- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Stres daha da zorlaştırıyor hamile kalmayı daha evleneli 5 ay olduğu için çıkan sıkıntıları çözmeye odaklı stressiz, olacak olmayacak kaygısından uzak ilerlersen inşallah daha hızlı hamile kalırsın... Burada olmayan çoğunluğumuz derdi kafaya takmak. Sen baştan yakalanma bunaAma öyle olmuyo ya bende ilk başta sonradan olsun dedim ama bi kaç sıkıntı çıkınca korktum hiç olmazsa diye
Ay ıns benımde dusunce kalabılırım. Ama sana klomende Vermıstı dımı? Benım yumurtalarm ıcın bı ılac vermedı alttan muanede hersey normal dedı reglının üçuncu gunuCanım ben kullanıyodm hamile kaldım doktorumda öyle demedi sıkıntı olacağını sanmıyorum hem kutum daha bitmemişti yarım yarım içtiğim için
Teşekkür ederim elimde değil ama dediklerinizi uygulamaya çalışcamStres daha da zorlaştırıyor hamile kalmayı daha evleneli 5 ay olduğu için çıkan sıkıntıları çözmeye odaklı stressiz, olacak olmayacak kaygısından uzak ilerlersen inşallah daha hızlı hamile kalırsın... Burada olmayan çoğunluğumuz derdi kafaya takmak. Sen baştan yakalanma buna
Hayırlısı olsun İnşALLAH güzel sonuçlar alırsınızBen çift çizgiyi gördüm pazartesi kan testine gidecem ondan sonra kesinleşir inşaAllah
Süt hormonunuz kaç çıktı? Sadece sorun süt hormonuysa kullandığınız ay hamile kalırsınız muhtemelen benim öyle olmuştu. Korun demedi doktor.Kızlar doktor bana dostınex verdı, ıcerken korun demedi, ama ılacın ıcınde bıraktıktan sonra 1 ay hamile kalmayın felan yazıyor nolcak? İnternetten baktım ılacı ıcerken hamile kalanda var sıkıntısız, doktoru korun dıyende var
Bende bir aydan fazladır folik asit kullanıyorum ve 6 gün soğan kürü içtim. Bugün yumurtlama günüm diye soğan kürünü bıraktım bilmiyorum sizce iyi mi ettim. Rahmim temiz i. Yumurtaya zarar verir mi diye düşündüm ve içmeye çekindim. Siz ne dersiniz doğru mu ettim sizceEvet bence engel eger cok eksik ise. Sonucta bebek ilk üc ay boyunca annenin kanindan besleniyor. Benimde demirin eksik cikti simdi kan yapici surup iciyorum günlük folik asitte alinmali hamile kalmak isteniliyorsa
Diğer hormonlar normal dedi sut hormonum 45e yakın bıtek o sıkıntı suan. Esımde pazartesi doktora gıdıp testlerını vercek ben bugun dostınex e başladım yarım ıctımSüt hormonunuz kaç çıktı? Sadece sorun süt hormonuysa kullandığınız ay hamile kalırsınız muhtemelen benim öyle olmuştu. Korun demedi doktor.
Random ben pazsrtssi günğ kan vereceğim ama yüksek ihtimal demirin eksik. Vucudum dan anlıyorum bunuBen de aynı şeyden çok endişe ettim ama doktorum çok önemli değil dedi, takviye de vermedi gebelik öncesi ve o haliyle hamile kaldım. Kaç demir değerin? Benim 3.
Hamile kalmaya çok büyük engel değilmiş ancak hamile kalırsan zaten doktor mutlaka takviye verecektir. Çünkü bebek çok ciddi sömürüyor anneyiRandom ben pazsrtssi günğ kan vereceğim ama yüksek ihtimal demirin eksik. Vucudum dan anlıyorum bunu
İnşallah faydasını görürsün hemenDiğer hormonlar normal dedi sut hormonum 45e yakın bıtek o sıkıntı suan. Esımde pazartesi doktora gıdıp testlerını vercek ben bugun dostınex e başladım yarım ıctım
Ya çok teşekkür ederim cevabınız için. Son bir soru da sormak istiyorum. Bugün ben ovulasyon testine pik gördüm ve değerlendirdik. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım iç ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum da. Pikten öncemi denemek laızm sonra mı kafam karıştıHamile kalmaya çok büyük engel değilmiş ancak hamile kalırsan zaten doktor mutlaka takviye verecektir. Çünkü bebek çok ciddi sömürüyor anneyi
İnşallah.. bakalım artık görücez hamile kalmazsam dort hafta sürecek ilaç sonra tekrar test yaptırırım artıkİnşallah faydasını görürsün hemenbenimde 39du içtim beybim oldu o ay.
Pik gördüğünüz günü de değerlendirin, çatlamayı gördüğünüz günü de mutlaka değerlendirin. Çatlama daha önemli aslında. Pik günü de önceden kalan Spermler dölleyebilir diye garantiye almak için. Çatlamadan sonra 24 saat içinde döllenir yumurtaYa çok teşekkür ederim cevabınız için. Son bir soru da sormak istiyorum. Bugün ben ovulasyon testine pik gördüm ve değerlendirdik. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım iç ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum da. Pikten öncemi denemek laızm sonra mı kafam karıştı