Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
23

5 sene

Hayır ilkini 4 sene önce düşük yaprım

Daha yok hiç

Bazen sabar gün

Bende sadece amh düşük eşimde birşey yok

Evet kullandım
Canım hamilesin zannedip hayırlı olsun girdisi yapmıştım. Sanırım değilsin sildim ondan ötürü

Amin inşallah şuan aşılama merhaba yaptırmayı düşünüyoruz inşallah olmuyor

Kizlar bu camasir suyu ile evde yapilabilen hamilelik testini hic gördünüzmü gercekmi bu

U Uzaygemisi35 canim naptin söküldümü reglin?
Ah canım sorma öyle bir söküldü ki hem yeni yılın ilk günü yataktan çıkamadım dün resmen ped dayandıramadım çok fenaydım. Bugün iyiyim şükür. Aslında tam gününde gelmiş oldu arada yaşadığım ufak lekelenmeyi saymazsak. Ama birkaç aydır böyle çok yoğun olarak bir bir buçuk gün regl oluyorum diğer günler regl miyim anlamıyorum bile. Bunu da sormak lazım mı acaba doktora bence değişti yapısı sen nasılsın?

Galiba benim.bu ayda biyo kimyasal olacak cuma ile bugn sabahkinin arasinda pek fark yok hatta ayni gibi..... birde cok yavss ysvss belirginliyo cizgi adetime 4 gün var

Lütfen bir bakin soldaki cumadan sagdaki bugünden. Ayni koyulasma yok gibi degilmi. Gecen ay kimyasal gecirdim bu ayda öyle olacak diye korkuyorum tabi herseyin hayirlisi allahtan o ne isterse o olue

Eklentiler

• 20210103_050836.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 67
Bizi anca o paklar
Sen çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi regli öncesi sümüksü akıntın oldumu onun içinmi gecikti gecikirse bende sevinmiyeyim
Yok canım ben hiç Bir şey yapmadım. Ocak ayi için işte düşünüyorduk. Dedim başka bir uzmana daha göstereyim kendimi öyle yaptırayım aşılama. Yani Ocak ayını da normal degerlendircez Şubat'ta bakicaz. Ya direk tüp yada aşılama ile başlarım ona karar veremedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…