Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Selam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah daha iyi şekilde dönersin buralara. Canını sıkan stres olduğun her neyse feraha kavuşursun bir an önce umarım. Güzel haberlerinş bekliyoruz
Aminnnn inşallah canım İnşallah güzel haberlerle gelirim Allah razı olsun

Çok sevindim benim hep aklımdaydın yazmadığın için tebrik ediyorumm

Benimde bat 2 gün kaldı . Dün biraz pembe akıntı geldi dedim bu kesin yerleşme bugün test yaptım kaset test negatif. Göğsümdede herzamankinden farklı bir acı var ama olsa çıkardı diye düşünüyorum yine moralmen çökmüş durumdayım hiç olmayacak diye doğuyor içime

Ayyy inanamıyorum canım ben de pek giremiyorum ama ve girdim senin mesajı gördüm inşallah bu kez sağlıkla ilerlesin güzel haberlerini paylaş inşallah. Belki de gerçekten salınca vazgeçince oluyor bu veletler hayırlısı neyse o olsun inşallah
Ay kuzum valla ya bir şey yazdığın da yok hiçbir şey konuşası yazası gelmez insanın bu kadar katı olmaması lazım önceki banın da çok saçmaydı senin ya. Küfür hakaret yok yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorum neyse hoş geldin yeniden adminiçe
Çok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.
Ya ne güzel denk gelmiş gerçekten. Bu ay ben de çok saldım demiştim sana doğru düzgün ilişki bile olmadı yoğunluktan. İlk defa ovulasyon testi de yapmadım akışına bıraktım. Bana da umut oldu bu aydan hiç umudum yok değerlendiremedik diye düşünüyordum pek kafama da takmadım ama kısmet

Herkese merhabalar. Ben bugün doktora gittim ilk defa. Bı sorun yok çok şükür. Keseyi vajinalde gördük 4 haftalikmis daha. Birde progesteron değerim bı tık düşük çıktı 22.5 geldi. Her ihtimale karşı ilaç başladı doktorum 2 hafta boyunca. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tüm dualarım sizlerle güzel anne adaylarımız

Aminn canımm böyle sağlıkla ilerle inşallahh

Sağ kasığımda ara ara batma oldu bugün otururken de oldu ayağa kalkıncada minik sancı gibi biara sağ kasığımı dolgun hissettim şimdi o his geçti ama ara ara batma oldu yine. Geçen ay Boyle bişe not almamışım. İnşallah normal bişey değildir de bir belirtidir. Heveslenmıyorum ama farklı geldi şöyle bi dursun köşede

Bata kaç gün vardı kuzum? Umutlandırmak gibi olmasın ama hamile kaldığımda aynen öyle sürekli bıçak saplanır gibi ani batmalar oluyordu hareket ettiğimde. Bazen de iğne gibi daha hafif. Hadi inşallah

Otururken de oldu hatta otururken başladı Ya hafif bole karnımın altına vuruyor suan mesala ara ara oyle nefesimii kesıcek kadar değilde minnak batma kendını hısettırcek kadar sadece sağ taraf 6gün kaldı
Bata kaç gün vardı kuzum? Umutlandırmak gibi olmasın ama hamile kaldığımda aynen öyle sürekli bıçak saplanır gibi ani batmalar oluyordu hareket ettiğimde. Bazen de iğne gibi daha hafif. Hadi inşallah

Hoşbulduk tatlım valla sistemi ben de anlayamadım. Görüş belirtemiceksem neden yazayım o zaman her neyse artık

minseo canım ben adet oldum yeni bat 28 Şubat yani yine yumurtlamada bir değişiklik olmazsa... Ben sanırım doktora gideceğim tekrar bu sefer detaylı ne var ne yok bakılsın rahim filmi de talep edicem. Bakalım gelişmeleri buradan paylaşirim zaten

Çok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.
Yaa hatırlıyorum sizi. Korunmaya başlayacağım artık istemiyorum çocuk diye gitmiştiniz üzülmüştüm. Hamileliğinize çok sevindim inşallah kucağınıza alınca da yazarsınız buraya ben anne oldum diye Takmayınca oluyor teorisi birkez daha yüzünü gösterdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…