Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Amin canım inşallah
Sende ne var ne yok?
Cnm ya nolsun biz de sizin gibi bebis isini otelemistik ki iyi olmuş o ay kovid olduk sonra benim saglik sorunları cikti simdi safra ameliyati var olacagim tatilde onu aradan çıkarmayı düşünüyorum bu arada başka bi okula atandım hatta bugün ilisik kesip yeni okulda göreve başladım oyle iste cnm benden haberler bu şekilde

Maşallah canım tebrikler ❤

Geçmiş olsun. Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyor musunuz? Allah korusun düşük dışında sizin için de çok hayati riskli durumlarda yol açabilir çünkü pıhtılaşma
Yok kullanmiyirm çok düşük seviyede pıhtılaşma gerek bilr görmediler sadece gebe kaldım zaman iyne kullanmami söylediler bi de heterozigot tasiyiciligi var dediler kan pıhtılaşma yani

Yok kullanmiyirm çok düşük seviyede pıhtılaşma gerek bilr görmediler sadece gebe kaldım zaman iyne kullanmami söylediler bi de heterozigot tasiyiciligi var dediler kan pıhtılaşma yani
Anladım çok geçmiş olsun. Benim annemde pıhtılaşma bozukluğu olduğu için biliyorum 38 yaşında felç geçirdi bacağında pıhtılaşma oldu dvt geçirdi 2 3 defa. Bir de kalp krizi geçirdi. Sırf annemde var diye bana bütün Doktorlar hamile kalmadan önce coraspin kullanmamı ve hamile kalınca da iğneyle devam etmemi söylediler. O nedenle sizin 3 düşüğünüz olduğunu duyunca mutlaka öncesinde de iğne olmasa bile coraspin vs verirler diye düşünmüştüm. Yine de farklı bir görüş alın isterseniz ben de heterozigot ve her mutasyon yok bir iki tanesi var sadece. Ona rağmen bana böyle dediler

Evet bende çok düşündüm bunu neden bi ilaç verme gereğinde bulunmadılar diye tamam gebelik dusunmuyodm o zaman ama bna da çok etkisi ölçeğini düşündüm sadece gebe kaldin zaman iyne kullan dedi geçti ama doğru söylüyorsunuz bn aspirin aliym günde bitane 3 düşügümün sebebi eşim 45 kromozm lu çıktı o yüzden mis

Hayırlısı olsun canım. Şimdiden de çok geçmiş olsun.

Yine de doktor kontrolünde kullanın bence. Kadın doğum uzmanları bu hastalığa daha farklı bakıyorlar ama asıl hematoloji bölümünün alanı. O doktorlar sizin için de riskli durım olduğu için ona yönelik tedavi veya önleyici bir yaklaşım önerebilirler. Eşle ilgili durumları hiç bilmiyorum ama bu pıhtılaşmayla ilgili bir de hematoloji uzmanıyla görüşüp ona göre hareket edin isterseniz umarım gönlünüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…