Ah canım benim çok sevindimHerkese merhabalar. Ben bugün doktora gittim ilk defa. Bı sorun yok çok şükür. Keseyi vajinalde gördük4 haftalikmis daha. Birde progesteron değerim bı tık düşük çıktı 22.5 geldi. Her ihtimale karşı ilaç başladı doktorum 2 hafta boyunca. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tüm dualarım sizlerle güzel anne adaylarımız
Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıcakla bebislerimize kavusalim inşallahAh canım benim çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Peki o zaman :)Canım ben sürekli aktif değilim, çalışıyorum. Tablo güncellemelerini de heran yapamıyorum kişiye özel bi durum değil. Gördükçe not alıp müsait olduğum zaman bilgisayardan girip güncelliyorum tarihleri.
Hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaGünaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Aa ama olmaz kiSelam kızlar, şu ban olayından çok sıkıldım artık foruma giresim gelmiyor hiç bi konuda fikrimizi söyleyemiyeceğiz galibabundan sonra eskisi kadar aktif olmayacağım ama ara ara takipteyim
Sayfaya yeni kayıt alımını da yapmayacağım şuan, liste çok uzuyor ve isim yazdıranların yüzde 80 inden 1 ay sonra dönüş alamıyorum, aktif olanlar ile yolumuza devam edeceğiz
bi bıkkınlık var canım üzerimde hiç bişi yapasım gelmiyor valla artıkAa ama olmaz kiBen sizler varsınız diye geliyorum
Amin canım inşallahCanikox cnmm mesajını görünce hem sok oldum hem de çok sevindim bak su Allahin isine goruyor musun tam biraktim vazgeçtim derken olana . Rabbım cok büyük cnm ancak o bitti deyince biter işte. Canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah cok cok sevindim yaaa
Amin canım inşallahHayırlı olsun tatlım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Bıraktım vazgeçtim demişsinnasıl oluyor yani birde onu deneyelim
Canım her ay hamile mi kaldın? Peki gittin mi doktora 3 kere üst üste kimyasal düşükte araştırıyorlar, baktırdın mı?Benide eklermisn canm 8 ocak son adet tarihim 3 aydır istiyorz ve 3 kaybim var
Yok canm kalmadım 6 yıl oldu evleneli aralıklarla en sonki misal 2 yıl olduCanım her ay hamile mi kaldın? Peki gittin mi doktora 3 kere üst üste kimyasal düşükte araştırıyorlar, baktırdın mı?
3 kaybı 6 yılda oldu canmBenide eklermisn canm 8 ocak son adet tarihim 3 aydır istiyorz ve 3 kaybim var
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Pıhtılaşma bozukluğu olabilir mi bakıldı mı? Bakılmadıysa mutlaka genetik pıhtılaşma faktörlerinize baktırın ihmal etmeyinBenide eklermisn canm 8 ocak son adet tarihim 3 aydır istiyorz ve 3 kaybim var
Evet pıhtılaşma var eşimdede kromozom skntisi var canmMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Pıhtılaşma bozukluğu olabilir mi bakıldı mı? Bakılmadıysa mutlaka genetik pıhtılaşma faktörlerinize baktırın ihmal etmeyin
Pazartesi eklerim canım seni pc denBenide eklermisn canm 8 ocak son adet tarihim 3 aydır istiyorz ve 3 kaybim var