- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 28
Aminnn teşekkür ederim eşimin tedavisi yok malesefYine de doktor kontrolünde kullanın bence. Kadın doğum uzmanları bu hastalığa daha farklı bakıyorlar ama asıl hematoloji bölümünün alanı. O doktorlar sizin için de riskli durım olduğu için ona yönelik tedavi veya önleyici bir yaklaşım önerebilirler. Eşle ilgili durumları hiç bilmiyorum ama bu pıhtılaşmayla ilgili bir de hematoloji uzmanıyla görüşüp ona göre hareket edin istersenizumarım gönlünüze göre olur
Ay inşallah kızlar ya topikteki herkes tek tek atsın pozitifleri inşallah bu ayPeki o zaman :)
@pcoscuk @Uzaygemisi35 @Masalmina @LorennaGlam @evrem92 @Tuanna_ D Dalmac47 @Merve kpcCookiie
Hepimizin BATları aynı... inşallah güzel haberler alırız :)
Benim neden yapmadığımı anladın mı testBen pazar gunu yapacagim erken gebelik testini aksam yaptim. Negatif
Hamilesiniz demek, çoook sevindim gerçektenBhcg 724 çıktı
İlk idrarla yapman gerekmiyor muydu ?Ben pazar gunu yapacagim erken gebelik testini aksam yaptim. Negatif.
Amin inşallah. Çok teşekkürler.Hamilesiniz demek, çoook sevindim gerçektenAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah
Canm her ay yumurtlama olacak diye bisey yok. O snein adet düzenine bagli. Bazen es gecebiliyormus bu daha cok adeti sorunlu olanlarda ve 30 yas üzerindekilerde olurmus. Ama bence erken yumurtlama olmus olabilir bana öyle geliyor. Akintini takip et uygulamalar falan sana diyor su günlerde olabilir diye ama tutmuyo cogu zaman her kadinda ve her ay farkli olurmus ayni günlerde yumurtlama olmazmis o yüzden akintini tkaip et derimKızlar tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Bir yumurta gelişip çatladıktan ne kadar sonra kaybolur?
Şuan doktordan çıktım adetimin 12.günü ve hiç gelişen folikül yok.
Doktorun dediği şey, adetli gelen hastalarda gelişen yumurta görüyoruz adet bitiminde yumurtlamış olabilirsin. İkinci ihtimal bu ay yumurtlamayacaksın!
İkinci ihtimali düşünmek istemiyorum.
Peki dedim dostinex erken yumurtatmış mıdır? Benim ki de soru yani.. Hayır dedi adetken gelişen yumurtan olduysa prolaktin düşüp onu çatlatmıştır dedi.
Normalde adetin 12.günü bir tane yumurta görmem lazımdı 13 mm 14mm dedi. Doğru çünkü geçen aylarda o günlerde yumurtam oluyordu. Şimdi hiç yok. Bu ay umudumu kaybettim resmen ya.
Geç yumurtlama da olabilir dedi.. Geç yumurtlama da yumurta ne zaman büyümeye başlıyor?
Çok uzun yazdım ama çok üzgünüm gerçekten
Canm geçmiş olsun, tek ilişkiyle bile oluyor hayırlısı olsunGünaydın kızlar bu ay pek giremedim yeni anne adaylarına hayırlı olsun diyorum. Bu aydan pek umidim yok benim kaynanam rahatsızdı onunla ilgilendik toplasan 7 8 defa ilişki olmuştur ümitler yeni aya
Sedanur hosgeldin , kayinvalidene cok geçmiş olsunGünaydın kızlar bu ay pek giremedim yeni anne adaylarına hayırlı olsun diyorum. Bu aydan pek umidim yok benim kaynanam rahatsızdı onunla ilgilendik toplasan 7 8 defa ilişki olmuştur ümitler yeni aya
Kızlar hala regl olmadım karnımın altı dünden bu yana adet olacak gibi agrıyor dün iş basvurusu yapmaya gittim gezerken k farkettim ki agrı normal adet agrısı kadar şiddetli değil cünkü telas ve stresten alısmısım gibi oldu. Test yapıcaktım misafirliğe geldik misafirliğe geldiğim kişi de hamile baya bi moralimi bozdu sen hamile değilsin kendini dinleme agrı kesici iç falan dedi sabah içmiştim zaten adet olurum diye testte yapamıyorum suan hamile olan insan belirtileri farkeder diyo o tanıdıgın hemde adet ile aynı belirtiler diye ben nasıl ayırt edicem ki ne zaman test yapayım 21 günde regl oluyorum 21 i regl günümdüBugun bat günüm ara ara giren sonra kaybolan alt karın agrım var sulu ve cok akıntım var yürürken ilk defa sol kasıgımda şiddetli acı oluyo normalde hep sag kasıgımda olur otururkende kasıklarım İn birinden diğerine kücğk bir top varmıs ta geziyormul gibi bir doluluk hissi var bu ay cocuk için hiç bir düşüncem yoktu hatta bu ay olmazsada üzülmem dedim bazı konularda bakalım hayırlısı adet belirtilerin var ama gelen giden yok normalde lekelenmem baslar sonra adet agrısı cekerim (2 keredir agrısız regl oluyordum istisna olarak)
