Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi 😳
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun, sağlıklı olcak inşallah strese sokma kendini 🤲🏼🌸

Günaydın hatunlar..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi 😳
Hayırlısı olsun..
günaydın 🌸
inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş 🍀
allah tamamına erdirsin gelişmeleri bekliyoruz 😇

Günaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
Yaa çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarsin 💕😍

Günaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
Aa hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 😍

minseo minseo cim hoşgeldin özlemiştik seni. Her kelimemize dikkat edeceğiz demek ki buralarda😃 canım sana bat 20 Ocak yazdırmıştım fakat benim yumurtlama akıntım iki gün kadar geç oldu o yüzden bugün bekliyorum bakalım zaten eli kulağında gibi hissettiriyor. Olursam sana yeni batı yazarım canım.

B bitkiselhayat sen ne durumdasın canım bi daha kan verdin mi?
Canım bugün 4.kez vericem. Şimdilik ilk 3 artış iyiydi yarın ilk kez doktora gidicem ama inan ben bu kısma hazır değilmişim..kırk yılda bir bulunca korkusu çok oluyor.

Sen nasılsın, inşallah 14 şubatta çifte kutlama yaparsınız dualarım seninle 🌺

Günaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun .
bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım.
adeetten 2 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı ama 5 gün sonra adet oldum
doktora gittiniz mi paeki kimyasal gebelikleriniz araştırıldı mı.
herhangi sonuç var mı?

minseo minseo cim hoşgeldin özlemiştik seni. Her kelimemize dikkat edeceğiz demek ki buralarda😃 canım sana bat 20 Ocak yazdırmıştım fakat benim yumurtlama akıntım iki gün kadar geç oldu o yüzden bugün bekliyorum bakalım zaten eli kulağında gibi hissettiriyor. Olursam sana yeni batı yazarım canım.
Sağol canım 🖤 haber verirsin düzeltiriz
Canım bugün 4.kez vericem. Şimdilik ilk 3 artış iyiydi yarın ilk kez doktora gidicem ama inan ben bu kısma hazır değilmişim..kırk yılda bir bulunca korkusu çok oluyor.

Sen nasılsın, inşallah 14 şubatta çifte kutlama yaparsınız dualarım seninle 🌺
Ay hadi güzel olacak inşallah inancım tam 🙏 korku endişe artık göbek adımız oldu 🤧 iyiyim ben de canım reglim bitti bakalım bu ay boş geçiyoruz tedavi vs. Yok sonrasına bakacağız

Sağol canım 🖤 haber verirsin düzeltiriz

Ay hadi güzel olacak inşallah inancım tam 🙏 korku endişe artık göbek adımız oldu 🤧 iyiyim ben de canım reglim bitti bakalım bu ay boş geçiyoruz tedavi vs. Yok sonrasına bakacağız
İnşallah yoluna çiçekler saçılacak.. Kendine dikkat et 🌺

X