Canm kurudu ama ne biliyim ben bir fark görmedm 2 gün arayla daha net olmasini beklerdimCanım kuruduğu için cumanın kuruma çizgisi netleşmiş. Yoksa aynı değiller bu kuruyunca daha koyu olacak inşallah.
Bu kurumus hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm kurudu ama ne biliyim ben bir fark görmedm 2 gün arayla daha net olmasini beklerdimCanım kuruduğu için cumanın kuruma çizgisi netleşmiş. Yoksa aynı değiller bu kuruyunca daha koyu olacak inşallah.
Canım şöyle düşün kanda bakmıyorsun idrarda bakıyorsun. İlk çıktığında idrarda 5 olsun çünkü çok silikti bugün idrarda 8-10 arasında olacak çok büyük fark yok.. Kanda 10 sa bugün 16-20 gibi.. Artış yüzde 60 yüzde yüz arasında ama miktar az olduğu için koyulaşma yı henüz net göremezsin.. Olumlu düşün inşallah bu ay tutacak.. geçen ay kimyasal olduysa zaten bu ay kimyasal olma olasılığı çok düşük.Canm kurudu ama ne biliyim ben bir fark görmedm 2 gün arayla daha net olmasini beklerdim
Bu kurumus hali
Insallah canm bnm haklisin iste burda kan verememe korkutuyo insani artiyormu artmiyormu haberimm yokCanım şöyle düşün kanda bakmıyorsun idrarda bakıyorsun. İlk çıktığında idrarda 5 olsun çünkü çok silikti bugün idrarda 8-10 arasında olacak çok büyük fark yok.. Kanda 10 sa bugün 16-20 gibi.. Artış yüzde 60 yüzde yüz arasında ama miktar az olduğu için koyulaşma yı henüz net göremezsin.. Olumlu düşün inşallah bu ay tutacak.. geçen ay kimyasal olduysa zaten bu ay kimyasal olma olasılığı çok düşük.
Adetine 4 gün var, 6 gün önceden öğrendin. Malesef erken öğrenmenin dezavantajı yaşıyorsun.. şuan bunu görmen bile çok iyi içini ferah tut, regl günü yapıp içini rahatlatırsın inşallah Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallahInsallah canm bnm haklisin iste burda kan verememe korkutuyo insani artiyormu artmiyormu haberimm yok
Amin insallah canm erkenden test yapmak sacmaluk baska bisey degil cidden.Adetine 4 gün var, 6 gün önceden öğrendin. Malesef erken öğrenmenin dezavantajı yaşıyorsun.. şuan bunu görmen bile çok iyi içini ferah tut, regl günü yapıp içini rahatlatırsın inşallah Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bende senin gibi oluyorum canim, tam ayni senin gibiAh canım sorma öyle bir söküldü ki hem yeni yılın ilk günü yataktan çıkamadım dün resmen ped dayandıramadım çok fenaydım. Bugün iyiyim şükür. Aslında tam gününde gelmiş oldu arada yaşadığım ufak lekelenmeyi saymazsak. Ama birkaç aydır böyle çok yoğun olarak bir bir buçuk gün regl oluyorum diğer günler regl miyim anlamıyorum bile. Bunu da sormak lazım mı acaba doktora bence değişti yapısı sen nasılsın?
Bizde diyoduk problem esinde oldugu haldz klomeni niye doktor ona yazdiCanım ben de günde 3 tane içtim
Onu bilmiyorum kuzu yani problem eşteyse evet biraz mantıksız aşılama daha mantıklı bu tarz durumlardaBizde diyoduk problem esinde oldugu haldz klomeni niye doktor ona yazdi
Evet dünkü yaptığım 19.gün ovulasyon testim de koyuydu. Yumurtlama akıntılarım 12.13.günlerde olmuştu oysaki...aradaki günlerde yapmadığım için bilemiyorum.. ya hiç yumurtam çatlamadı ya ha bire yumurtluyorum tavuk gibim var mı böyle yaşayan.Kızlar ben de bir şey soracağım çörek otu incir kürü yaptığınız aylar yumurtlamanız erkene çekildi mi?
Ben son 3 aydır yapıyordum son 3 aydır yumurtlama testiyle baktım 12. 13. Gün pik oluyordu bu ay ne test ne çörek otu uğraştım. Tahmini 12.13.günlerde pik diye düşünmüştüm. 17.gün bir bakayım dedim ovulasyon pik, t daha koyu tabi kaçırır mıyım yine değerlendirdim 2 gün...
bugün 19.gün 2 saat sonra tekrar yapıcam test ama ovulasyonu çörek otu ile bu kadar kayan var mı yoksa kist mi oluştu, merak ettim.
Bende onu dusundum kuzu acana asilamami dusundu diye ama soylememisOnu bilmiyorum kuzu yani problem eşteyse evet biraz mantıksız aşılama daha mantıklı bu tarz durumlarda
Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirimOnu bilmiyorum kuzu yani problem eşteyse evet biraz mantıksız aşılama daha mantıklı bu tarz durumlarda
Simdi neden ovu testi yapmak istiosunArkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?
Adetim düzensiz yumurtlamayı bilmiyorum ondanSimdi neden ovu testi yapmak istiosun
Canim zaten catlama ignesini yumurtlamak icin yani, catlamasi icin vuruluyosun. Vurulduktan 36 saat sonra falan catliyo normalde. O yuzden ovu testi yapmana gerek yok artik regl bekliceksinAdetim düzensiz yumurtlamayı bilmiyorum ondan
Teşekkür ederim daha yeniyim bu konularda bilmiyorum destek almak istedim İğnemin 13.günü zaten bugün bekliyorumCanim zaten catlama ignesini yumurtlamak icin yani, catlamasi icin vuruluyosun. Vurulduktan 36 saat sonra falan catliyo normalde. O yuzden ovu testi yapmana gerek yok artik regl bekliceksin
Zaten yumurtlaman çatlatma iğnesi ile gerçekleşti neden ovü yapacaksın ki?Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?
Allah Allah ya böyle miydi senin hep ? Ben inan hatırlamıyorum benim normalim nasıldı diye. 6 yıl doğum kontrol hapı kullanınca onun standardına alışmıştım ilaçsız nasıl adet olduğumu unutmuşum valla galiba ben kafayı yiyip Taner ustaya gideceğim en son herhalde ne var günübirlik gider dönerim valla en azından endometriozis dedi mi her şeye hakim biriBende senin gibi oluyorum canim, tam ayni senin gibi
Ben sordum, ne sorsam gecistiriyolar aman
Canım benim çok normal değil mi başka başka tedaviler için adım atınca da böyle oluyor, bu en büyük tedavi ister istemez heyecan yapıp umutlanacaksın tabi ki. Tabi çok heveslenince hayal kırıklığı da çok oluyor ama bence olsun sen yine içini ferah tut bence. Takvim nasıl şimdi senin ?Kizlar tup bebek zamani yaklastikca beni bi heyecan basti. Kotu bi heyecan degil stres degil yani, hani tatile gitmeden once sevindirik olursunuz ya oyle.
Boyle olmak istemiyorum, olmazsa cok uzulucem gibi. Eskisi gibi normal olmak istiyorum.
Tedavi gorenler boyle oldunuzmu