- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Çok sağol canım, 9 aydır istiyordukHayırlı olsun canımne zamandır istiyordun merak ettim?
Maşallah canım galiba değilll anne ben buradayım diyorKızlarrr, günaydın. Galiba hamileyim
Canım tebrik ederim çok sevindim
Ben sigara kullaniyorumGünaydın kızlar, aranızda kahve sigara içen, benim gibi nasılsa olmuyor tüp bebekten önce bırakırım diyen arkadaşlar varsa azaltıp bitirmeye çalışsın... aniden hamile kalınca özellikle stresli iş ve aile hayatınız varsa gerçekten çok zor oluyormuş...bırakamıyorsanız en az değerli sigaraya geçin ve kahveyi azaltın ki elinizden bir anda atabilin.Benim düştüğüm çukura düşmemeniz için yazıyorum.
Hamile kaldığında atması zor oluyor canım yavaş yavaş azaltmaya çalış.. Ben de içiyordum hamile olduğumu öğrendim.. aşırı stresliyim paketi çöpe atıyorum parçalayıp ertesi gün gidip bir daha alıyorum. Fırsatın varken kolayca bırak canımBen sigara kullaniyorum
Canım çok sağol, aminnn inşallah, darısı isteyen herkesin başınaMaşallah canım galiba değilll anne ben buradayım diyorçok sevindim Allah sağlıkla ilerletsin inşallah
Kuzum çok sağol, darısı isteyen herkesin başına inşallahCanım tebrik ederim çok sevindim
Ben de iki günde bir paket içiyorum, öğrendiğimden beri hiç içmedim, ama zor olacak gerçektenHamile kaldığında atması zor oluyor canım yavaş yavaş azaltmaya çalış.. Ben de içiyordum hamile olduğumu öğrendim.. aşırı stresliyim paketi çöpe atıyorum parçalayıp ertesi gün gidip bir daha alıyorum. Fırsatın varken kolayca bırak canım
Bi de hamilelik testi mi yapsan. Ben bugun son testimi yaptkm. Negatif cikti. Senin pozitif cikar belkiKızlar benim ovü testi iki gündür koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne? Resimde gorundugunden daha kırmızı. Sanki yarına pik olcakmış gibi . Normalde yumurtladım ve çatladı yumurtam sonra siliklesti. 28i bat tarihim. Üc aydır ovü yapıyorum yumurtam pik olr çatlar 14.gun adet olurum . İlk defa bu ay adete dogru bıdaha ovü yaptım
canım sağlıkla al bebeğini kucağına ne güzel bak tüp bebeğe karar vermişken gelen mucizenBen de iki günde bir paket içiyorum, öğrendiğimden beri hiç içmedim, ama zor olacak gerçekten
Ilk hamile kaldigim da direkt birakmistim. Bunda da birakirim gibime geliyor. Benim de isim strestli ama elimden geleni yapicamHamile kaldığında atması zor oluyor canım yavaş yavaş azaltmaya çalış.. Ben de içiyordum hamile olduğumu öğrendim.. aşırı stresliyim paketi çöpe atıyorum parçalayıp ertesi gün gidip bir daha alıyorum. Fırsatın varken kolayca bırak canım
Ben iğneyi alıp kendim vurdum. Acile gidip vurduranlar da var ama gerek yok en kötü eşin yapar göbekten oluyorsun zaten youtubeda nasıl vurulduğunu gösteren videolar varKizlar yumurtlama takibi sonrasi çatlama iğnesini siz eczane den alıp doktora mı götürüyorsunuz yoksa doktor da oluyor kendi mi mi vuruyor ??
canım sen bu ay takmıyorum saldım diyosun da takıyosun bence. bence bir gebelikKızlar benim ovü testi iki gündür koyulaşmaya başladı sizce sebebi ne? Resimde gorundugunden daha kırmızı. Sanki yarına pik olcakmış gibi . Normalde yumurtladım ve çatladı yumurtam sonra siliklesti. 28i bat tarihim. Üc aydır ovü yapıyorum yumurtam pik olr çatlar 14.gun adet olurum . İlk defa bu ay adete dogru bıdaha ovü yaptım
Peki doktor mu yazıyor reçeteyi canim yoksa sen direk reçetesiz alabiliyor musun eczaneden bunu ?Ben iğneyi alıp kendim vurdum. Acile gidip vurduranlar da var ama gerek yok en kötü eşin yapar göbekten oluyorsun zaten youtubeda nasıl vurulduğunu gösteren videolar var
Canm daha dört gün var erken dıye yapmyorum. Ama ovü testi neden koyulaşır onu anlamadım yumurtlıcammı bıdaha yoksacanım sen bu ay takmıyorum saldım diyosun da takıyosun bence. bence bir gebelik
testi yap rahatla
Yok yapmıcam ya. Bıde zaten ilk idrarla yapmak gerekırdıBi de hamilelik testi mi yapsan. Ben bugun son testimi yaptkm. Negatif cikti. Senin pozitif cikar belki