Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ayyy inanamıyorum canım ben de pek giremiyorum ama ve girdim senin mesajı gördüm 😍😍 inşallah bu kez sağlıkla ilerlesin güzel haberlerini paylaş inşallah. Belki de gerçekten salınca vazgeçince oluyor bu veletler 🙈 hayırlısı neyse o olsun inşallah 🍀🍀

Ay kuzum valla ya bir şey yazdığın da yok hiçbir şey konuşası yazası gelmez insanın bu kadar katı olmaması lazım önceki banın da çok saçmaydı senin ya. Küfür hakaret yok yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorum 🤷 neyse hoş geldin yeniden adminiçe 🥰

Ya ne güzel denk gelmiş gerçekten. Bu ay ben de çok saldım demiştim sana doğru düzgün ilişki bile olmadı yoğunluktan. İlk defa ovulasyon testi de yapmadım akışına bıraktım. Bana da umut oldu bu aydan hiç umudum yok değerlendiremedik diye düşünüyordum pek kafama da takmadım ama kısmet 😊
Kısmet tabii. Hayırlısı inşallah.

Yaa hatırlıyorum sizi. Korunmaya başlayacağım artık istemiyorum çocuk diye gitmiştiniz üzülmüştüm. Hamileliğinize çok sevindim inşallah kucağınıza alınca da yazarsınız buraya ben anne oldum diye 💗😍🤗 Takmayınca oluyor teorisi birkez daha yüzünü gösterdi bize 😂
Çok teşekkür ederim. Rabbimin bir bildiği var her zaman. Sadece 1 kez korunmasız ilişki oldu. O da kondom bitmiş farketmemişiz.

Bhcg 724 çıktı 😳
İnanamıyorum harika bu 😍😍 sağlıkla ilerlesin inşallah nerdeyse keseyi göreceksin 🤭 gerçekten her şeyde bir hayır vardır zamanını kendileri belirliyorlar. Dualarım seninle inşallah çektiğin sıkıntıları unutturan çok sağlıklı bir süreç olsun başından sonuna 🙏🙏

İnanamıyorum harika bu 😍😍 sağlıkla ilerlesin inşallah nerdeyse keseyi göreceksin 🤭 gerçekten her şeyde bir hayır vardır zamanını kendileri belirliyorlar. Dualarım seninle inşallah çektiğin sıkıntıları unutturan çok sağlıklı bir süreç olsun başından sonuna 🙏🙏
Amin canım inşallah 🙏
Ben iki kat artış görmeden emin olamıcam sanırım 🤷‍♀️
İsteyen herkes en kısa sürede bu şaşkınlığı yaşar umarım 🙏

minseo minseo Lütfen ekler misiniz BAT 30 ocak , 8 aydır istiyoruz.
beni yanlıs anlamanızı istemem fakat sanki başka üyelere cevap verip bana vermiyormuşsunuz gibi geliyor :KK43:

minseo minseo Lütfen ekler misiniz BAT 30 ocak , 8 aydır istiyoruz.
beni yanlıs anlamanızı istemem fakat sanki başka üyelere cevap verip bana vermiyormuşsunuz gibi geliyor :KK43:
Canım ben sürekli aktif değilim, çalışıyorum. Tablo güncellemelerini de heran yapamıyorum kişiye özel bi durum değil. Gördükçe not alıp müsait olduğum zaman bilgisayardan girip güncelliyorum tarihleri.

X