Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
canm tebrık ederımm hayırlısı olsun sağlıkal kucağına al inşallah

Selam kızlar, şu ban olayından çok sıkıldım artık foruma giresim gelmiyor hiç bi konuda fikrimizi söyleyemiyeceğiz galiba bundan sonra eskisi kadar aktif olmayacağım ama ara ara takipteyim
Sayfaya yeni kayıt alımını da yapmayacağım şuan, liste çok uzuyor ve isim yazdıranların yüzde 80 inden 1 ay sonra dönüş alamıyorum, aktif olanlar ile yolumuza devam edeceğiz

Canım hoşgeldinnn

Allah büyük demiştik çok sevindim, umarım bu sefer her şey çok güzel ilerler

tebrik ederim. Kötüsünü düşüneceğine iyisini düşünmeni tavsiye ederim. Mutluluk hormonu bebeğe iyi gelir :))

Hayırlısıysa inşallah öyle olur kuzu. Hiçbir heyecanım falan yok. Kan verdim yine de takip etmiş olayım diye. Sen nasılsın? Ban olayı falan ne?
Tedavi vs. Alıyor muydun canım? Normal insan onca hayal kırıklığından sonra sevinmeye korkuyor malesef ban olayı saçma bişey ya, ceza veriyorlar işte bi konuya yazdığım bi yorum yüzünden. Bence şöyle yap sevaba girersin demiştim ban yemişim dini konu diye 3 4 gündür giremiyordum siteye

Çok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.

Adet gecikmesi harici belirtiyse eğer el ayak üşümesi, geceleri mide ekşimesi, iştahsızlık, adet olacakmış hissi, kasık ağrısı. Aslında nerdeyse hepsi adet önce sendromu
Anladım canım hadi inşallah sağlıkla ilerlesin cok sevındım

Çok tuhaf gerçekten hiç fikir belirtmemek en iyisi sanırım
Tedavi falan yok kuzum. Salmıştım artık biliyorsun. Kondomun kalmadığı güne mi denk geldi nedir. Yumurtlama da takip etmediğimden bilmiyorum inan.
Artış nasıl peki kaçıncı gün gecikmende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…