Hayırlısı olsun, sağlıklı olcak inşallah strese sokma kendiniGünaydın hatunlar..
Hayatın oyunu mudur kısmet midir nedir bilemedim..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Gerçi onca kimyasal yüzünden hiçbir heyecanım da yok..
Hayırlısı olsun..
Benim çok düzenli olmadığından emin değilim ama 3-5 gün gecikti. Artışı henüz bilmiyorum. Testi bu sabah 31.günde şüphelenip yaptım. Silik çıktı. Gittim kan verdim. Daha sonuç çıkmadı. Adet olmazsam pzt bi daha kan veririm.Artış nasıl peki kaçıncı gün gecikmende?
günaydınGünaydın hatunlar..
Aylarca uğraştım, 3 kez kimyasal yaşadım, 2 aydır artık vazgeçtim derken adetim gecikti.. Sonuç çift çizgi
Hayırlısı olsun..
Hayırlısıysa inşallahHayırlısı olsun, sağlıklı olcak inşallah strese sokma kendini
Hayırlısıysa gelsin bakalım kuzugünaydın
inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle gelsin bebiş
allah tamamına erdirsin gelişmeleri bekliyoruz
Yaa çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarsinGünaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
İnşallah çok sağolYaa çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarsin
Aa hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
Benim 6 gün var . Bu ay regli gunune kadar yapmıcam kararlıyımBenımde bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı:))
Canım bugün 4.kez vericem. Şimdilik ilk 3 artış iyiydi yarın ilk kez doktora gidicem ama inan ben bu kısma hazır değilmişim..kırk yılda bir bulunca korkusu çok oluyor.B bitkiselhayat sen ne durumdasın canım bi daha kan verdin mi?
Hayırlı olsun .Günaydın hatunlar..
Hayırlısı olsun..
Sağol canımminseo cim hoşgeldin özlemiştik seni. Her kelimemize dikkat edeceğiz demek ki buralarda canım sana bat 20 Ocak yazdırmıştım fakat benim yumurtlama akıntım iki gün kadar geç oldu o yüzden bugün bekliyorum bakalım zaten eli kulağında gibi hissettiriyor. Olursam sana yeni batı yazarım canım.
Ay hadi güzel olacak inşallah inancım tamCanım bugün 4.kez vericem. Şimdilik ilk 3 artış iyiydi yarın ilk kez doktora gidicem ama inan ben bu kısma hazır değilmişim..kırk yılda bir bulunca korkusu çok oluyor.
Sen nasılsın, inşallah 14 şubatta çifte kutlama yaparsınız dualarım seninle
Ondan da olabilir ama öyle böyle değil çok stres olduğum bi durum oldu kesin olurum diye bekliyodum oldu daevrem92 bu arada senin reglin hayıt suyu sebebi ile erken gelmiştir canım bence. Hayıt içen çoğu kişide böyle oluyor
İnşallah yoluna çiçekler saçılacak.. Kendine dikkat etSağol canımhaber verirsin düzeltiriz
Ay hadi güzel olacak inşallah inancım tamkorku endişe artık göbek adımız oldu iyiyim ben de canım reglim bitti bakalım bu ay boş geçiyoruz tedavi vs. Yok sonrasına bakacağız
İloveme de öyle demiş oda etken olabilir ama ben daha çok strese yoruyorum
ben erken gebelik testi aldım bugün. Pazar günü yapmayı planlıyorum :)Benim 6 gün var . Bu ay regli gunune kadar yapmıcam kararlıyım