Canm reglının gunu geçmiş zaten yap test bence bekleme, ıcın rahat eder nasılsa, mısafırlıge gıttıgın kadında buldumcuk olmuş galiba ayıp etmiş.Kızlar hala regl olmadım karnımın altı dünden bu yana adet olacak gibi agrıyor dün iş basvurusu yapmaya gittim gezerken k farkettim ki agrı normal adet agrısı kadar şiddetli değil cünkü telas ve stresten alısmısım gibi oldu. Test yapıcaktım misafirliğe geldik misafirliğe geldiğim kişi de hamile baya bi moralimi bozdu sen hamile değilsin kendini dinleme agrı kesici iç falan dedi sabah içmiştim zaten adet olurum diye testte yapamıyorum suan hamile olan insan belirtileri farkeder diyo o tanıdıgın hemde adet ile aynı belirtiler diye ben nasıl ayırt edicem ki ne zaman test yapayım 21 günde regl oluyorum 21 i regl günümdü
Zamanında bende cok test yaptım kendini dinle e diyor haklı ama cok sert tepki veriyo ben zaten hamileyim diye tutturamadım ki hem bekle diyo neyi bekliyeyşm anlamadım bu ay zaten zor bir ay inanın cocuk düşünecek boş vaktim yada huzurum yok ile girmem gerekiyor ama ilerde giremiyorum illa tanıdık gerekiyor hastanede calısmak için ama sanki ben bu ay cocuk diye kafayı yemişim izlenimi veriyor. Regl günüm geçmiş zaten gecmeyip 10 gün önceden test yapayım demişim gibi tepki veriyor. Suan test yapamam en erken pazartesi yaparım da dün yapıcaktım test moralim bozuldu hem hamile kalınca anlıyorsun diyo anlatıyor böyle böyle oldu diye hemde adet belirtileri ye aynı ayırt edemezsin diyo. Cok abdest bir belirti olmadan hiç cocugu olmayan kadın anlamaz bence hamile oldugunu çünkü onunda öyleydi benimde öyleydi adet öncesi sendromumuzda asırı belirti veriyoruz o yüzden ben nasıl anlıyayom adet mi gebelik mi. Allah hayırlı zamanda versin isteyen herkese evlat kokusunu duyursun. Sinirlerim iyice yıprandı özellikle cocugum yok diye stresliyim sanılmasından yoruldum daha 1 sene anca olucak cocuk düşünmeye baslıyalı. Daha yolun basındayız benceCanm reglının gunu geçmiş zaten yap test bence bekleme, ıcın rahat eder nasılsa, mısafırlıge gıttıgın kadında buldumcuk olmuş galiba ayıp etmiş.
Birde suan benim etrafım tamamen hamilerle dolu ama sanki bir tek o varmıs gibi etrafımda tuhaf tuhaf davranıyor ya Allah herkesin evladını kendine bagıslasın kıskanıyorum mu sanıyo anlamadım oysa ki en, yakınlarım birsürü arkadaslarım hamile suan hele biri yakın akrabam sürekli konusuyor ruz onunla. Anlamıyorum ben hiç neden benim cocugum olmuyo da demedim ki. Hem suna da kızıyorum biz korunmuyoruz sonucta reglm geçince yada farklı birsey olunca süphelenmem gayet normal yani. Bu ara herkes bana hatta eşime de üzülmeyin. Sizin de olur diyo oda erkek oldugu için biz 5 yıllık evliyız ama yeni bebek düşünmeye basladık demiyo gercekten de öyle cünkü okulum vardı sınavım vardı kücğk evlendik biraz bekleyelim dedik. Ama suan evlenen hamile kaldı tanıdıklarımızdamçn diye insanlar bir tuhaf konuyo bizimle bu arada misafirliğe geldiğim kişi biliyor yeni yeni cocuk düşündüğümüzü ama o niye böyle yapıyor hiç anlamadım. İnsanların aklımda tuhaf tuhaf seyler geçiyo ben bir insanla, konussurken yanlıs anlamasın diye 10 kere düşünüyorum ama bazı insanlar pat diye söylüyor hatta dün cok agır birsey söyledi inanamadım uyuyamadım hiç geceCanm reglının gunu geçmiş zaten yap test bence bekleme, ıcın rahat eder nasılsa, mısafırlıge gıttıgın kadında buldumcuk olmuş galiba ayıp etmiş.
Ya Bosver Boyle buldumcuk kişileri gerektiği kadar görüşBirde suan benim etrafım tamamen hamilerle dolu ama sanki bir tek o varmıs gibi etrafımda tuhaf tuhaf davranıyor ya Allah herkesin evladını kendine bagıslasın kıskanıyorum mu sanıyo anlamadım oysa ki en, yakınlarım birsürü arkadaslarım hamile suan hele biri yakın akrabam sürekli konusuyor ruz onunla. Anlamıyorum ben hiç neden benim cocugum olmuyo da demedim ki. Hem suna da kızıyorum biz korunmuyoruz sonucta reglm geçince yada farklı birsey olunca süphelenmem gayet normal yani. Bu ara herkes bana hatta eşime de üzülmeyin. Sizin de olur diyo oda erkek oldugu için biz 5 yıllık evliyız ama yeni bebek düşünmeye basladık demiyo gercekten de öyle cünkü okulum vardı sınavım vardı kücğk evlendik biraz bekleyelim dedik. Ama suan evlenen hamile kaldı tanıdıklarımızdamçn diye insanlar bir tuhaf konuyo bizimle bu arada misafirliğe geldiğim kişi biliyor yeni yeni cocuk düşündüğümüzü ama o niye böyle yapıyor hiç anlamadım. İnsanların aklımda tuhaf tuhaf seyler geçiyo ben bir insanla, konussurken yanlıs anlamasın diye 10 kere düşünüyorum ama bazı insanlar pat diye söylüyor hatta dün cok agır birsey söyledi inanamadım uyuyamadım hiç gece