Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımPeki o zaman :)
@pcoscuk @Uzaygemisi35 M Masalmina @LorennaGlam @evrem92 @Tuanna_ @Dalmac47 @Merve kpc @Portakalli cikolat
Hepimizin BATları aynı... inşallah güzel haberler alırız :)
adetinin üçüncü günü git direk elinde yakın tarihli başka testlerin var mı güncel ?Arkadaşlar merhaba bende Marmara araştırma infertilite bölümüne gidicem ilk defa ne zaman gitmeliyim adet öncesi sonrası fln önemli mi ona göre randevu alıyım rica etsem yardmcı olur musunuz
Adetin 2. Ya da 3. Günü git canımArkadaşlar merhaba bende Marmara araştırma infertilite bölümüne gidicem ilk defa ne zaman gitmeliyim adet öncesi sonrası fln önemli mi ona göre randevu alıyım rica etsem yardmcı olur musunuz
Evet kadın doğum yönlendirdi herşey normal bişey çıkmayıncaadetinin üçüncü günü git direk elinde yakın tarihli başka testlerin var mı güncel ?
Peki tşk edrimAdetin 2. Ya da 3. Günü git canım
rahim filmi ve eşinize bakıldı mı ?Evet kadın doğum yönlendirdi herşey normal bişey çıkmayınca
Daha fazla büyümedi mi neden durdurdu canım?Tamam kuzum, biz bu ay durdurduk tedaviyi gelecek ay geri denicez. Iki yumurta oldu 12mm
Iki haftada anca bu kadar buyudu canim, gelecek ay daha yuksek dozla baslicak galiba. Ilk basta dusuk dozla basladik yavas yavas yukseltikDaha fazla büyümedi mi neden durdurdu canım?
Neyle büyüttüğünüz canım hap mı verdi?Iki haftada anca bu kadar buyudu canim, gelecek ay daha yuksek dozla baslicak galiba. Ilk basta dusuk dozla basladik yavas yavas yukseltik
Yok canim igneyle, gonal vatya fsh hormonuNeyle büyüttüğünüz canım hap mı verdi?
merhaba canım ocak 11 de regl oldum uygulama silinmişti telden yazamadım.. şimdi ise 30 ocakta tüp bebek transferim olacak inşallahKızlar son durumlar nedir ? Regl olanlardan tarih bekliyorum. @ciklettt canım sen naptın kan verdin mi ?
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME @laura522 12.01.2021 49 AY @ciklettt 14.01.2021 26 AY serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY @balkabagi21 16.01.2021 12 AY @I LoVe You 17.01.2021 26 AY @Aleyna0825 17.01.2021 10 AY @gecenin_resmi 17.01.2021 15 AY
Hayırlı olsun nerede başladınız acaba ?merhaba canım ocak 11 de regl oldum uygulama silinmişti telden yazamadım.. şimdi ise 30 ocakta tüp bebek transferim olacak inşallah
çok teşekkürler ben doç. dr Yasemin Çekmez ile başladım Mona isminde kendi kliniği var fakat yumurta toplama transfer gibi işlemlerini altunizade acıbademde gerçekleştiriyorHayırlı olsun nerede başladınız acaba ?
Olsun kuzum vardır bir hayır inşallah şubat ayında topluca yüzümüz gülerYok canim igneyle, gonal vatya fsh hormonu
Pek sasirmadim aslinda kolay olmicani biliyodum. En son dozda hizli buyumeye basladilar ama gec kalmistik. En son ini gunde 4mm buyuduler, uc gunumuz daha olsa tamamdi gibi. Bakalim bidaki sefere nolucak. Zaten cok koty degerlerle baslamistik bu aya. Baska doktor olsa bastan biraktirdi, benimki sonuna kadar ugrasti. Bugun ki mesajdada oyle yazmis, ugraslarimiza ragmen olmadi, sonuna kadar denedik, bidaki ay icin rendevu alin yazmis
Hayırlı olsun canım, sorunsuz ilerler umarım. Herhangi bi sağlık probleminiz var mıydı 18 aydır istiyormuşsun ondan merak ettimmerhaba canım ocak 11 de regl oldum uygulama silinmişti telden yazamadım.. şimdi ise 30 ocakta tüp bebek transferim olacak inşallah
Aynen kuzumm uzulmek yokOlsun kuzum vardır bir hayır inşallah şubat ayında topluca yüzümüz güler
Hayırlı olsun canım, sorunsuz ilerler umarım. Herhangi bi sağlık probleminiz var mıydı 18 aydır istiyormuşsun ondan merak ettim
inşallah canım çok sağoll tek problem ağır pkoluyum malesef yumurta takibini evde de yaptım dr ile de yaptım yumurtalarım kendi kendine hiç büyümüyorlar femara ve gonal f ile de büyümediler aşılama bile deneyemedim yani :) vee tüm dr lar tüp bebek diyince zaman kaybetmeden başladım yüksek dozlarda iğnelerle büyüttük çok şükür yumurtalarıOlsun kuzum vardır bir hayır inşallah şubat ayında topluca yüzümüz güler
Hayırlı olsun canım, sorunsuz ilerler umarım. Herhangi bi sağlık probleminiz var mıydı 18 aydır istiyormuşsun ondan merak ettim
Anladım tatlım, cidden inatçıymış senin yumurtlar. Zaman kaybetmeden başlaman süper olmuş inşallah gelir bebişin sanainşallah canım çok sağoll tek problem ağır pkoluyum malesef yumurta takibini evde de yaptım dr ile de yaptım yumurtalarım kendi kendine hiç büyümüyorlar femara ve gonal f ile de büyümediler aşılama bile deneyemedim yani :) vee tüm dr lar tüp bebek diyince zaman kaybetmeden başladım yüksek dozlarda iğnelerle büyüttük çok şükür yumurtaları
öylelerdi malesef ama çok şükür umutluyum artık.. inşallah çok teşekkür ederim bizim gibi bekleyen herkese en hayırlı zamanda nasip olsun inşallahAnladım tatlım, cidden inatçıymış senin yumurtlar. Zaman kaybetmeden başlaman süper olmuş inşallah gelir bebişin sana
Kuzum dozun ne kadardi? Benimde cok yavas buyudu gonal yeterince buyumeyince biraktikinşallah canım çok sağoll tek problem ağır pkoluyum malesef yumurta takibini evde de yaptım dr ile de yaptım yumurtalarım kendi kendine hiç büyümüyorlar femara ve gonal f ile de büyümediler aşılama bile deneyemedim yani :) vee tüm dr lar tüp bebek diyince zaman kaybetmeden başladım yüksek dozlarda iğnelerle büyüttük çok şükür yumurtaları