- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 28
Tamam canm teşekkür edermPazartesi eklerim canım seni pc den
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canm teşekkür edermPazartesi eklerim canım seni pc den
Tammam o zaman ya ben yanlış anlamışımYok canm kalmadım 6 yıl oldu evleneli aralıklarla en sonki misal 2 yıl oldu
İnşallah canım.Güzel haberleri buraya yazalım hepimiz.Peki o zaman :)
@pcoscuk U Uzaygemisi35 @Masalmina LorennaGlam @evrem92 @Tuanna_ @Dalmac47 @Merve kpc @Portakalli cikolat
Hepimizin BATları aynı... inşallah güzel haberler alırız :)
Cnm ya nolsun biz de sizin gibi bebis isini otelemistik ki iyi olmuş o ay kovid olduk sonra benim saglik sorunları cikti simdi safra ameliyati var olacagim tatilde onu aradan çıkarmayı düşünüyorum bu arada başka bi okula atandım hatta bugün ilisik kesip yeni okulda göreve başladım oyle iste cnm benden haberler bu şekildeAmin canım inşallah
Sende ne var ne yok?
Evet canım. Bişi yapmadım dolayısıylaNaptın devam ediyor mu? adet döngüsü müymüs?
Topicteki kızlar kazayla nasıl hamile kalınır diyorlardı, işte böyle kalınırmış olacak olan oluyor bi şekilde bacılar canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahAmin canım inşallah
Düşüklerden bıkmıştım korunuyorduk. Sadece 1 kez korunmasız ilişki oldu
Allah'ın işine bak ne güzelAmin canım inşallah
Düşüklerden bıkmıştım korunuyorduk. Sadece 1 kez korunmasız ilişki oldu
İkizlere arada bir gelirler böyle kendimden biliyorumbi bıkkınlık var canım üzerimde hiç bişi yapasım gelmiyor valla artık
Maşallah canım tebrikler ❤Herkese merhabalar. Ben bugün doktora gittim ilk defa. Bı sorun yok çok şükür. Keseyi vajinalde gördük 4 haftalikmis daha. Birde progesteron değerim bı tık düşük çıktı 22.5 geldi. Her ihtimale karşı ilaç başladı doktorum 2 hafta boyunca. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tüm dualarım sizlerle güzel anne adaylarımız
Geçmiş olsun. Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyor musunuz? Allah korusun düşük dışında sizin için de çok hayati riskli durumlarda yol açabilir çünkü pıhtılaşmaEvet pıhtılaşma var eşimdede kromozom skntisi var canm
Harika ya tek ilişki bingoBhcg 724 çıktı
Çok teşekkür ederimMaşallah canım tebrikler ❤
Yok kullanmiyirm çok düşük seviyede pıhtılaşma gerek bilr görmediler sadece gebe kaldım zaman iyne kullanmami söylediler bi de heterozigot tasiyiciligi var dediler kan pıhtılaşma yaniGeçmiş olsun. Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyor musunuz? Allah korusun düşük dışında sizin için de çok hayati riskli durumlarda yol açabilir çünkü pıhtılaşma
Anladım çok geçmiş olsun. Benim annemde pıhtılaşma bozukluğu olduğu için biliyorum 38 yaşında felç geçirdi bacağında pıhtılaşma oldu dvt geçirdi 2 3 defa. Bir de kalp krizi geçirdi. Sırf annemde var diye bana bütün Doktorlar hamile kalmadan önce coraspin kullanmamı ve hamile kalınca da iğneyle devam etmemi söylediler. O nedenle sizin 3 düşüğünüz olduğunu duyunca mutlaka öncesinde de iğne olmasa bile coraspin vs verirler diye düşünmüştüm. Yine de farklı bir görüş alın isterseniz ben de heterozigot ve her mutasyon yok bir iki tanesi var sadece. Ona rağmen bana böyle dedilerYok kullanmiyirm çok düşük seviyede pıhtılaşma gerek bilr görmediler sadece gebe kaldım zaman iyne kullanmami söylediler bi de heterozigot tasiyiciligi var dediler kan pıhtılaşma yani
Evet bende çok düşündüm bunu neden bi ilaç verme gereğinde bulunmadılar diye tamam gebelik dusunmuyodm o zaman ama bna da çok etkisi ölçeğini düşündüm sadece gebe kaldin zaman iyne kullan dedi geçti ama doğru söylüyorsunuz bn aspirin aliym günde bitane 3 düşügümün sebebi eşim 45 kromozm lu çıktı o yüzden misAnladım çok geçmiş olsun. Benim annemde pıhtılaşma bozukluğu olduğu için biliyorum 38 yaşında felç geçirdi bacağında pıhtılaşma oldu dvt geçirdi 2 3 defa. Bir de kalp krizi geçirdi. Sırf annemde var diye bana bütün Doktorlar hamile kalmadan önce coraspin kullanmamı ve hamile kalınca da iğneyle devam etmemi söylediler. O nedenle sizin 3 düşüğünüz olduğunu duyunca mutlaka öncesinde de iğne olmasa bile coraspin vs verirler diye düşünmüştüm. Yine de farklı bir görüş alın isterseniz ben de heterozigot ve her mutasyon yok bir iki tanesi var sadece. Ona rağmen bana böyle dediler
Hayırlısı olsun canım. Şimdiden de çok geçmiş olsun.Cnm ya nolsun biz de sizin gibi bebis isini otelemistik ki iyi olmuş o ay kovid olduk sonra benim saglik sorunları cikti simdi safra ameliyati var olacagim tatilde onu aradan çıkarmayı düşünüyorum bu arada başka bi okula atandım hatta bugün ilisik kesip yeni okulda göreve başladım oyle iste cnm benden haberler bu şekilde
Amin inşallahTopicteki kızlar kazayla nasıl hamile kalınır diyorlardı, işte böyle kalınırmış olacak olan oluyor bi şekilde bacılar canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallahHarika ya tek ilişki bingo
Darısı kese ve kalp atışına canım
Ben pazar gunu yapacagim erken gebelik testini aksam yaptim. Negatif.Evet canım. Bişi yapmadım dolayısıyla
Yine de doktor kontrolünde kullanın bence. Kadın doğum uzmanları bu hastalığa daha farklı bakıyorlar ama asıl hematoloji bölümünün alanı. O doktorlar sizin için de riskli durım olduğu için ona yönelik tedavi veya önleyici bir yaklaşım önerebilirler. Eşle ilgili durumları hiç bilmiyorum ama bu pıhtılaşmayla ilgili bir de hematoloji uzmanıyla görüşüp ona göre hareket edin isterseniz umarım gönlünüze göre olurEvet bende çok düşündüm bunu neden bi ilaç verme gereğinde bulunmadılar diye tamam gebelik dusunmuyodm o zaman ama bna da çok etkisi ölçeğini düşündüm sadece gebe kaldin zaman iyne kullan dedi geçti ama doğru söylüyorsunuz bn aspirin aliym günde bitane 3 düşügümün sebebi eşim 45 kromozm lu çıktı o yüzden mis