Aminnnn inşallah canımSelam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah daha iyi şekilde dönersin buralara. Canını sıkan stres olduğun her neyse feraha kavuşursun bir an önce umarım. Güzel haberlerinş bekliyoruz
İnş guzel Sonuc alırsınnben erken gebelik testi aldım bugün. Pazar günü yapmayı planlıyorum :)
isteyen herkes umarım iyi sonuçlar alır.İnş guzel Sonuc alırsın
Bende dayanamadımBenim 6 gün var . Bu ay regli gunune kadar yapmıcam kararlıyım
Çok sevindim benim hep aklımdaydın yazmadığın için tebrik ediyorummGünaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Ay canimm cok sevindimmm, insallah saglikla ilerlerHayırlısıysa inşallah
Ayyy inanamıyorum canım ben de pek giremiyorum ama ve girdim senin mesajı gördümGünaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Ay kuzum valla ya bir şey yazdığın da yok hiçbir şey konuşası yazası gelmez insanın bu kadar katı olmaması lazım önceki banın da çok saçmaydı senin ya. Küfür hakaret yok yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorumSelam kızlar, şu ban olayından çok sıkıldım artık foruma giresim gelmiyor hiç bi konuda fikrimizi söyleyemiyeceğiz galibabundan sonra eskisi kadar aktif olmayacağım ama ara ara takipteyim
Sayfaya yeni kayıt alımını da yapmayacağım şuan, liste çok uzuyor ve isim yazdıranların yüzde 80 inden 1 ay sonra dönüş alamıyorum, aktif olanlar ile yolumuza devam edeceğiz
Ya ne güzel denk gelmiş gerçekten. Bu ay ben de çok saldım demiştim sana doğru düzgün ilişki bile olmadı yoğunluktan. İlk defa ovulasyon testi de yapmadım akışına bıraktım. Bana da umut oldu bu aydan hiç umudum yok değerlendiremedik diye düşünüyordum pek kafama da takmadım ama kısmetÇok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.
Aminn canımm böyle sağlıkla ilerle inşallahhHerkese merhabalar. Ben bugün doktora gittim ilk defa. Bı sorun yok çok şükür. Keseyi vajinalde gördük4 haftalikmis daha. Birde progesteron değerim bı tık düşük çıktı 22.5 geldi. Her ihtimale karşı ilaç başladı doktorum 2 hafta boyunca. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tüm dualarım sizlerle güzel anne adaylarımız
Bata kaç gün vardı kuzum? Umutlandırmak gibi olmasın ama hamile kaldığımda aynen öyle sürekli bıçak saplanır gibi ani batmalar oluyordu hareket ettiğimde. Bazen de iğne gibi daha hafif. Hadi inşallahSağ kasığımda ara ara batma oldu bugün otururken de oldu ayağa kalkıncada minik sancı gibi biara sağ kasığımı dolgun hissettim şimdi o his geçti ama ara ara batma oldu yine. Geçen ay Boyle bişe not almamışım. İnşallah normal bişey değildir de bir belirtidir. Heveslenmıyorum ama farklı geldi şöyle bi dursun köşede
Bata kaç gün vardı kuzum? Umutlandırmak gibi olmasın ama hamile kaldığımda aynen öyle sürekli bıçak saplanır gibi ani batmalar oluyordu hareket ettiğimde. Bazen de iğne gibi daha hafif. Hadi inşallah
Hoşbulduk tatlımAy kuzum valla ya bir şey yazdığın da yok hiçbir şey konuşası yazası gelmez insanın bu kadar katı olmaması lazım önceki banın da çok saçmaydı senin ya. Küfür hakaret yok yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorumneyse hoş geldin yeniden adminiçe
Bhcg 724 çıktı
Şoktayımişte bu süperr ohh şimdi yaşa sevincini doyasıya. Allah bizede nasip etsin seninde sağlıkla kucağına aldırsınnn
Yaa hatırlıyorum sizi. Korunmaya başlayacağım artık istemiyorum çocuk diye gitmiştiniz üzülmüştüm. Hamileliğinize çok sevindim inşallah kucağınıza alınca da yazarsınız buraya ben anne oldum diyeÇok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.