Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Arkadaşlar merhaba bende Marmara araştırma infertilite bölümüne gidicem ilk defa ne zaman gitmeliyim adet öncesi sonrası fln önemli mi ona göre randevu alıyım rica etsem yardmcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba bende Marmara araştırma infertilite bölümüne gidicem ilk defa ne zaman gitmeliyim adet öncesi sonrası fln önemli mi ona göre randevu alıyım rica etsem yardmcı olur musunuz
adetinin üçüncü günü git direk elinde yakın tarihli başka testlerin var mı güncel ?

Neyle büyüttüğünüz canım hap mı verdi?
Yok canim igneyle, gonal vatya fsh hormonu
Pek sasirmadim aslinda kolay olmicani biliyodum. En son dozda hizli buyumeye basladilar ama gec kalmistik. En son ini gunde 4mm buyuduler, uc gunumuz daha olsa tamamdi gibi. Bakalim bidaki sefere nolucak. Zaten cok koty degerlerle baslamistik bu aya. Baska doktor olsa bastan biraktirdi, benimki sonuna kadar ugrasti. Bugun ki mesajdada oyle yazmis, ugraslarimiza ragmen olmadi, sonuna kadar denedik, bidaki ay icin rendevu alin yazmis

merhaba canım ocak 11 de regl oldum uygulama silinmişti telden yazamadım.. şimdi ise 30 ocakta tüp bebek transferim olacak inşallah

Olsun kuzum vardır bir hayır inşallah şubat ayında topluca yüzümüz güler
merhaba canım ocak 11 de regl oldum uygulama silinmişti telden yazamadım.. şimdi ise 30 ocakta tüp bebek transferim olacak inşallah
Hayırlı olsun canım, sorunsuz ilerler umarım. Herhangi bi sağlık probleminiz var mıydı 18 aydır istiyormuşsun ondan merak ettim

inşallah canım çok sağoll tek problem ağır pkoluyum malesef yumurta takibini evde de yaptım dr ile de yaptım yumurtalarım kendi kendine hiç büyümüyorlar femara ve gonal f ile de büyümediler aşılama bile deneyemedim yani :) vee tüm dr lar tüp bebek diyince zaman kaybetmeden başladım yüksek dozlarda iğnelerle büyüttük çok şükür yumurtaları

Anladım tatlım, cidden inatçıymış senin yumurtlar. Zaman kaybetmeden başlaman süper olmuş inşallah gelir bebişin sana

Anladım tatlım, cidden inatçıymış senin yumurtlar. Zaman kaybetmeden başlaman süper olmuş inşallah gelir bebişin sana
öylelerdi malesef ama çok şükür umutluyum artık.. inşallah çok teşekkür ederim bizim gibi bekleyen herkese en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah

Kuzum dozun ne kadardi? Benimde cok yavas buyudu gonal yeterince buyumeyince biraktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…