayca bırak canım:KK43:
Ben de iki günde bir paket içiyorum, öğrendiğimden beri hiç içmedim, ama zor olacak gerçekten 😕

Kızlar benim ovü testi iki gündür koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne? Resimde gorundugunden daha kırmızı. Sanki yarına pik olcakmış gibi . Normalde yumurtladım ve çatladı yumurtam sonra siliklesti. 28i bat tarihim. Üc aydır ovü yapıyorum yumurtam pik olr çatlar 14.gun adet olurum . İlk defa bu ay adete dogru bıdaha ovü yaptım
Bi de hamilelik testi mi yapsan. Ben bugun son testimi yaptkm. Negatif cikti. Senin pozitif cikar belki

Ben de iki günde bir paket içiyorum, öğrendiğimden beri hiç içmedim, ama zor olacak gerçekten 😕
canım sağlıkla al bebeğini kucağına ne güzel bak tüp bebeğe karar vermişken gelen mucizen 🤲🏻 allahım tamamına erdirsin 🤲🏻 salı günü doktora gidicez şimdi sen hamişsin bize de dua et 🌸

Ilk hamile kaldigim da direkt birakmistim. Bunda da birakirim gibime geliyor. Benim de isim strestli ama elimden geleni yapicam

Kizlar yumurtlama takibi sonrasi çatlama iğnesini siz eczane den alıp doktora mı götürüyorsunuz yoksa doktor da oluyor kendi mi mi vuruyor ??
Ben iğneyi alıp kendim vurdum. Acile gidip vurduranlar da var ama gerek yok en kötü eşin yapar göbekten oluyorsun zaten youtubeda nasıl vurulduğunu gösteren videolar var

canım sen bu ay takmıyorum saldım diyosun da takıyosun bence. bence bir gebelik
testi yap rahatla 😇

X