Kısmet tabii. Hayırlısı inşallah.Ayyy inanamıyorum canım ben de pek giremiyorum ama ve girdim senin mesajı gördüminşallah bu kez sağlıkla ilerlesin güzel haberlerini paylaş inşallah. Belki de gerçekten salınca vazgeçince oluyor bu veletler hayırlısı neyse o olsun inşallah
Ay kuzum valla ya bir şey yazdığın da yok hiçbir şey konuşası yazası gelmez insanın bu kadar katı olmaması lazım önceki banın da çok saçmaydı senin ya. Küfür hakaret yok yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorumneyse hoş geldin yeniden adminiçe
Ya ne güzel denk gelmiş gerçekten. Bu ay ben de çok saldım demiştim sana doğru düzgün ilişki bile olmadı yoğunluktan. İlk defa ovulasyon testi de yapmadım akışına bıraktım. Bana da umut oldu bu aydan hiç umudum yok değerlendiremedik diye düşünüyordum pek kafama da takmadım ama kısmet
Çok teşekkür ederim. Rabbimin bir bildiği var her zaman. Sadece 1 kez korunmasız ilişki oldu. O da kondom bitmiş farketmemişiz.Yaa hatırlıyorum sizi. Korunmaya başlayacağım artık istemiyorum çocuk diye gitmiştiniz üzülmüştüm. Hamileliğinize çok sevindim inşallah kucağınıza alınca da yazarsınız buraya ben anne oldum diyeTakmayınca oluyor teorisi birkez daha yüzünü gösterdi bize
Soğuk suyu tepemden döksem az gelir sanırım. Sersem gibiyim.Eline yüzüne bi su çarp
İnanamıyorum harika buBhcg 724 çıktı
Amin canım inşallahİnanamıyorum harika busağlıkla ilerlesin inşallah nerdeyse keseyi göreceksin gerçekten her şeyde bir hayır vardır zamanını kendileri belirliyorlar. Dualarım seninle inşallah çektiğin sıkıntıları unutturan çok sağlıklı bir süreç olsun başından sonuna
Olsun diye hergün ilişki yaşarsın olmaz olacağı zaman da 1 gün ilişki yetiyor demekki. Nasip, zaman, sabır, beklemek ah ne zorÇok teşekkür ederim. Rabbimin bir bildiği var her zaman. Sadece 1 kez korunmasız ilişki oldu. O da kondom bitmiş farketmemişiz.
Hadi inşallah onu da göreceksin. Pazartesi yaptırırsın herhalde bir daha değil mi? Pazartesiye belli olur iyice. Doktoruna söyledin mi ne dedi, bir şey önerdi mi?Amin canım inşallah
Ben iki kat artış görmeden emin olamıcam sanırım
Bilmez miyim.. 1 yılı aşkın denedim. 3 kez kimyasal oldu. Son 2 aydır vazgeçmiştim. Kısmet böyleymiş demek ki.Olsun diye hergün ilişki yaşarsın olmaz olacağı zaman da 1 gün ilişki yetiyor demekki. Nasip, zaman, sabır, beklemek ah ne zor
Dr mesaj attım bildirdim. Daha cvp yazmadı. Pzt tekrarlarım testi emin olmak için..Hadi inşallah onu da göreceksin. Pazartesi yaptırırsın herhalde bir daha değil mi? Pazartesiye belli olur iyice. Doktoruna söyledin mi ne dedi, bir şey önerdi mi?
çok diretmemek lazım demek ki. Benim anladığım o. Allah eksiksiz noksansız kucağına almanı nasip etsin.Bilmez miyim.. 1 yılı aşkın denedim. 3 kez kimyasal oldu. Son 2 aydır vazgeçmiştim. Kısmet böyleymiş demek ki.
Amin. Hepimize inşallah.çok diretmemek lazım demek ki. Benim anladığım o. Allah eksiksiz noksansız kucağına almanı nasip etsin.
Naptın devam ediyor mu? adet döngüsü müymüs?Nasıl bir belirti olmasını bekliyorsun? Kimi hamileler hiçbir şey hissetmiyor ilk başlarda
Canım ben sürekli aktif değilim, çalışıyorum. Tablo güncellemelerini de heran yapamıyorum kişiye özel bi durum değil. Gördükçe not alıp müsait olduğum zaman bilgisayardan girip güncelliyorum tarihleri.minseo Lütfen ekler misiniz BAT 30 ocak , 8 aydır istiyoruz.
beni yanlıs anlamanızı istemem fakat sanki başka üyelere cevap verip bana vermiyormuşsunuz gibi geliyor
Benim bat 6 şubat. Tüp bebek yaptıracaktım yumurtalar boş çıkmış. Yani olumsuz sonuçlandıKızlar son durumlar nedir ? Regl olanlardan tarih bekliyorum. @ciklettt canım sen naptın kan verdin mi ?
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME @laura522 12.01.2021 49 AY @ciklettt 14.01.2021 26 AY @serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY @balkabagi21 16.01.2021 12 AY @I LoVe You 17.01.2021 26 AY @Aleyna0825 17.01.2021 10 AY gecenin_resmi 17.01.2021 15 AY
Çoook sevindimBhcg 724 çıktı
Sağolasın. İnşallah öyle olur.Çoook sevindimhiç negatif düşünme çok iyi yükselmiş, bu sefer çok güzel, sağlıkla ilerleyecek inşallah gözün aydın
Hamileliği öğrenip hemen keseyi görmek harika bişeySağolasın. İnşallah öyle olur.
Dr pzt gel muhtemelen keseyi görürüz dedi.
İnşallahHamileliği öğrenip hemen keseyi görmek harika bişeyuzun süre strese girmiceksin. Güzel haberlerini bekliyoruz artık